Προς το περιεχόμενο

sergei

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    420
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από sergei

  1. Καλησπέρα

     

    μετα το big bad wolf, συνεχίζουμε με το νεο μας βιντεο : Ordinary Faces

     

     

    οι ηχογραφλησεις έγινας στ..α σπίτια μας...

    music by Kyriakos Mourtzouchos

    Lyrics by Aris Androutsos and Kyriakos Mourtzouchos

     

    Kris Lee: Vocals

    Yoed Nir: violins and cellos

    Sakis Bastas: Bass guitar

    Kyriakos Mourtzouchos: Guitars, Keyboards programming

     

    production by Kyriakos Mourtzouchos

    Mix by Sakis Bastas and Kyriakos Mourtzouchos

    video by Kyriakos Mourtzouchos

     

  2. ευχαριστούμε cigaret για τα καλά σου λόγια και για την υπομονή σου να το ακούσεις ολόκληρο!

     

    λοιπον λεπτομερειες οπως ζήτησες...

    οι φωνάρες ειναι δύο: η stevie και η kris lee. επισης συμμετέχει με hip hop φωνητικά ο 'the ghost'

    τρομπέτα έπειαξε ο Mark Morgan

    στα έγχορδα ο yoed nir.

    μπάσο έπαιξε ο Σακης Μπάστας.

    Εγώ έγραψα τη μουσική και κάποιους στίχους, έγραψα πλήκτρα κια κιθάρες και έκανα την ενορχήστρωση και την παραγωγή. Στίχους επίσης έγραψαν ο άρης ανδρούτσος και ο Γιάννης Κοκκονούζης.

     

    Ο καθένας ηχογράφησε στον δικό του χώρο, και η μίξη έγινε απο τον σάκη και εμένα, στο noizbox studio και στο σπίτι μου.

     

    αυτά σε γενικές γραμμές

  3. Καλημερα!

     

    Μετά απο καιρο μουσικής απραξίας λόγω δουλειάς βρήκα λίγο χρόνο και δημιούργησα ένα νέο μουσικό project με τίτλο Room Six Eleven.

     

    το πρώτο single απο το επερχόμενο digital EP είναι το Big Bad Wolf

     

     

    λιγα λόγια για την ηχογράφηση:

    η μουσική και η παραγωγή ειναι απο μένα ενώ τους στίχους εγραψε ο Sonic Mew

    όλα τα όργανα έχουν ηχογραφηθεί σπίτι μου, εκτός απο το μπάσο που ηχογραφήθηκε στο noisebox απο τον Σάκη μπάστα. Ο σάκης έκανε και ενα συχνοτικό συμμάζεμα, ενώ η τελικη μίξη και το mastering εγιναν πάλι σπίτι μου

     

    στο project αυτό για τις φωνές απευθύνθηκα στις ευκολίες του ιντερνετ. Μπορείς ευκολα να βρεις τραγουδιστή να σου αρέσει και να σου ταιριάζει σε διάφορες πλατφόρμες στο ιντερνετ, που επ αμοιβής τραγουδούν στα project σου. το ίδιο συμβαίνει και με οργανοπαίχτες. Στο συγκεκριμένο τργούδι η τραγουδίστρια ειναι απο το studiopros.com κι ο ραπερ απο το soundbetter.com

     

    Τέλος για το video χρησιμοποίησα την πλατφόρμα rotorvideos.com και το videvo

     

    Καλή ακρόαση!

  4. Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι εξολοκλήρου γραμμένο με όργανα marching μπάντας. και  ότι αυτό που ακούται ως κιθάρα, είνια κάποιο μεταλόφωνο. Από το μπούκωμα της ηχογράφησης αλλάζει η χροιά του, αλλά στο 0,27 στο κατέβασμα, προφανώς βρίσκει χώρο και ακούγεται σαν μεταλλόφωνο. Και εκτός απο τα κρουστά και το πικολο που αναγνωρίσατε, όλα τα υπόλοιπα πρέπει να είναι brass.

     

     

    Καλά μη βρίζετε!!! αυτή την εντύπωση μου αφήνει το κομμάτι

  5. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά.

    Στην αρχή που μπαίνουν τα λόγια, μήπως καθυστερούν ελάχιστα σε σχέση με τη μουσική;

    Δεν ξέρω, ίσως να είμαι κάπως πλαδαρός στην ερμηνία

     

    πολύ ωραίο :)

     

    θέματα μίξης έχει, κυρίως η φωνή είναι χαμηλά.

     

    Ας μην κατηγορήσουμε όμως τον ηχολήπτη για αυτό. Έκανε ότι μπορούσε δεδομένο ότι έιχε κάποιον (δλδ εμένα) να τον πρήζει να χαμηλώσει-κρύψει την φωνή (λόγω γενικότερης ανασφάλαειας για την ερμηνεία και την προφορά )

     

    Δεν ξέρω αν είναι στα ακούσματά σου και αν έχεις τέτοιες αναφορές, πάντως υπάρχουν '60s και γκαράζ απόηχοι σε αυτό το κομμάτι σου. Ενδιαφέρον στοιχείο. Μέχρι και λίγο Animals μου θύμισε.

     

     

    Χαίρομαι που το παρατήρησες και έπεσες μέσα. Ναι έχω πολλά ακούσματα απο την εποχή αυτή, και γενικά προσπαθώ να εντάσω τέτοια στοιχεία στα τραγούδια μου. Και garage αλλά και γενικότερα της εποχής. Οπότε αυτό επιρρεάζει την επιλογή των ηχοχρωμάτων (και στις κιθάρες αλλά και στα πλήκτρα με το mellotron κτλ - θα φανεί αυτό και σε επόμενα tracks που θα γράψω) Σιγουρα όμως δεν πάω να αντιγράψω την εποχή. Σκόπός είναι να βγαίνουν τα κομμάτια σύγχρονα αλλα με αναφορές.

     

    Από την άλλη πιστεύω ότι το ακατέργαστο παίξιμό μου, δίνει έναν garage χαρακτήρα, δλδ ας πούμε ότι μου βγαίνει φυσικά, γιατι δεν είμαι καλός και μελετημένος οργανοπαίχτης.

     

    Αν πρέπει να πω κάτι είναι ότι αφού μόνος σου καταφέρνεις και ακούγεσαι σαν μπάντα, πού να έπαιζες και με μπάντα. Ίσως πρέπει να το βάλεις σαν έναν απώτερο -και όχι βιαστικό- στόχο γιατί το είδος που παίζεις ακούγεται ιδανικά από ένα δεμένο σύνολο. Είναι άλλο το κοκτέιλ "ενέργειας" που εκλύουν 4-5 μουσικοί μαζί που παίζουν λιτό, συναισθηματικό ροκενρόλ, από την ενέργεια και αίσθηση που βγάζει ένας δυνατός multiinstrumentalist που τα παίζει όλα ο ίδιος.

     

     

    Ναι αυτό που λες ισχύει. Το ξέρω το αντιλαμβάνομαι, και φυσικά είναι μέσα στα σχέδια μου να στησω μια μπάντα γύρω απο αυτό το project. Απλά στην παρούσα φάση, έχοντας αρκετό υλικό, και μη έχοντας άτομα, είπα να κάνω κάτι μόνος μου για να δώσω και την κατεύθυνση. Έχω παίξει σε διαφορες μπαντούλες (που συχνα απαρτίζονταν απο ίδια άτομα) ολα τα όργανα που παίζω κι εδώ (εκτός απο τη φωνή), και σε συνδιασμό με το ψώνιο μου να ενορχηστρώνω ένα τραγούδι και να το αντιμετωπίζω συνολικά, ένιωσα την αυτοπεποίθηση να μπώ σε αυτήν την διαδικασία.

    Όμως το να στήσω μπάντα είναι στα σχέδια μου, έχουν βρεθεί και κάποια άτομα, μένει να δούμε αν θα μπορούν να λειτουργήσουν μέσα σε αυτό. Άλλα στο μεταξύ θα εξακολουθήσω να είμαι ψώνιο :P :P :P

     

    Εν πάσει περιπτώσει δεν θέλω να στη σπάσω, αυτό που κάνεις είναι πολύ ωραίο και ζουμερό, απλώς μεταφέρω προβληματισμούς μου για την περίπτωση που σε αφορούν, γιατί παρά τη γλύκα της κατ' ιδίαν τραγουδοποιίας, τώρα τελευταία προβληματίζομαι σχετικά με τα όρια του concept "ένας που τα κάνει όλα". Φυσικά εσύ αυτό το κάνεις πολύ καλά.

     

    Συμφωνώ στους περιορισμούς, απλα όμως είναι φορές που προτιμάς το περιορισμένο "όραμα" σου απο "εμπνευσμένα" ξένα στοιχεία. Δλδ δεν θέλω να μπουν άτομα που δεν θα είναι κοντά στο στυλ μου.

     

     

  6. χαχα  ;D , για την ακρίβεια, δεν είμαι στους destroear. Είμαι οι destroear...  ;)

    Ουσιαστικά είναι το ίδιο solo project, απλά πρόσθεσα γυναικεία φωνιτικά που μάλλον θα χρησιμοποιηθούν αρκετά και σε άλλα κομμάτια και ψάχνω νέο όνομα. Γι αυτό δεν ανέφερα τίτλο του project ακόμα.

  7. πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα! Επίσης, ακούγεσαι σαν μπάντα :)

     

    Να σαι καλά... αυτό το σχόλιο ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος.

     

    με άρεσε και το συγκεκριμένο overdrive!  :)

     

    όταν βρήκα στο ιντερνετ το συγκεκριμένο στούντιο και είδα τον εξοπλισμό του, είπα ότι αυτό το στούντιο είναι ταμαμ για τον ήχο που θέλω να βγάλω. Η κιθάρα γραφτηκε με το red muck μου σε έναv fender blues deluxe, και ένα fulltone (αν θυμάμαι καλα) σε έναν marshall 1974.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου