Προς το περιεχόμενο

marmelaki

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    630
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Track Σχόλια από marmelaki

  1. 21 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε

    Ωραία δουλειά γενικά. Καλή μείξη, αν και νομίζω ότι το συνολικό αποτέλεσμα πέφτει λόγω του ότι το ταμπούρο ακούγεται πολύ top-heavy. Δεν έχει καθόλου "σώμα", καθόλου αρμονικές, που το κάνει πολύ ψεύτικο, sample-like, και κατ' εμέ δεν ταιριάζει στο είδος. Το ίδιο ισχύει και για το hi-hat, και ίσως για μένα οι φωνές θα ήθελαν ένα κλικ κάτω. Σημείωση ότι τα λέει drummer αυτά.

     

    Στο άλμπουμ θα έλεγα ότι λείπε ένα πολύ δυναμικό κομμάτι. Πάνω κάτω είναι όλα στην ίδια αισθητική, και ίδιο τέμπο, αλλά οκ αυτό έχει να κάνει με το είδος το οποίο δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι που ακούω. Από την άλλη, σκέφτομαι σε ένα live ότι, δύσκολα θα γίνει "χαμός" που λέμε. Θέλει ένα peak.

     

    Τέλος, νομίζω κακώς ονομάσατε το album Altered State γιατί αν κάποιος το ψάξει απλά με τον τίτλο, θα τον κάνει redirect στην αλμπουμάρα των Tesseract.

     

    Ευχαριστω για τα σχολια σου Alex.

     

    Σχετικα με την ελλειψη δυναμικου κομματιου, εννοεις απο την αποψη "δυναμικων" στην ενορχηστρωση ή οτι λειπει ενα δυνατο/βαρυ κομματι? Αν εννοεις το δευτερο, το πιο δυνατο μας κομματι θεωρω πως ειναι το Deep in the mud, αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.

     

    Οσο για το αλμπουμ των Tesseract, δεν το ειχα καν υπ' οψη μου. Ελπιζω αυτη η συνωνυμια να λειτουργησει υπερ μας :)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου