Προς το περιεχόμενο

πάνοςa320

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από πάνοςa320

  1. Βασικά δεν χρειάζεται να τη συνδέσεις με τα Drums.  Drums--> USB--> PC και  PC<--> USB-->Κάρτα ήxoυ --> Ηχεία

    Θα χρησιμοποιήσεις στην ουσία τους ASIO Drivers της κάρτας για να πετύχεις χαμηλό latency και να μπορείς να αναπαράγεις τα δείγματα που έχεις φορτώσει στο Ez drummer με μικρή καθυστέρηση από τη στιγμή που θα φτάνουν ως midi στο pc.

     

    Στην περιπτωση σου επειδή δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένες εισόδους για ηχογράφηση κτλ. μπορείς πριν αγοράσεις νεα κάρτα να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις τους drivers ASIO4All και να δεις μήπως με τις νέες ρυθμίσεις (χαμηλότερου latency) βολεύεσαι με την onboard.

     

    Πώς μπορώ να βάλω τους drivers που λες για να το τσεκάρω; Θα χρειαστεί να αλλάξω και κάποιες ρυθμίσεις;

  2. Ούτε θέμα dm6 τίθεται. Στέλνει midi και όχι ήχο, οπότε η είσοδος στον υπολογιστή γίνεται χωρίς καθυστέρηση από το USB καθώς για το midi δεν απαιτείται κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά το hardware.

     

    Η καθυστέρηση μάλλον οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει στο PC κάποια κάρτα ήχου με υποστήριξη ASIO για να έχει αρκετά γρήγορη απόκριση το EZ drummer.

     

    @πάνοςa320, έχεις μόνο την ενσωματωμένη κάρτα ήχου στον υπολογιστή ή και κάποια επιπλέον;

     

    έχω μόνο μια ενσωματωμένη κάρτα ήχου και θέλω να αγοράσω μια εξωτερική για να λύσω το πρόβλημα. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πια θα δουλέψει με τα drums και πως θα συνδεθεί με αυτά.

  3. Γεια σας. Έχω το dm6 της Alesis και θέλω να το συνδέσω με τον υπολογιστή για καλύτερους ήχους από προγράμματα όπως το ezdrummer. Το πρόβλημα είναι πως έχω καθηστέριση στον ήχο από τη στιγμή που χτηπάω τα pads. Πρέπει να αγοράσω μια εξωτερική κάρτα ήχου και αν αγοράσω θα φτιάξει; Αναφέρω πως το dm6 έχει Ένα output ένα Mix In και μια θήρα USB όπως οι εκτυπωτές( δεν ξέρω πως λεγεται). Να σημειώσω πως δεν ξέρω τίποτα από ήχο κυρίως στον υπολογιστή. Η βοήθεια σας πολύτιμη.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου