Προς το περιεχόμενο

Γιωργος Καλαδελφος

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Γιωργος Καλαδελφος

  1. 3 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

    Μια καλη λυση για να κρατανε οι χορδες πολυ καιρο (και να μην  εχεις μια επιπλεον δυσκολια στην προσπαθεια σου) ειναι να βαζεις elixir nanoweb.

    Εχουν διπλασια τιμη μεν, αλλα διαρκουν 10πλασιο χρονο.

    Βαλε 11αρια. Οχι πιο χοντρες (που εχουν καλυτερο ηχο αλλα θα σε δυσκολευουν), ουτε με πιο λεπτες (και ειναι ο ηχος αδυναμος).

    α οκ θενξ

  2. Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε

    Δεν ανεφερε τιποτα για 20 ευρω.

    Αν και αυτο μπορει να εμπεριεχει λαθος. Αν ειναι κανενα καυσοξυλο με σαπιες χορδες, και δεν μπορει να παρει τα χερια του πανω στο οργανο, παιζει και να την παρατησει την προσπαθεια.

    με τα 20€ το εχω γραψει.Επισης ειναι σε αριστη κατασταση ηταν φιλος μας που την πουλαγε

  3. 10 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

     

    Ενταξει, το παλικαρι δεν ηταν ετοιμο να ξεκινησει να μαθαινει ηλεκτρικη με μια οργανωμενη προσπαθεια. Του παρουσιαστηκε μια ευκαιρια να παρει μια ακουστικη με 20 ευρω και την εκμεταλλευτηκε. Και ειπε να ξεκινησει, σιγα σιγα, με αυτα που εχει. Και εδω ψαχνει το πως. Μια χαρα τον βρισκω.

    πες τα ευχαριστω

  4. 6 ώρες πριν, Spyros Delta είπε

     

    Ε ναι, μονος μαθαινεις πιο γρηγορα.

     

    Πως σου ηρθε αυτη η τρομερη ιδεα?

     

    Συγνωμη για το κρυο χιουμορ αλλα μεσα σε δυομιση γραμμες ποστ, εχεις χωρεσει τα πιο σημαντικα λαθη που μπορει να κανει καποιος που θελει να μαθει ηλεκτρικη κιθαρα και μαλιστα χωρις να εχει χρονο.

    κατι πηγε λαθος και κοπηκε η απαντηση.Ηθελα να πω οτι εχω ακουστικη και θελω σιγα σιγα να μαθω και σε αρξετω καιρο που θα μαθω τα βασικα να παρω ηλεκτρικη

  5. 10 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

    Βρες ενα δασκαλο ιδιωτη. Υπαρχουν πολλοι.

    Μια δυο φορες τον μηνα, εαν περισσευει ενα 20ευρο, διδε το εκει. Το ποτε θα σταματησεις, θα το δεις στην πορεια. Εαν σταματησεις, θα επιβραδυνθει και η εξελιξη σου, να ξερεις.

    αρα καλυτερα ιδιωτη?επισης τα μαθηματα ειναι οκ περιπου 3 τον μηνα?

  6. Μόλις τώρα, BillTrantos είπε

    5 μαθήματα με σοβαρό δάσκαλο είναι πολύ μεγαλύτερη επένδυση από οποιοδήποτε gear. Ξεκίνα από εκεί, δώσε μεγάλη προσοχή στα απολύτως βασικά πράγματα και μετά σιγά σιγά θα βρεις το δρόμο σου.

     

    Η κιθάρα είναι πολύ δύσκολο όργανο γιατί είναι πανεύκολο να ακουστείς χάλια. Λίγο κουνάς διαφορετικά ένα δάχτυλο και όλα αλλάζουν.

    να παω σε δημοτικο ωδειο?Αφου κανω περιπου 1 μηνα μετα ξεκιναω με βιβλια?

  7. Καλησπερα!Αγορασα μια κιθαρα yamaha ακουστικη πριν 2 εβδομαδες.Δυστιχως δεν εχω χρονο για μαθηματα οποτε λεω να μαθω μονος.Εγω θελω να εξελιχθω και να παω σε ηλεκτρικη για να παιζω ροκ.Μπορειτε να μου προτεινετε βιβλια εκμαθησης η εστω καποιον στο youtube

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου