Προς το περιεχόμενο

ProblemChild

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    42
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από ProblemChild

  1. Εμένα μου έχει στείλει μια Gibson SG Standard

    http://www.thomann.de/gr/gibson_sgstd.htm

    που σε δυο τρεις μέρες θα είναι σπίτι μου ;)

    Η λεπτομέρεια είναι πως έχω το δεξί μου χέρι σπασμένο και πρέπει  να βρω τον τρόπο που θα παίζω  ??? ;D

  2. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως κάποιοι dealers σε Γερμανία και Αγγλία περιμένουν κάποια καλά μοντέλα (LS135 και πάνω) το Φλεβάρη, και μάλλον θα γίνω κάτοχος μιας Tokai (LP style). Αν τελικά γίνει αυτό θα δώσω σήμα και όποιος θέλει την βλέπει και από κοντά. 8)

  3. Ixnilatis έχεις ακούσει μπάτσ... αστυνομικούς να μιλούν για την δημοκρατία καθώς δερν... ασκούν τα καθήκοντά τους; Θα σου λυθούν μερικές απορίες.

     

    Ναι τους έχω δεί.

    ¶λλοτε τους κατηγορώ και άλλοτε τους επαινώ.

     

    Και άλλοτε και λίγες ρίχνουν.

    Έπρεπε να κοπανάγανε περισσότερο. :evil:

     

    Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για δημοκρατία! Ο καθένας αναφέρετε σε αυτή για να υπερασπιστεί τα δικά του δικαιώματα και την ερμηνεύει όπως θέλει. Όπως κάνεις και εσύ τώρα δηλαδή. Καλύτερα ας μιλήσουμε για την παιδεία. Εκεί εντοπίζω εγώ το πρόβλημα. :wink:

  4. Έχω σκοπό να πάρω μια Lite Ash Strat όταν βρω 1700¤ :mrgreen:

     

    Γιατί 1700¤??? 460¤ κάνει!

     

    Μιλάμε για την American Deluxe με τους Seymour Duncan έτσι? :roll:

    Είχα ρωτήσει στον Καγμάκη.

    Μάλλον αυτή θα εννοείς που έχει ash σώμα, είναι deluxe, αλλά έχει Samarian μαγνήτες και στην Ελλάδα θα στοιχίζει κάπου τόσο (1700 Euro).

  5. Ακόμα ένα βίντεο σε τρεις συνέχειες από το youtube.

    Είναι στα πορτογαλικά και δεν λέει και πολλά από κιθαριστικής άποψης, αλλά εγώ θα το ξαναβάλω πριν πέσω για ύπνο:oops: :lol: :

    http://www.youtube.com/watch?v=I4MLV5G53PU

    http://www.youtube.com/watch?v=ffXS2rp_YDI&mode=related&search=

    http://www.youtube.com/watch?v=GHZmZG6sVi0&mode=related&search=

  6. Το δεύτερο βήμα είναι να εγκαταλείψεις για μερικά χρονάκια την Αθήνα και να ζήσεις σε κάποιο χωριό. Στα χωριά τουλάχιστον το 60% του ανδρικού πληθυσμού ασχολείται με το κυνήγι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

     

    Mάλλον έχεις καιρό να βρεθείς σε κάποιο χωριό....

     

    Δυστυχώς κάνεις λάθος!

    Εξαρτάται βέβαια από το τι εννοεί χωριό ο καθένας.

    Αλλά δώσε και εσύ το ποσοστό σου...

  7. Φίλε npap.

    Δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να σου απαντήσω (αφού το μόνο μου όπλο ήταν ένα αεροβόλο όταν ήμουν πιτσιρικάς), αλλά η «χαρά» του να ξεψυχάει κάτι, υπάρχει μόνο στους ψυχασθενείς. Αυτοί μπορεί να είναι είτε κυνηγοί, είτε μουσικοί, είτε αστροναύτες.

    Προς το παρών, αν σε ενδιαφέρει να καταλάβεις τη φιλοσοφία των κυνηγών, αφιέρωσε λίγο χρόνο να σερφάρεις σε κάνα site κυνηγετικού συλλόγου.

    Το δεύτερο βήμα είναι να εγκαταλείψεις για μερικά χρονάκια την Αθήνα και να ζήσεις σε κάποιο χωριό. Στα χωριά τουλάχιστον το 60% του ανδρικού πληθυσμού ασχολείται με το κυνήγι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    Μετά αν θέλεις, δοκίμασε να πας με κάποια παρέα και εσύ για κυνήγι. Ίσως το βρεις ενδιαφέρων.

     

    Και στο κάτω κάτω, αφού μπορείς να αγοράσεις και να καταναλώσεις οποιοδήποτε CD γουστάρεις, στο οποίο να παίζουν οι καταπληκτικότεροι μουσικοί, ντράμερ :roll: , παραγωγοί, συνθέτες κτλ στον κόσμο. Η δομημένη κοινωνία μας το επιτρέπει. Τότε όλοι εμείς γιατί ασχολούμαστε με ηχογραφήσεις, ξύλα, τεχνικές και ζαλίζουμε και τις οικογένειες και τους γείτονές μας;

  8. Οι κυνηγοί - σε αντίθεση με εμένα - εννοούν να πιστεύουν ότι το ότι κουβαλάνε όπλα τους κάνει συμβατούς με το περιβάλλον της αρκούδας' date=' ή αρμοδιότερους να μιλούν γι' αυτήν, ή πιο ευαίσθητους σε περιβαλλοντικά θέματα. Εγώ δεν τους αναγνωρίζω αυτά τα χαρακτηριστικά διότι (για να είμαι ειλικρινής) τρέφω μία βαθύτατη αντιπάθεια σε όποιον επιλέγει να κρατά όπλο. [/quote']

    Ας μην είμαστε απόλυτοι. Ο σωστός κυνηγός υποτίθεται πως είναι φυσιολάτρης και οικολόγος και έχει χρέος να προστατέψει τη φύση που τον φιλοξενεί. Στο κάτω κάτω, και εμείς που αντιπαθούμε τα όπλα, (εγώ πρώτος από όλους), είμαστε αφελείς όταν αναθεματίζουμε κυνηγούς και διάφορα άλλα τέτοια, γιατί όταν τρώμε κρέας, στην ουσία κάποιοι έχουν χρησιμοποιήσει τα όπλα για εμάς.

     

    Επίσης' date=' για να είμαι ακόμη πιο ειλικρινής, δεν πιστεύω στην οικολογία του καναπέ. Κακά τα ψέμματα, εμείς οι πρωτευουσιάνοι είμαστε μαλθακοί και διαβρωμένοι, αλλά όχι τόσο διαβρωμένοι ώστε να μην γνωρίζουμε ότι είμαστε διαβρωμένοι. Από τη στιγμή που τρώω στη μάπα το νέφος της Αθήνας, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τι θα πάθει η αρκούδα, αλλά αν με ενδιέφερε θα το έκανα με το σωστό τρόπο: εθελοντική εργασία στον Αρκτούρο, διαμόρφωση κατάλληλης πολιτικής στάσης (είπαμε, έρχονται εκλογές) και - προς Θεού - όχι όπλα και σκοτωμένοι λαγοί για να φτιάξουμε το "άλλο" στιφάδο. [/quote']

    +1000

    Όμως ας τρώμε το νέφος της Αθήνας και ας μη μας νοιάζει το τι θα πάθει η αρκούδα, έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε μερικές για να μπορούν στο μέλλον να έχουν και τα παιδιά μας το δικαίωμα της επιλογής.

    Εκτός αν έχουμε χεσμένα και τα παιδιά μας!

  9. Με το ίδιο σκεπτικό δεν πρέπει να ξαναπάμε και για μπάνιο.

    Και το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του! Αλλά είναι νόστιμα για πολλούς τα άτιμα!

    Και όταν η καρέτα καρέτα βγαίνει στην παραλία πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά.

     

    Φίλε Wow!, ο ιχνηλάτης είπε:

     

    Συνήθως (έτσι θα έπρεπε) οι περιοχές που κρίνονται ως βιότοποι της αρκούδας,

    χαρακτηρίζονται Δρυμοί, στους οποίους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κτηνοτροφία,

    η θήρα και λοιπές ανθρώπινες δραστηριότητες.

     

    Οπότε νομίζω τον κατηγορείς άδικα.

     

    Τώρα για το ποιος είναι μέρος του προβλήματος, είμαστε όλοι, από τη στιγμή που είμαστε άνθρωποι.

    Και μην ξεχνάς πως ζουν άνθρωποι και έξω από το λεκανοπέδιο. Με το σκεπτικό σου μπορούν κάποιοι ,χωρίς ενοχές, να τις καθαρίσουν προληπτικά για να μην κατεβούν στα χωριά τους. Και βγάζεις λάδι και τους κτηνοτρόφους που τις σκοτώνουν.

    Και δεν νομίζω σε καμιά περίπτωση το φυσικό μας περιβάλλον να είναι η Αθήνα.

     

    Σκέψου σαν αρκοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυύδα!!! :P

  10. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια Squier 51' date=' 170¤ μαζί με μεταφορικά από τον thomann...νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε κιθάρες σε αυτή την τιμή...[/quote']

    Χωρίς να έχω παίξει με τη Squier 51, διαφωνώ. Η Squier 51 είναι μια πειραματική φτηνιάρικη κιθάρα. Δεν πιστεύω πως το παλικάρι θα έχει όρεξη να αρχίσει να την σκαλίζει όπως όλοι εδώ μέσα που την έχουν αγοράσει. ¶σε που μετά θα θέλει Stratocaster. Βέβαια δεν είναι κακό να την δοκιμάσει.

     

    Πάρε και έναν φθηνό ενισχυτάκο με 100¤ ή ακόμα καλύτερα τον epiphone valve junior (λαμπάτος 5W) με 140¤ και έχεις καθαρίσει για τα επόμενα 2 χρόνια... :wink:

    Συμφωνώ!!!

     

    Θέλετε να μου πείτε ότι ένα "καινούριο" αυτί στις ηλεκτρικές κιθάρες θα καταλάβει αισθητή διαφορά στα παρακάτω 2 setup :

     

    1) squier 51 + epiphone valve junior = 300¤

    2) Rockinger Strat + Fender Blues Junior = 970¤

     

    ?

    Νομίζω πως το παλικάρι δεν είναι άσχετο!!!

    8)

  11. Επειδή ακριβώς δεν έχει φράγκα (και συνήθως αυτά δύσκολα αλλάζουν σε λιγότερο από ένα χρόνο), είναι λαλακία να αρχίσει να πετάει λεφτά σε λαλακίες (εννοώ φτηνά πράγματα, για να μην παρεξηγηθούμε). Να αρχίζει να παίζει θέλει το παιδί, όχι να παιδεύεται.

    Για μένα μια Strat Rockinger/Diego (κάτι κλασικό που τα παίζει σχεδόν όλα) και ένας μικρός ενισχυτάκος για μελέτη είναι καλά για αρχή. Μετά από λίγο καιρό θα καταλάβει από μόνος του τι του χρειάζεται για να φτιάξει και τον ήχο του παίρνοντας τον ενισχυτή που πιστεύει ο ίδιος πως του ταιριάζει και διαλέγοντας και μερικά εφέ. :wink:

  12. Τα περισσότερα dial-up μόντεμ λειτουργούν και σαν fax.


    Αν έχεις XP ο ποιο εύκολος τρόπος είναι να πάς από τον πίνακα ελέγχου στους ΅εκτυπωτές και faxΆ και να πατήσεις πάνω στη ΅Ρύθμιση λειτουργίας faxΆκαι ακολουθείς τον οδηγό. Ίσως σου χρειαστεί το cd των windowsXP.

    Για να στείλεις το κείμενο Word τώρα, κάνε εκτύπωση και επέλεξε από τη λίστα των εκτυπωτών το fax.

    Αν έχεις Win98 ο ποιο εύκολος τρόπος να στείλεις fax είναι μέσο του προγράμματος WinFax.

  13. είδα τη μπάσα ΜΙ να μην ευθυγραμμίζεται με τη ταστιέρα προς τα τελευταίο τάστα

    Μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες αυτό το κομμάτι για να καταλάβω τι συμβαίνει ακριβώς; Μεγαλώνει ή μικραίνει η απόσταση της χορδής με κάποια από τα τελευταία τάστα; Οι άλλες χορδές είναι οκ;

  14. - Κλέων Αντωνίου (ο μόνος έλληνας κιθαρίστας που αντιγράφω όσο μπορώ!)

    - Αργύρης (ή και silver!!!) Κουλούρης

    Πού παίζουν αυτοί;...ή τι παίζουν; Δεν τους έχω ξανακούσει (Σημ.: Δεν υπονοώ πως είναι άγνωστοι, από ενδιαφέρον ρωτάω)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου