Προς το περιεχόμενο

fatisis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    61
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από fatisis

  1. Τρομερό το βίντεο και η αλλαγή στο 0:16...

    Τα decals φαίνονται πολύ ωραία αλλά προσωπικά ποτέ δεν τα συμπάθησα όσες φορές τα είχα δοκιμάσει. Συνήθως υπάρχουν στα σχετικά online καταστήματα για υλικά πεταλιών κλπ. και νομίζω έχουν βγάλει πλέον και για inkjet εκτυπωτές.

     

    Σ' ευχαριστώ φίλε μου!  :) Παρήγγειλα από amazon αλλά ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Είναι για inkjet. Θα εκτυπώσω και θα δω πως φαίνεται. Υπάρχουν τέτοια καταστήματα και στην Ελλάδα;

  2. Μπράβο, Χριστοφορε! Ωραία κιθάρα, ωραίος ήχος! Guitar rig Ε; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει είναι η αλήθεια... έχω κολλήσει με τα πετάλια...  ;D

     

    Εγώ πάντως γράφτηκα και πάτησα και την καμπανούλα! Δίνει κουράγιο για να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει! Και από τη στιγμή που είναι καλό, γιατί να μην το υποστηρίξουμε;  ;)

  3. Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό Holystone.

    Το περισσότερο κέρδος που θα μπορέσεις να έχεις θα είναι αν έδεινες κιθάρα και εξαρτήματα ξεχωριστά.

     

    Έτσι τα εξαρτήματα δεν θα χάσουν τόσο από την αξία τους όσο άμα θα είναι πάνω στην κιθάρα.

     

    Εκτός αν σου τα αλλάξει μάστορας και χρειαστεί να χρεωθείς.

    Όποτε εκεί μπορεί να πεις μία ή άλλη.

     

    Και εγώ σε κιθάρα που αναβάθμισα τα original εξαρτήματα τα κράτησα Αν σε περίπτωση που την δώσω να φοράει τα δικά της γιατί τα άλλα Μάλλον θα φύγουν πιο άδοξα.

     

    Απλά την δουλειά αυτή την κάνω μόνος.

    Προσωπική εργασία βέβαια αλλά δεν πληρώνω μάστορα.

     

     

    Προσωπική πάντα γνώμη και σκέψη.

     

    Ναι αυτό φαίνεται το πιο λογικό, αλλά θα το κοιτάξω για αργότερα... ευχαριστώ!  :)

     

    9 σελίδες! Πσσς Βασικά στην αρχή περίμενα να μείνει στα 1-2 σχόλια! Πολύ δημοφιλής έγινε η κιθάρα! Λείπει ένα hashtag στο Twitter!  ;D

  4. Νομίζω,  ασ' με διορθώσετε αν κάνω λάθος, κάποιοι θα ήθελαν να βγουν σε ένα Live παίζοντας μία Gibson, αλλά είπαμε οι καιροί δύσκολοι, οπότε ίσως θα πρέπει να βγουν με μία Epiphone, αλλά δεν το γουστάρουν αυτό......

    Τότε εμφανίζεσαι εσύ, ο οποίος έχεις παίξει κορόνα γράμματα την υπόθεση τελωνείο (δηλ. θα μπορούσε να είχε μείνει η κιθάρα στο τελωνείο και να είχες χάσει τα χρήματα, ή θα έπρεπε να την εκτελωνίσεις με την αξία μιας Gibson άραγε?), δίνεις ένα κάρο λεφτά και την κάνεις καθώς πρέπει κιθάρα... Και ναι... παίζει νότες...ροκιές...μεταλιές ...μπλουζιές και ότι άλλο γουστάρεις!!!!

     

    Εσύ λοιπόν έχεις σπαταλήσει περίπου ένα Χιλιάρικο και ο υποτιθέμενος φίλος που είπαμε παραπάνω ο οποίος δεν θέλει να βγει στο live και να γράφει η κιθάρα epiphone αλλά Gibson νομίζω  με 500-600 θα την πάρει, αρκεί όμως η κιθάρα: να είναι χαρτί εμφανισιακά, να παίζει άψογα (γιαυτό έχουν γίνει και οι αναβαθμίσεις άλλωστε πάνω της  και πλήρωσες έναν σκασμό λεφτά, το σημαντικότερο να μην την παίρνουν εύκολα μυρωδιά ότι είναι μαιμουδιά και το πιο σημαντικό να το γνωρίζει ο αγοραστής ότι είναι ρέπλικα.

     

    Αυτά βέβαια είναι προσωπική μου γνώμη όμως νομίζω ότι υπάρχει και αυτό το target group που μπορείς να απευθυνθείς για λίγο πιο πολλά λεφτά από την πώληση της.

     

    Όχι, τελωνείο δε θα πλήρωνα...  ::)

     

    Δεν πήγε ενα χιλιάρικο αλλά πλησιάσαμε επικίνδυνα...  :P

     

    Δεν ξέρω αν κάποιος θα το ήθελε αυτό! Και δεν ξέρω τέτοιο target group!  ;D

  5. Η ρέπλικα για την οποία γίνεται λόγος πείθει ότι είναι Gibson?

    Ενοώ τον πολύ κόσμο, σε ένα Live ασ' πούμε.

     

    Δεν ξέρω φίλε μου. Δεν έχω παίξει ποτέ live. Ούτε σε στουντιο την έχω πάει. Αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου! Πιο πολύ μ άρεσε ότι από αυτό το όργανο έβγαινε τόσο καλός ήχος. Συντονίζονται σχετικά καλά τα ξύλα!

  6. κοίτα

    πήρες μια καλή κρυάδα...που δεν θα μπορούσες να πιάσεις τα λεφτουδάκια που έριξες πάνω της...

    και μετά καπάκι άλλη μια καλύτερη ότι είσαι και ντραγκ ντήλερ  ;D (εντάξει τα παιδιά που στην είπαν, καλά κάνανε, διότι καλό είναι να ξέρεις, ΑΝ δεν ξέρεις!)

     

    κατά τα άλλα, welcome σε μια παρέα "παλιών"  ;D

    δεν θέλω να σε "ξεψαρώσω" αλλά νομίζω ότι ψιλοτσουρουφλίστηκες με το καλημέρα.

    Για εξιλέωση, απαιτούμε ένα κλιπάκι με ένα καλό ριφ με την μαϊμουδίτσα σου !

     

    Πήρα ναι! Breaking Bad το κάναμε...  ;D

     

    Θα προσπαθήσω να κάνω αν προλάβω αλλά γενικά θα είμαι στο τρέξιμο από το τέλος της εβδομάδας και δυστυχώς όχι για καλό λόγο! Θα κάνω ό,τι μπορώ!  :)

  7. Η ζήτηση καθορίζει τη τιμή οπότε..

    Αν την έβαζες 100 ευρώ σου εγγυώμαι ότι θα λάμβανες τουλάχιστον 30 email σε χρόνο dt.

    Οπότε βάλε για αρχή μια τιμή που θες να την δώσεις και αν δεν επικοινωνήσει μαζί σου κανείς τότε κάτι είναι λαθος.

     

    Δεν ξέρω πως κατασκευαζονται οι ρεπλικες στη κινα, αλλα πιστεύω οτι εχουν αντιγράψει την τεχνογνωσία της κατασκευής των epiphone/harley benton/vintage και όλων των αλλων που κατασκευάζονται εκει.

     

    Ειδικά αν έχουν τα σχέδια ή τα φτιάχνουν ποσο δύσκολο είναι να φτιάξεις μια κιθάρα στο cnc;

     

    προσωπικά θεωρώ ότι έχουν μυριστεί οι κινέζοι την φάση οτι βγάζουμε κιθάρες παρόμοιες με τις αμερικανικες με το 1/10 της τιμής.

     

    Απο προσωπική εμπειρία κάποιες ρεπλικες είναι πραγματικά καταπληκτικα κομματια και φυσικα κάποιες ειναι κατι παραπάνω από σκουπιδια.

     

    Οπότε βάλε την κιθάρα σου σε ότι τιμή θέλεις να την πουλήσεις και κανε adjustments στο μέλλον!

     

    Υγ: Καλώς ήρθες στο noiz!

     

    Συμφωνώ, Miltos23! Καλώς με!

     

    Δεν ήρθα βέβαια με αυτό το ποστ! Έχω γράψει και αλλού!  ;D

  8. Πήρες το βάπτισμα του πυρός στο forum.

     

    Οταν ανοίγεις ένα θέμα δημόσια ποτέ δεν ξέρεις που θα πάει ούτε μπορείς να το ανακαλέσεις γιατί η "ζημιά" έγινε. Οι περισσότερες ζημιές είναι για καλό πάντως. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται κανείς να σε κοιτάξει στραβά όταν θα πας να την πουλήσεις. Εχεις και το θέμα εδω πλέον, για να παραπέμψεις τον αγοραστή.

     

    Η άποψη μου είναι πως όπως και με τα κατα παραγγελία όργανα, που πουλάς την μαμά σου για να τα αποκτήσεις, όταν κάνεις τέτοιες αγορές αξίζουν πραγματικά μόνο για σένα ενώ η μεταπωλητική τους αξία δεν έχει κανένα αντίκρισμα, όσα λεφτά και να έχεις προσθέσει.

     

    Καλώς ήρθες fatisis.

     

    Χαχα καλώς σας βρήκα, yameth!

     

    Η πρώτη μου βάπτιση, όταν ήμουν μικρός, είχε κυλήσει πιο ομαλά!  ;D

     

    Ναι, το κατάλαβα ότι δεν έχει μεταπωλητική αξία. Δεν το ήξερα και επειδή υπήρξα παλιά και forum administrator ενός γνωστού site, είπα να ρωτήσω εδώ γιατί τα fora είναι καλύτερα και από wiki και οποιοδήποτε site στο google!  ;)

     

    Ο λόγος που γράφτηκα στο forum είναι επειδή ακριβώς ό,τι κάνω το κάνω μόνος μου και ήθελα να μπορώ να λύνω κάποιες απορίες αλλά και να βοηθάω εγώ όπως μπορώ σε κάποιες άλλες (ιδίως τεχνικής φύσεως αφού αυτή είναι και η δουλειά μου). Γενικά, κάνω πολλά πράγματα οπότε ελπίζω να μπορώ να φανώ χρήσιμος αν πάρει το μάτι μου κάτι και να λύσω απορίες.  :)

     

  9. Κάθε πωλουμενο αντικείμενο κάνει ΑΚΡΙΒΏΣ όσο θέλει να δώσει ο ΑΓΟΡΑΣΤΉΣ.

     

    Ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω.Ουτε δίκαιο ούτε ξεδικαιο.

     

    Οπότε νομίζω ότι έχεις ήδη πάρει τις απαντήσεις σου.

     

    Ναι ναι, Superfunk. Εγώ τις είχα πάρει και από την πρώτη σελίδα! Είχα καλυφτεί!

  10. Ο καθένας έχει τα κριτήρια του

     

    Προσωπικά δεν θα έδινα φράγκο σε κατασκευαστή που δεν έχει το θάρρος να βάλει το λογότυπο του ( ή τίποτε ή οτιδήποτε άλλο ) και τοποθετεί απατηλά το λογότυπο ενός μεγάλου  brand

     

    Είναι dealbreaker για μένα κι ας έχει bareknuckle , gotoh bridge & sperzel locking tuners λ.χ.

     

    Εγώ σαν ενδιαφερόμενος θα έδινα 400 ευρώ για κάποια κιθάρα epiphone, vintage v100 γουατεβερ με καλά upgrades

     

    Για Gibson replica ούτε 200 μιας και με 250 έπαιρνα vintage v100 ( που ενώ είχα και δεν με ικανοποίησε ) είχε τιμιότητα

     

    Τέλος, να πω ότι δεν βρήκα τίποτα κακό στο ερώτημα του φίλου και θεωρώ λάθος την σκληρή κριτική ( για μένα κακοπροαίρετη μιας και παρατηρώ χλευασμό στο τσατ ) , ειδικά σε νέο μέλος που δεν έχει εγκλιματιστεί στο φορουμ και στο πως μιλάμε μεταξύ μας

     

    Φίλε μου @fatisis ξέρω ότι άλλα περίμενες αλλά την κιθάρα αυτή αφού σε ικανοποιεί κράτησε την . Ακόμα και σε εξαιρετικά μοντέλα κάθε μοντα μειώνει την μεταπωλητική αξία ( χωρίς να είναι κανόνας όμως ) . Η συγκεκριμένη δεν έχει καμία αξία πλην δική σου συναισθηματικής ή τεσπα έχει επενδύσει χρήματα πάνω της . Παντρέψου την και καλές μουσικές γιατί είσαι και καλός

     

     

    Σωστός, Rebel_Of_South. Να 'σαι καλά! Τόνισα άλλωστε ότι δεν είμαι επαγγελματίας. Δεν παίζω σε καμία μπάντα και δεν έχω παίξει ποτέ.

     

    Οι κιθάρες δεν έχουν βγει από το σπίτι (οι ηλεκτρικές τουλάχιστον).  ;D

     

    Παίζω γιατί μ' αρέσει, είναι το χόμπι μου και με χαλαρώνει. Μ' αρέσει που έχω κάνει συνεργασία με άτομο από άλλη χώρα και μπήκαμε στη διαδικασία να παίξουμε κάτι και επειδή απολαμβάνω και το video και audio editing, πιστεύω κάναμε καλή δουλειά!  :)

     

    Ναι είμαι νέος εδώ, δεν ξέρω πόσοι χρήστες είναι ενεργοί γιατί βλέπω θέματα που έχουν να απαντηθούν χρόνια για παράδειγμα και σίγουρα δεν ξέρω πως μιλάτε μεταξύ σας.  ;D

     

    υ.γ. Οι Vintage θεωρώ είναι αρκετά τίμιες...

  11. Εγω δε βλεπω δολο. Απο αυτη την αντίθεση που εγραψε εγω κατάλαβα ότι δε καίγεται σονι και ντε να την ξεφορτωθεί. Εχει καποια αναγκη αλλα δεν ειναι οργανο μπόμπα να το δωσει. Εγώ ετσι το εισεπραξα και οκ μου φαινεται ο άνθρωπος. Φυσικα εμμενω στην εκτίμηση μου οτι η τιμη της ειναι μαξ 300ε.

     

    Παντως θα με ενδιέφερε ενα ριβιου του προϊόντος σε αλλο θεμα εννοείται. Με φωτο να δουμε τι λεει εμφανισιακά ο κινεζος, ποσο ζυγίζει κλπ. Τέτοια θεματα μου λείψανε. Καλη συνεχεια.

     

    Αυτό ακριβώς, otto! Όπως το λες.

  12. Δεν του την έπεσε κανείς. Αν και θα μπορούσε. Ειδικά όταν τη μία γράφει ότι "θέλει να την πουλήσει λόγω ανάγκης" και την άλλη ότι "δεν καίγεται και να την πουλήσει" (κατά λέξη!). Δουλευόμαστε?

     

    Προσωπικά πιστεύω ότι βγαίνει σοφότερος κανείς από τέτοιες συζητήσεις. Και γλυτώνει και τον κίνδυνο να του την πέσει καποιος πραγματικά έτσι και πάει να του πουλήσει κινέζικη κιθάρα του κατοστάρικου με φορεμένους μαγνήτες του 250άρικου. Ο οποιοσδήποτε θα έκοβε την κουβέντα και θα την έκανε με ελαφρά, όπως είπε ο Σπύρος παραπάνω.

    Και κάποιος άλλος ίσως να θεωρούσε την προσφορά μη σοβαρή ή τουλάχιστον ύποπτη. Καλά έκανε ο fatisis και το συζήτησε και καλά κάναμε και του είπαμε τη γνώμη μας, αφού ούτε ο ίδιος δεν ξέρει/δεν έχει αποφασίσει αν θέλει / ή αν αξίζει να τη δώσει.

     

    Φίλε tamtam, γενικά δεν έχω καθαρό μυαλό αυτές τις μέρες και κατέληξα στο ότι δεν αξίζει να αγχνωνόμαστε για τίποτα. Και επειδή το θέμα απέκτησε μία τροπή περίεργη, ζητάω συγγνώμη που το έγραψα έτσι και δεν το τεκμηρίωσα.

     

    Θέλω να την πουλήσω λόγω ανάγκης, όχι να την χαρίσω. Αν είναι να τη δώσω τόσο παρακάτω από  όσα ξόδεψα, καλύτερα να την κρατήσω. Θεωρώ για μένα, που εγώ θα πάρω την απόφαση αν θα τη δώσω τελικά, ότι δεν αξίζει να μπαίνω σε κόπο, να βγαίνω από το σπίτι για καθέναν που θα θέλει να τη δοκιμάσει για 200-300 ευρώ. Το ότι δεν καίγομαι να την πουλήσω, πηγαίνει σε αυτό ακριβώς... Δε θα με σώσουν 200-300 ευρώ.

     

    Φιλικά πάντα  :)

  13. Γινόμαστε λιγάκι άδικοι.... εγραψε καποια χαρατηριστικά του οργάνου, όχι με μεγάλη ακρίβεια αλλα θαρρώ ήταν σαφες ήδη στη πρώτη σελίδα (και ο άνθρωπος ευγενικα το αποδέχτηκε) οτι απο τη στιγμή που πρόκειται για μια ρέπλικα, ότι κι αν ειχε βάλει πανω δεν θα άλλαζε σημαντικα την τιμή...

    τι γέφυρα gibson, τι γέφυρα της αλαμάνας, κάποιος επίδοξος αγοραστής με βασικές γνώσεις δεν θα κολλούσε εκεί για να αποφασίσει ανάμεσα σε 200 ή 600!

     

    Ούτε κάτι πονηρό βλέπω, ούτε κάτι παράνομο έκανε όταν αγόραζε αυτή τη κιθάρα (που αποκαλείται παράνομη) καθως την αγόρασε διακρατικά και νόμιμα και με τους φόρους και με ολα... Αν την πουλήσει χωρίς να αναφερει στον τίτλο ότι ειναι κινεζικο αντίγραφο, να του την πουμε, ναι!

    Θα υπήρχει νόημα να την "πέσουμε" στον ανθρωπο αν "την ελεγε" σε οποιονδήποτε είπε τη γνώμη του. Εγω είπα τη δικιά μου, όχι αυτή που θα ήλπιζε, αλλα το δέχτηκε.

     

    Επειδή ακριβώς είναι replica, frunobulax, δε θεώρησα ότι από τη μία να με ρωτάνε στη συνέχεια μέχρι και τι βίδες έχει, αλλά από την άλλη να κινηθώ μέχρι 300 ευρώ... Το pickguard ξεχάσαμε! Έγραψα όσα χαρακτηριστικά μπορείς να γνωρίζεις όταν αγοράζεις μία replica.

     

    Έλληνες είμαστε, θα μπορούσα να φερθω πονηρά χωρίς καν να ποστάρω εδώ. Όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοώ.  ::)

     

    Εκτιμώ που μίλησες ειλικρινά και είπες τη γνώμη σου και αμέσως κατάλαβα που πρέπει να κινηθώ. Το τεκμηρίωσες κιόλας. Εκεί έπρεπε να τελειώσει.  :)

  14. Κανω περιληψη του θεματοςΚαι μη ξεχασεις σε περιπτωση που σε ρωτησει ο αγοραστης, να ξερεις να απαντησεις τι εξαρτηματα ακριβως εχεις βαλει επιπλεον.

    Καλη συνεχεια.

     

    Σ' ευχαριστώ! Αν τη βάλω κάποτε, αυτό θα κάνω. Αυτό κάνω με όλες μου τις αγγελίες.  :)

  15. Λοιπόν καλημέρα σας,

     

    Με καθαρό μυαλό προς στιγμή ας απαντήσω ένα ένα...

     

    Φίλε fatisis,

     

    δες το ρεαλιστικά. Ζήτησες να ακούσεις γνώμες in the first place, κάποιες δεν ήταν του γούστου σου. Τίποτα περισσότερο. Είναι όμως κάτι που θα αντιμετωπίσεις έτσι και πας να πουλήσεις ένα όργανο ( ο οποιοσδήποτε από μας).

    Εκεί δεν σηκώνει να πεις "δεν ξέρω αν έχω αλλάξει τη γέφυρα ή όχι" - ρώτα τον τεχνικό που έκανε τις μόντες, αν δεν ξέρεις!

    Αλλιώς ο πιθανός αγοραστής θα θεωρήσει και δικαίως ότι τον δουλεύεις. Όχι;

    Ειδικά όταν αυτό που πουλάς γράφει επάνω κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

    Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση δεν σου έκανε κακό, αλλά καλό, αναφορικά με το τι θα αντιμετωπίσεις από έναν επίδοξο αγοραστή και τι θα πρέπει να αναφέρεις σε όποιον πας του πουλήσεις ένα όργανο με τόσες αναβαθμίσεις.

     

    Και κάτι τελευταίο και πάρτο όπως θέλεις: εγώ όταν βρέθηκα σε ανάγκη, πούλησα έναν λαμπάτο Fender Twin Reverb που είχα πάρει original από έναν Αμερικανό στη βάση του Ελληνικού, μια 12χορδη Ovation και την 70s Τelecaster μου. Και σε τιμές ξεφτίλα. Όχι τη Stagg μου.

     

     

    Ναι, φυσικά και αφού οι γνώμες συμφωνούσαν με του πρώτου φίλου δε χρειαζόταν να γίνει 4 σελίδες το topic αυτό. Δεν υπάρχουν του γούστου μου. Κατάλαβα από την πρώτη απάντηση που είχα. Δεν περίμενα να μου πει κάποιος "Πω πω, τέτοια οργανάρα, θα έπρεπε να τη βάλεις κανένα 1000αρικο".

     

    Ήθελα να δω αν αξίζει να προβώ σε αυτή την κίνηση. Δεν είπα ότι δεν έχω αλλάξει γέφυρα αλλά στην πορεία και μετά από συγκεκριμένες απαντήσεις, κατάλαβα ότι δεν παίζει και πολύ ρόλο στο σύνολο.

     

    Φίλε μου, tamtam, έχω πουλήσει πάρα πολλά πράγματα αυτά τα χρόνια και έχω αγοράσει μεταχειρισμένα, όχι στα της μουσικής μόνο και εννοείται ότι άμα με ρωτήσει κάτι κάποιος και δεν το ξέρω θα του πω ότι θα πρέπει πρώτα να ρωτήσω.

     

    Λυπάμαι που βρέθηκες σε ανάγκη να τα δώσεις και όποιον βρίσκεται σε αντίστοιχη φάση. Θα έπρεπε να κρατάμε τα πράγματα που μας ευχαριστούν αλλά δυστυχώς είμαστε σε περίεργη φάση πλέον στην Ελλάδα αφού δεν αμοιβόμαστε σωστά πλέον για αυτά που προσφέρουμε...

     

    Φιλικά πάντα.

  16. Φιλε δεν εχεις δικιο.

    1. Ακομα κι αυτοι που δεν εγραψαν με το σεις και με το σας, δεν εγραψαν κατι λαθος, αλλα την πικρη αληθεια και αυτο το προκαλεσε η επιμονη σου, ενω εδινες ελλειπή και ασαφη στοιχεια για τα εξαρτηματα του οργανου (γιαυτο κι εγω προτιμησα να σταματησω να γραφω περαιτερω, παρα να γινω κι εγω κακος)

    3. Δεν σου ζητησε κανεις να πεις το λογο που την πουλας. 

     

    Και για να το ληξουμε, εγω αν ξεκιναγα να μιλησω για αγορα της κιθαρας, με τα στοιχεια που δινεις και που δεν δινεις, θα σταματαγα τη συζητηση.

     

     

     

    ΥΓ και μια fender του 57 βγαζει νοτες και μια Squier του 2018 βγαζει νοτες, αλλα εχουν μια μικρη διαφορα στην τιμη.

     

    Όχι αλλά επειδή ο λόγος είναι πιο σημαντικός από 2 κομμάτια ξύλο, γι αυτό το είπα.

     

    Μα δεν έχετε καταλάβει ότι δεν είναι ας πούμε Fender Telecaster Baja να ποστάρω και ένα link με τα χαρακτηριστικά και να πω ορίστε δείτε τα. Το έκανα για να συζητήσουμε τι χρειάζεται να αναφέρω και τι όχι. και αν αξίζει... τα λέω συνέχεια...

     

    Ξέρω πολύ καλά τη διαφορά. Ανέφερα τις Epiphone για τον φίλο που είπε ότι δεν πουλάω μουσικό όργανο.

     

    Τέλος πάντων, το λήγω εγώ . Δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν λάθος μου.

  17. Εντάξει κατάλαβα... Δε ζήτησα κανέναν να την αγοράσει, μια γνώμη ζήτησα αλλά περισσότερες επιθέσεις έχω λάβει. Και από τη στιγμή που οι αλλαγές έχουν γίνει καιρό, φυσικό είναι να μη θυμάμαι. Δε θα ήμουν accessories geek σε μια replica όπως και να έχει... Μην κολλάμε μόνο στο τι μαρκα είναι η γέφυρα και τα κλειδια αλλά και στον ήχο και αν κρατάει κούρδισμα. Γιατί αυτό έχει σημασία στο κάτω κάτω. Οι Epiphone δηλαδή που φτιάχνονται; Δεν είναι μουσικά όργανα μάλλον και αυτές.

    Μάλλον φταίω που ήμουν ειλικρινης εξαρχής και είπα όλη την ιστορία. Αλλά ως Έλληνες ψάχνουμε και πιανομαστε από λέξεις να βγάλουμε τον διπλανο μας ότι έχει άδικο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτόμαστε. Έγραφα στο φόρουμ και έκανα παράλληλα και άλλες δουλειές. Ζητάω συγγνώμη αν δεν ήταν κατανοητά ή αν δε χρησιμοποίησα τις σωστές λέξεις ή σωστούς συνδέσμους ή επιρρήματα...

     

    Δεν το έγραψα ούτε για να κοροϊδέψω κανέναν, ούτε να υποτιμήσω κάποιον και ούτε για να πουλήσω εδώ. Ξέρω πολύ καλά που είναι ο χώρος των αγγελιών. Έχω πουλήσει αρκετά πράγματα. ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ! Τώρα επειδή ήταν το θέμα λίγο ευαίσθητο λόγω replica είπα να το συζητήσω εδώ.

     

    Δε θέλω να βγω Off topic αν και το θέμα πλέον έχει ξεφύγει και να πω τον λόγο που θέλω να την πουλήσω γιατί είναι προσωπικός και συνήθως είμαι ήρεμος αλλά επειδή ο λόγος αυτός είναι για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευαίσθητο ζήτημα και νιώθω άσχημα με την τροπή που πήρε το θέμα, παρακαλώ να σβηστεί και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να την ξαναδείτε στο forum αυτη την κιθάρα.

     

    Και έτσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!

  18. Ο Μάνος, αν και τραχύς, το θέτει μαλλον σωστα. Εμένα δε με προσβάλλει τόσο πολύ αυτό που βλέπω αλλά θα ένιωθα καλύτερα να μην είχε το decal gibson καθαρα για νομικούς λόγους.

     

    Τέλος να πω πως και ο Σπυρος το θέτει πολύ σωστα. Θέλει να σου πει πως ένα μτχ όργανο πάντα χάνει ένα 20-30% της αξίας του. Μιλώ για ένα μέσο όργανο "της σειράς", συμπεριλμβάνομένων όλων των γνωστών κατασκευαστών. Π.χ μία φέντερ των 1000 Ε τη βρίσκεις συνήθως μτχ γύρω στα 600-700 +/-. Άρα για ένα όργανο που ειναι κινέζικο με μετατροπές, εγώ θεωρώ απίθανο να μη χάσει κάπου 40-50% της αξίας του.

     

    Προσοχή, δε σε προτρέπω να το πουλησεις τόσο, απλά κάνω μια λογική, κατ'εμέ, υποθεση.

     

    Ναι, κατάλαβα! Έχετε δίκιο! Το θέμα είναι ότι δεν καίγομαι να την πουλήσω, απλά θέλω να δω αν αξίζει!  :)

  19. Στα μτχ μερικές φορές δεν υπάρχει φιξ τιμή, εξαρτάται από το μέγεθος της επιθυμίας του εκάστοτε αγοραστή για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και από το πορτοφόλι του

     

    Έτσι ένα μτχ όργανο των 500 ευρώ π.χ στους 10 αγοραστές ο 1 θα το θεωρήσει ευκαιρία, οι 3 ότι η τιμή είναι έτσι κι έτσι και θα περιμένουν λίγο μπας και πέσει και οι 6 θα τη θεωρήσουν απαγορευτική.

     

    Βάλε μια τιμή που θεωρείς εσύ ότι είναι τίμια και αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον τη ρίχνεις κ.ο.κ. μέχρι να φτάσεις στο όριο που πιστεύεις ότι δεν αξίζει να τη δώσεις, οπότε την αποσύρεις

     

     

    Thank, BlackCrow! Ναι, στατιστικά αν το πάρει κανείς, έχεις δίκιο!  :)

  20. Φίλε αυτό το πράγμα που πουλάς δεν είναι μουσικό όργανο. Είναι ένα παράνομο προϊόν αντιγραφής, και κανονικά δε θα έπρεπε ούτε να σε αφήνουν να ανοίγεις θέμα για την προώθησή του, ούτε φυσικά να βάζεις αγγελίες για αυτό.

     

    Κάνε λοιπόν τη χάρη στον εαυτό σου να βάλεις μια χαμηλότατη τιμή για να το ξεφορτωθείς αφού το site των αγγελιών, κακώς, σου το επιτρέπει, και άλλη φορά να μην πετάς τα λεφτά σου σε παράνομα προϊόντα απάτης, που χρειάζονται 3 φορές τα λεφτά τους σε φτιασιδώματα για να μην προσβάλουν εκτός της ηθικής σου και τα χέρια σου.

     

    Πριν λίγο που έπαιξα, έβγαζε νότες...  ::) Και βγάζει και πολύ ωραίο ήχο!

     

    Δεν έχω βάλει ούτε αγγελία (ακόμα) ούτε κάνω εισαγωγή και πώληση τέτοιων οργάνων. Δεν είμαι μικρός, ούτε χαζός για να το κάνω αυτό. Μπορεί να μην είμαι επαγγελματίας μουσικός και απλά κάνω το χόμπι μου και το topic που έκανα είναι για να πάρω γνώμες και να δω αν αξίζει, επειδή έχω ανάγκη κάποια χρήματα. Απ' ότι βλέπω, μάλλον δεν αξίζει και θα ψάξω να βρω από αλλού άκρη...

     

    Επίσης, ξέρω και επαγγελματίες που παίζουν με replica κιθάρες και δεν το κρύβουν.

     

    Φιλικά πάντα!  :)

     

    Προς τους administrator:

     

    Αν θεωρείτε ότι θίγει κάποιο κανόνα του forum, εννοείται ότι μπορείτε να διαγράψετε το topic αυτό! No offence taken!  :)

  21. Ολα τα ηλεκτρικα seymour duncan? 4 Pots και τριθεσιο και υποδοχη βισματος?

    Bridge και κλειδια δεν εγραψες τι εβαλες .

     

    Δεν την έκανα εγώ την αλλαγή. Volume pots 500K έχει seymour γιατί έχω τα κουτιά. Και ο 3θεσιος. Τα tone δεν έχουν αλλάξει, αν θυμάμαι καλά. Κλειδιά είναι αυτά:

     

    https://www.thomann.de/gr/gibson_moderne_mechaniken.htm?ref=search_rslt_tuning+keys+gibson_151549_1

     

    Αλλά έχω και άλλα vintage, πιο φτηνά, τα οποία έχω πάνω τώρα και όλως παραδόξως τα έχω ακόμα πάνω επειδή κρατάνε το κούρδισμα.

     

    Γέφυρα Gibson πρέπει να είναι. Θα την έβγαζα αλλά άλλαξα προχτές χορδές... Όταν και αν είναι να βάλω αγγελία θα χαλαρώσω χορδές και θα την ξεβιδώσω για να δω. Δεν αλλάζει έτσι και αλλιώς η τιμή για τα 50 ευρώ της γέφυρας νομίζω...  ;)

     

  22. καλα εσυ ποσα περιμενες να πιασει???

     

    Κάτι τις λιγότερο από όσα ξόδεψα... Γι' αυτό ρώτησα...

    Τέλος πάντων, αν ξεμπερδέψω από δουλειές και το πάρω απόφαση, θα τη βάλω λιγάκι παραπάνω από όσο είπατε και αν κάποιος μου πει ότι θέλει να τη δοκιμάσει και του αρέσει, το βλέπουμε.  :)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου