Προς το περιεχόμενο

Xara Sterg

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    72
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Xara Sterg

  1. Κάτι καινούργιο από εμάς ! Μια δουλειά για την οποία είμαι πολύ χαρούμενη καθώς συνεργάστηκαν/συμμετείχαν όλοι αυτοί οι ταλαντούχοι άνθρωποι που θα δείτε στο description στο Youtube που εκτιμώ πολύ 🙏❤️ Από τη μεση και μετά του τραγουδιου αλλάζει η 'προσεγγιση' οποτε μη βιαστείτε να το κλεισετε !

     

     

     

    • Like 4
  2. Στις 29/3/2023 στις 9:00 ΜΜ, Άγιος είπε

    Κομματάρα! θα ήθελα και τους στίχους όμως για να είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για κομματάρα! Έχε υπόψη σου ότι εδώ στο φόρουμ ελάχιστοι ακούν το είδος μουσικής που παίζετε οπότε και οι απόψεις είναι ανάλογες

    The beginning of the end has come For me and for everything i've done.

    My second chance has faded fast

    My cruelty caught up with me at last

    When talking bombs that scarred your face

    I took and threw the truth away

    I cut the cords and snapped the chains

    With the twisted lies i lay

    I found the nerve to look back

    At the mirror in your eyes

    And all i saw were lies

    I found the nerve to look back

    At the mirror in your eyes

    All i saw were lies

    All that's left are lies

    Στις 29/3/2023 στις 6:35 ΜΜ, Terry RoscoeBeck5 είπε

    In your face και πάρε να 'χεις. Ωραιότατο 😎

    👊🙏🙏

    Στις 29/3/2023 στις 8:03 ΜΜ, D'Ailleurs είπε

    Ωραίο κομμάτι, μπράβο σας, συνεχίστε δυνατά!

    Ευχαριστουμε πολυ 👊 

    Στις 29/3/2023 στις 4:44 ΜΜ, Superfunk είπε

    Μια.... Χαρά 😄

    🙂🙂

    Στις 29/3/2023 στις 11:01 ΜΜ, Lord_Goumis είπε

     

    συμφωνώ και εγώ, έβαλα να ακούσω το original αλλά το δικό σας μου αρέσει πιο πολύ. Πετύχατε διάνα που ανεβάσατε το τέμπο

    Ηθελε λιγο το ''γκαζι'' του ! Σ ευχαριστουμε πολυ :)

    • Like 1
  3. 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε

    Υπάρχει μια ανακρίβεια εδώ. Η μπάντα είναι του '78, το κομμάτι όμως είναι του '91.

    Εσείς βέβαια το πάτε του σκοτωμού. Να πω την αλήθεια το δικό σας μ' άρεσε περισσότερο.

     

    Και παίξατε και καλά.

     

    Υ.Γ. Μπάσσο παίζει ο ξαδερφός μου ο Είσβο;  😇

     

     

     

    eisvoleas-out.jpg

    Ναι και εγω για τη μπαντα λεω οτι ειναι του 78! χαχαχα το τρεξαμε λιγο Νεστορα σ ευχαριστουμε πολυ :) Του φερνει του Εισβο θα ηταν καλο feat. στο τραγουδι  χαχα αλλα οχι ο μπασιστας ειναι ο τραγουδιστης των Liptards ! 

  4. 16 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε

    Η μείξη είναι καλή, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Συνθετικά είναι ένα απλό punkοειδές κομμάτι. Η punk δεν είχε ποτέ τεράστιο συνθετικό βάθος, οπότε και εκεί είμαστε οκ.

     

    Νομίζω το πρόβλημα είναι στο ότι διαλέξατε λάθος τόνο για τη φωνή σου, Χαρά. Είναι πολύ χαμηλό για σένα, και αυτό έχει 2 συνέπειες:

    1) Συχνοτικά είσαι χαμηλά και "μπλέκεσαι" με το mid-range της κιθάρας. Στη μείξη ψιλοφτιάχνει αλλά δεν είναι το ιδανικό.

    2) Δεν έχεις projection, και το αποτέλεσμα είναι να μη φτάνεις την ενέργεια που χρειάζεται το κομμάτι. Είναι και punk είπαμε, οπότε θέλει να το πας στο φουλ, και σε αυτό τον τόνο δε γίνεται. Ο τύπος που κάνει δεύτερα φωνητικά βγάζει 10 φορές περισσότερη ενέργεια. Και ξαναλέω, όχι γιατί δεν μπορείς, αλλά γιατί δεν είναι στον τόνο σου.

     

    Επιπλέον, έχω κουράσει το ξέρω, αλλά θα ήθελα και λίγο καλύτερη προφορά.

     

    Αυτό που κάνετε το κάνετε καλά όμως, οπότε συνεχίστε έτσι!

    η συνθεση ειναι των The Freeze μπανταρα του 1978 ! Την εμπλουτησαμε σε μερικα σημεια ! Τι ειναι το συνθετικο βαθος για σενα ? Εχω την αισθηση οτι μειωνουμε πραγματα επειδη δεν ειναι του γουστου μας (και δεν εννοω για αυτο που ανεβασα αλλα για την πανκ σαν πανκ) ! Ενα μεγαλο ποσοστο νομιζει οτι αν εγραφε ενα πανκ κομματι θα το ξεπετουσε ! το να γραψει κανεις ενα ''punk hit'' το οποιο οντως να αγγιξει πολυ κοσμο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο ! Κάθε είδος μουσικής έχει αποκτήσει με τα χρόνια κανόνες και συγκεκριμένη δομή που προέρχεται από την ανταπόκριση ή όχι του κοινού ! Παρα πολλα τραγουδια στη ροκ εχουν παρομοια φιλοσοφια με το ''πανκ'' οπως και στην ποπ ! Επισης καθε ειδος εξυπηρετει κατι αλλο χωρις αυτο να εχει να κανει με το ''συνθετικο του βαθος'' ! Ο κοσμος σε μια συναυλια δεν αναζητα παντα τον βιρτουοζο στα οργανα κτλ αλλα κατι που μπορει να ταυτιστει , να περασει καλα , να συνδεθει , χωρις αυτο να σημαινει οτι επειδη κατι ειναι πιο αμεσο ειναι κατωτερο μουσικα, αλλες δυσκολιες εχει το καθε τι ! Τωρα πισω στο δικο μας , καθε επομενο και καλυτερα οπως λεω παντα !  να σαι καλα !

    19 λεπτά πριν, Jet72 είπε

    Α ναι, εκεί πάσχει γενικώς η αγγλόφωνη ελληνική ροκ ΑΛΛΑ από την άλλη ούτε ο Κλάους Μάινε ούτε ο Χούλιο Ιγκλέσιας σταμάτησαν επειδή δεν έστρωσε το αξάν τους. Αν όμως το στρώσετε τότε θα έχετε αυτό το +1 που θα σας ανεβάσει επίπεδο - και νομίζω ότι το αξίζετε. 

     

    Μπράβο μπράβο!

    να σαι καλα !

  5. 34 λεπτά πριν, ThomasSot είπε

    Παιδακια εμενα μου φανηκε ονειρεμενο.

    Τωρα αν η κιθαρα ειναι πανω μας κατω μας δεξια μας και αριστερα μας και ολα τα αλλα στο υπερπεραν, αυτα φτιαχνονται. 

    Ολα καλα ολα ανθηρα λοιπον. 😀

    ωπ ευχαριστουμε πολυ 🙂

  6. Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε

    Αδικείται, έτσι, η φωνή και τα υπόλοιπα οργανα. Φαντάζομαι οτι υπάρχει τρόπος να ειναι "μπροστα" η κιθάρα, αλλά να μην υστερούν τα υπόλοιπα.

    Με το καλό και στα επόμενα.

    Το κραταω :) σ ευχαριστουμε 

  7. 6 λεπτά πριν, Jet72 είπε

    Τα σπάτε οπότε μην σταματάτε. Έχουμε ανάγκη τα μουσικά σχήματα.

    Ευχαριστουμε πολυ 👊 

    7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

    Η μίξη πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει με λίγο καλύτερο τρόπο. Υπάρχει μια μικρή "θολούρα" σε όλα όργανα πριν της κιθάρας, ίσως διότι ειναι πολύ ψηλά η κιθάρα.

    Κατά τα άλλα πολύ ωραίο το κομμάτι, και γενικότερα πολυ προσεγμένη δουλειά σε εικονα και ήχο.

    Θα το προσεξουμε σε επομενα ! Δοθηκε εσκεμμενα 'εμφαση' στην κιθαρα για να πω την αληθεια 

  8. 4 λεπτά πριν, stamkosk είπε

    Πάντα με καλή διάθεση και χωρίς ίχνος σνομπισμού.

     

    Τι δεν μου άρεσε:

    1. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τα λόγια και να τα ξεχωρίσει από το θόρυβο
    2. Πολύς θόρυβος, λίγη μουσικότητα
    3. Το όλο σύνολο παραπέμπει σε τέλος πρόβας (ολιγόλεπτο ξεκαυ...μα της μπάντας πριν τη λήξη της πρόβας)

     

    Τι μου αρέσει: το ότι κυνηγάτε το όνειρο σας, συνεχίστε

    Τι ειναι η μουσικοτητα για σενα ? 

  9. Στις 21/1/2023 στις 2:07 ΜΜ, D'Ailleurs είπε

    Επίσης να μου επιτραπεί μια παρατήρηση για το βίντεο και δεν απευθύνομαι μόνο σε εσένα αλλά γενικά: please, please, please όταν γυρίζετε βίντεο και δείχνετε ότι παίζετε κιθάρα ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΒΥΣΜΑ, ακόμα και κλειστό, έλεος πια με τις τις strat (που δεν υπάρχουν εδώ) ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ. 😅😅

    Θα φερω ενα παραδειγμα ! Οταν θα δουμε μια μπαντα να παιζει σε μια ταρατσα η σε εναν εξωτερικο χωρο χωρις ενισχυτες πολλες φορες σημαινει οτι δεν υπαρχουν χρονος και αμαξια κτλ για κατι τετοιο ! Το να φορτωσει κανεις ενισχυτες σε αμαξια μαζι με τα οργανα μαζι με τα ντραμς κτλ απαιτει πολλες φορες πανω απο 2 αμαξια και μη ξεχναμε οτι μεσα σ αυτο ειναι και η μεταφορα των μελων της μπαντας που το λιγοτερο συνηθως ειναι 4 μελη ! επισης ειναι διαδικασια μεγαλυτερη το να βαλεις ενισχυτες απο το να στηθει απλα η μπαντα και να παιξει! Ουτε νομιζω οτι ταιριαζει να μπουν μικρα fender ενισχυτακια οταν θα  βαλεις μια  μπαντα να παιζει σε ενα μεγαλο χωρο ! χρειαζεται '' βαρυ πυροβολικο'' !  Επειδη το βιντεο τυχαινει να ειναι και η δουλεια μου εχω συνεργαστει με παρα πολλα συγκροτηματα για να δω στην πραξη ποσο ταλαιπωρια απαιτει το να στησεις καποια πραγματα ,ενδιαμεσα σε ωραρια απο δουλειες των μελων μιας μπαντας , για να τους βολευει ολους κτλ ! Η μπαντα  εχει και να ''περφορμαρει'' σωστα και να κουβαλαει και να ψαχνει παρκινγκ και να ειναι ωρες εξω σε περιεργες καιρικες συνθηκες , μιας και σπανια πετυχαινεις ιδανικο καιρο, και να ειναι αρκετα μελη της καταβεβλημενα απο δουλεια προηγουμενης μερας η να υπαρχει βιασυνη για να φυγουν σε δουλεια ! Για μενα αξιζουν ενα μπραβο ολοι οσοι προσπαθουν ! Τουλαχιστον προσπαθουν !! Εξου και πιστευω πως στα βιντεο κλιπ πολλες φορες βλεπουμε να ''λειπουν'' πραγματα ! Επισης υπαρχει αλλη ελευθερια κινησεων σε ενα κλιπ που ''εισαι συνδεμενος'' και σε ενα που δεν εισαι ! Αν υπηρχε χρονος και χρημα παντως στα συγκροτηματα ολα θα ηταν διαφορετικα ! Αλλα ολοι παλευουν μ αυτα που εχουν ! επισης για αυτο και το βιντεο ειναι και μια αλληγορικη τεχνη που δεν εχει να κανει με λαιβ εμφανιση ! σε ενα βιντεο ολα επιτρεπονται ! Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι θα αρεσει σε ολους ! Σ αυτο σου απανταω με βαση τη δικη μου οπτικη για αυτο που λες γενικα με τα συγκροτηματα ! Τωρα στο δικο μου για να μη το εκανα θα ειχα και εγω τους λογους μου

    • Συμφωνώ 1
  10. Στις 13/1/2023 στις 12:12 ΠΜ, zero50 είπε

    BLEACH fans??😃

    Φαινεται ε ? χαχα ! ναι μεγαλη αγαπη

    Στις 13/1/2023 στις 8:13 ΜΜ, D'Ailleurs είπε

    not my cup of tea αλλά ωραίο punk-pop.

    😃😃

    Στις 13/1/2023 στις 10:01 ΠΜ, Miltos23 είπε

    Πράγματι έκανα λάθος που δεν το τσέκαρα. Θέλω όμως να σταθώ σε αυτό, ποστάροντας το τραγούδι σου εδώ *θεωρητικα* όσοι θα το ακούσαμε θα μπηκαμε σε μια διαδικασία να το ακούσουμε προσεκτικά. Φαντάσου λοιπόν ότι ακόμα και "εμείς" δεν ασχοληθήκαμε να δούμε τη περιγραφή. Αυτό λοιπόν θεωρώ ότι σου δίνει μια χρήσιμη πληροφορία: ότι πιθανότατα κανεις δεν θα ψάξει για λεπτομέρειες και προτιμά την ευκολία του. Με την έννοια, ότι αν εμείς οι "μουσικοί" δεν ασχοληθήκαμε να το ψάξουμε, μάλλον δεν θα ασχοληθεί ο μέσος ακροατής. 

     

    Με αφορμή αυτό καταλήγω να συμφωνήσω με προηγούμενο ποστ ότι το μεγάλο ίντρο τελικά δεν βοηθάει το κομμάτι να ακουστεί ή πιο σωστά οδηγεί το θεατή να χάσει το ενδιαφέρον του.

     

    Όλα τα παραπάνω τα γράφω με πρόθεση να σου επισημάνω κάποια στοιχεία που ισως δεν τα είχες σκεφτεί και σε βοηθήσουν στο μέλλον.

     δε χρειαζεται ολες οι μορφες τεχνης να ειναι απολυτα αμεσες !! Καποιες θελουν παραπανω προσοχη για το λεγομενο '' για να δουμε τι θα πει ο ποιητης'' ! Παρολα αυτα καταλαβαινω απολυτα τι λες

  11. 22 ώρες πριν, Miltos23 είπε

    Ειναι ενα ευχαριστο τραγουδι στο ακουσμα που αν το ακουγα στο ραδιο δεν θα το αλλαζα. 

    Η μουσικη ειναι καλή και ευχαριστη, η παραγωγή είναι μια χαρα αλλά δεν κατάλαβα τιποτα απο στίχους οπότε συνολικά δεν μου άφησε κάτι. 

     

    Βεβαια δεν ανήκω στο target group αυτής της μουσικής οπότε ότι πέρα από το τεχνικο κομμάτι η κριτική μου δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω!

    Μιλτο Ευχαριστουμε αρχικα ! οι στιχοι ειναι γραμμενοι κατω απο το τραγουδι στο Υοutube !! εκει εξηγει και τι λεει το τραγουδι ! αν θες διαβασε και τις απαντησεις μου στα υπολοιπα μελη που τα λεω λιγο πιο αναλυτικα :)

  12. Στις 5/1/2023 στις 7:02 ΠΜ, npap είπε

    commercial

     

    θα συμφωνήσω με τον Terry... να προσθέσω μόνο ότι η παραγωγή έχει ενδιαφέρουσα commercial άποψη, αλλά το video, αν και με επίσης ενδιαφέρουσα ιδέα στο σενάριο, μου άφησε μια ερασιτεχνική αίσθηση στην υλοποίηση και το μοντάζ με τα "παλιακά" scene transitions...  πταίσμα όμως...  η μουσική μετράει... μπράβο σας...👏😉

    🙏🙏

    Στις 5/1/2023 στις 9:51 ΠΜ, roberto30 είπε

    Πολύ ωραίο απ' όλες τις απόψεις! Καλή επιτυχία!

    Καλοτάξιδο!

    ευχαριστουμε πολυ<3

    Στις 5/1/2023 στις 10:21 ΠΜ, stamkosk είπε

    Μπράβο για την προσπάθεια και εδώ και στις προηγούμενες δουλειές.

     

    Ομολογώ πως ήταν αδύνατον να καταλάβω έστω και μιά λέξη, τι λένε τα λόγια του κομματιού;

     

    Τέλος, αυτό το "νοσοκομειακό" σκηνικό, ίσως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για ένα ζωντανό κομμάτι.

     

    Και πάλι μπράβο και καλές μουσικές

    Ε ειναι στα Ισπανικα οποτε δυσκολο να καταλαβεις χαχα !! γραφει απο κατω απο το βιντεο το νοημα των στιχων ! το νοσοκομειακο σκηνικο που ειναι λιγο πιο υποτονικο ειναι εσκεμμενα πιο υποτονικο ! οι στιχοι του τραγουδιου ειναι αλληγορικοι και αναφερονται στα προβληματα υγειας που εχουν κουρασει πολυ κοσμο και παλευουν καθημερινα για αυτα , στον υποτονικο τροπο ζωης , στο φυλακισμενο τροπο ζωης , στους ανθρωπους που παρατανε τους στοχους και τα ονειρα τους η που κουραστηκαν απο τη ζωη και οτι αν δε σηκωθεις απο τον καναπε η αν εμβανθυνεις μονο στα προβληματα , και αν μεινεις στο πηγαδι που εχεις μπει και δεν ακολουθησεις τα ονειρα σου ''αυριο θα εισαι νεκρος'' ! εξου και η εναλλαγη με τις πιο υποτονικες σκηνες ! ειναι σατιρικο και με αντιθεση ! ελπιζω να σε καλυψα :)

    Στις 5/1/2023 στις 12:15 ΜΜ, cos_dr είπε

    Το κομμάτι μου άρεσε πολύ, μπράβο σας, είναι πολύ καλό, ακούγεται υπέροχα και ευχάριστα. 

     

     Καλή επιτυχία και καλές δημιουργίες!!!!! 

    σε ευχαριστουμε πολυυυ !!!

    Στις 5/1/2023 στις 3:01 ΜΜ, fusiongtr είπε

    Μπράβο Χαρά, πολύ καλό.

    Να ρωτήσω εγώ τώρα, πώς σου ήρθε να γράψεις τραγούδι στα ισπανικά?

    Μου αρεσουν πολυ σα γλωσσα ! γνωριζω και μερικα και επισης μου ειναι πολυ ευκολα καθως θυμιζουν πολυ τα ελληνικα σαν ''αρθρωση''

    Στις 5/1/2023 στις 3:09 ΜΜ, fusiongtr είπε

     

    Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έκατσε κι έγραψε κομμάτι σε άλλη γλώσσα (εκτός Αγγλικών) για τα κλικς.

    Δε θα εκανα ποτε κατι για τα κλικ ! τα ισπανικα δε μου μπουρδουκλωνουν τη γλωσσα και μου βγαινουν με ανεση ! Θυμιζουν πολυ τα ελληνικα οσο περιεργο και αν ακουγεται και με 'εκφραζει' το πως ακουγονται

    23 ώρες πριν, Nestoras είπε

    To πιο "κλισέ" κομμάτι που άκουσα εδώ τα τελευταία τέρμινα. Καμία έκπληξη πουθενά.

     

    20 ώρες πριν, Χάρης Ο είπε

     

     

    Συν και στα δυο.

     Καθε ανθρωπος οταν παρουσιαζει μια δουλεια εχει κατι διαφορετικο να πει και εχει εναν διαφορετικο τροπο η και κλισε για καποιους αλλους να το εκφρασει !  ευχαριστουμε παντως για καθε κριτικη :)

    23 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

    Συμφωνώ με Νέστορα μέχρι ένα βαθμό. Μου αρέσουν οι εκπλήξεις στη μουσική, αλλιώς θα ακούσω κάτι μια φορά και θα το ξεχάσω μέσα σε μερικά λεπτά, αν όχι δευτερόλεπτα. Οπότε, αν μιλήσω με τα προσωπικά μου γούστα, δεν τρελάθηκα, αλλά αναγνωρίζω ότι είναι μια καλή προσπάθεια.

     

    Η γλώσσα, σε συνδιασμό με το συγκεκριμένο Avril Lavigne στυλ που είναι αυτό το ψευτο-punk pop, και ιδιαίτερα το στοιχείο Ska, με ξενίζουν αρκετά, αλλά μάλλον γιατί δεν έχω καμία επαφή με αυτό το στυλ μουσικής γενικότερα.

     

    Το βίντεο είναι ναι μεν καλά γυρισμένο, αλλά μου βγάζει αυτό που λένε οι νέοι... "cringe". Επίσης, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το "τι θέλει να πει ο ποιητής". Muerta μάλλον σημαίνει "νεκρή" αν δεν κάνω λάθος, οπότε οκ καταλαβαίνω το νοσοκομειακό concept. Τέλος, το ότι ξεκινάει στα 45 δεύτερα μου φαίνεται ότι ο μέσος χρήστης θα την κοπανίσει πριν καλά καλά ξεκινήσει να παίζει η μουσική...

    το εγραψα σε ενα σχολιο πιο πανω αλλα θα το γραψω και εδω ! οι στιχοι του τραγουδιου ειναι αλληγορικοι και αναφερονται στα προβληματα υγειας που εχουν κουρασει πολυ κοσμο και παλευουν καθημερινα για αυτα , στον υποτονικο τροπο ζωης , στο  τροπο ζωης που θυμιζει φυλακη σε φασεις του, στους ανθρωπους που παρατανε τους στοχους και τα ονειρα τους η που κουραστηκαν απο τη ζωη και οτι αν δε σηκωθεις απο τον καναπε η αν εμβανθυνεις μονο στα προβληματα , και αν μεινεις στο πηγαδι που εχεις μπει και δεν ακολουθησεις τα ονειρα σου ''αυριο θα εισαι νεκρος'' !  ειναι σατιρικο τραγουδι ! αλλα οχι χαζοχαρουμενη σατιρα !

  13. Στις 9/10/2022 στις 5:26 ΜΜ, cos_dr είπε

    Είναι πολύ ωραίο, είναι στα γούστα μου, συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!!!!

     Πολύ καλή παραγωγή!!!

     

     Το μόνο που έχω να παρατηρήσω έτσι εκ πρώτης ακροάσεως είναι πως μήπως ακούγεσαι λίγο...... "πεσμένη" επειδή το κομμάτι έπρεπε να είναι σε ψηλότερο τόνο.

     

     Αυτά από εμένα!!

     ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!🤸‍♂️❤️

     

    Κανονικα το εγραψα ακομα πιο κατω και στην ηχογραφηση το ανεβασα χαχα! σε ευχαριστουμε πολυ <3

    Στις 9/10/2022 στις 11:36 ΜΜ, rgxinap είπε

    πολυ πανκ σαλονικα, 3 μερες ανεβηκα Ιούνιο πετυχα λάιβ τους OCEΛNDVST, σουπερ μπαντα.

    Οσον αφορά το συγκεκριμένο τραγούδι της Χαράς, όμορφο, νεανικο, γνησιο, και φυσικά σαλονικιότικο, δηλ ακομπλεξάριστο. Μπράβο!

    Φιλοι ! Να μας ξαναανεβεις !! σε ευχαριστουμε <3

    • Like 1
  14. 22 ώρες πριν, manosx είπε

     Την επόμενη φορά θέλει περισσότερο πάθος στη φωνή, λιγότερο πάθος στα τύμπανα, και πολύ, μα πάρα πολύ καλύτερο βίντεο κλιπ.

    θενκς Μανο ! Το κραταω για επομενα:)

    22 ώρες πριν, fusiongtr είπε

    Μπράβο Χαρά.

    Σούπερ είναι.

    Eυχαριστουμε <3

  15. 20 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε

    Παρατηρώ μεγάλο άλμα σε όλα! Μπράβο στους συντελεστές!

    Μιας και λέτε περί μείξης, κάτι μου ακούγεται σαν να είναι πολύ mono, σαν να μην έχει καλό spread στο stereo field, και αυτό παίζει να είναι τα τύμπανα. Όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια. Ίσως έχει συνηθήσει το αυτί μου σε πιο μοντέρνο ήχο.

    ευχαριστουμε πολυ Αλεξ ! Ισχυει οτι εχουμε κανει λιγο διαφορετικο τον ηχο στα τυμπανα στο συγκεκριμενο

    6 λεπτά πριν, Nestoras είπε

    Άκουσα δυναμικό ντράμερ. Το στυλ όμως είναι ίδιο. 

    Ναι ειναι αλλος ο ντραμερ Νεστορα ! Δημος Δημητριαδης ισως τον γνωριζεις και απο αλλα συγκροτηματα στην Θεσσαλονικη ! Μελετημενος γενικα και τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση! Ναι δε διαφερει πολυ απο το προηγουμενο προτζεκτ κυριως ως προς τα ατομα και οτι θα παρει μια παραπανω ''πανκ'' νοτα σε επομενα!

  16. 7 ώρες πριν, npap είπε

    δεν είναι στα στυλ που ακούω συνήθως αλλά το άκουσα πολύ ευχάριστα (βοήθησε και η πολύ καλή παραγωγή και ένα έξτρα μπράβο πέραν της εκτέλεσης στον Bob λοιπόν)... καλή επιτυχία...👏

    Ευχαριστουμε πολυ ! και μενα με αφησε πολυ πολυ ευχαριστημενη η μιξη ! θα μεταφερω το μπραβο σου !

  17.  Το καινουργιο μου προτζεκτ! Ηχογραφουμε αρκετη καινουργια μουσικη αλλα για την ωρα αφηνω το πρωτο τραγουδι και περιμενω το feedback σας !

    Ολες οι πληροφοριες για τη συνθεση, τη μιξη κτλ βρισκονται γραμμενες κατω απο το τραγουδι για οποιον ενδιαφερεται:) Eυχαριστω !!

     

     

    • Like 10
  18. 6 ώρες πριν, Superfunk είπε

     

    Εντάξει τότε να προσθέσω και ολες τις ευρωπαϊκές χώρες, το ΗΒ που μιλάνε ενγκΛεζικα  δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα ως γνωστόν .

     

    Μόνο west coast να μην πάνε  😀

     

    Τι ωραια που τα λετε ! Αυτο με τον ελληνικο στιχο η αληθεια ειναι οτι το δοκιμασα αλλα ακομα δεν βρηκα καποια συνταγη στο πως εκφραζομαι στα ελληνικα που να πω οκ ''τιμιο'' οποτε για αυτο ακομα δεν εκανα κατι τετοιο ! Εκφραζομαι καλυτερα για την ωρα στο να γραφω στιχους στα αγγλικα εξου και πηγαινω μ αυτο !  Εννοειται οτι ο ελληνικος στιχος ειναι πιο αμεσος αλλα αμα δεν τον πετυχεις σωστα και να σου ταιριαζει το αποτελεσμα θα αφησει περιεργο feeling .. εδω θα ειμαι θα κανω δοκιμες θα σας τις στελνω και θα τα λεμε !!

    3 ώρες πριν, D&#x27;Ailleurs είπε

    πολύ μακριά από τα ακούσματα μου αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσπάθεια, ωραίο βίντεο (αν και λείπει ο μπασσίστας) και γενικά έχει πέσει δουλειά και φαίνεται. Εύχομαι κάθε επιτυχία.

    σε ευχαριστουμε πολυ <3

    • Like 1
  19. 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

    @Xara Sterg μην τα ακούς αυτά τα γερασμένα παλικάρια! Ζηλεύουν τα νιάτα σου, την όρεξή σου, την φρεσκάδα σου και την σίγουρη επιτυχία σου, αύριο-μεθαύριο, στην μουσική σκηνή!!  

     Τα καλύτερα έπονται!

    ❤️❤️

  20. 19 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

    Ορθή παρατήρηση που υπογραμμίζει ότι στο επόμενο clip η παρουσία μπασίστα είναι επιβεβλημένη 😎

    στα επομενα :)

    16 ώρες πριν, fusiongtr είπε

     

    Εγώ προσωπικά έτσι το τρώω το τοστ συνήθως (με πάνω από ένα τυριά όμως).

    Αλλά μου αρέσουν οι μπασίστες, πρέπει να φαίνονται και να ακούγονται.

    Μαζι σου ! αλλα το τοστ χωρις ζαμπον ? 

    18 ώρες πριν, dimsonic είπε

    κομμάτι χωρίς μπασίστα = τόστ ανάμικτο χωρίς ζαμπόν

    σκληρο το τοστ χωρις ζαμπον !! 

  21. Μόλις τώρα, Superfunk είπε

     

    Στη μουσική που παίζετε το image είναι το 50% (και παραπάνω) οπότε ξανασκέψου το  ;)

    θα το εχουμε στα υποψιν και καθε επομενο και καλυτερο ! αυτος ειναι ο στοχος ! 

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου