Προς το περιεχόμενο

Lefteris Sa

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    30
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Track Σχόλια από Lefteris Sa

  1. 21 λεπτά πριν, Panos Kostagiannis είπε

    Τι ωραιοι ειστε ρε μπραβο.Ομως θα σας πω κατι χωρις παρεξηγηση.Μου λειπει η προσωπικη σας σφραγιδα γιατι ακουσα και τα υπολοιπα κομματια και ηταν σαν να ακουγα τους Metallica.Παντος εχετε κανει καλη μπαντα και ακομα ειστε στην αρχη οποτε θα βρειτε και το δικο σας στυλ στην πορεια

    Είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα για μια νέα μπάντα αυτό που αναφέρεις Πάνο. Συμφωνώ απόλυτα. Όχι ότι μας χαλάει βέβαια να θυμίζουμε ένα τόσο θρυλικό συγκρότημα όπως οι Metallica, αλλά προφανώς και δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Νομίζω όπως αναφέρεις και εσύ ότι η σφραγίδα είναι κάτι που έρχεται με το χρόνο, με το δέσιμο της μπάντας...και είναι κάτι που το βλέπουμε ότι βελτιώνεται ήδη στο νέο υλικό που δουλεύουμε. Χαίρομαι ιδιαίτερα που κατά τα άλλα βρήκες καλά στοιχεία σε εμάς! Εξαιρετικό το feedback! Ευχαριστούμε

    • Like 1
  2. 9 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

    Θα αργήσω να πάω στο σπίτι να το ακούσω από τα μόνιτορ, οπότε δε μπορώ να πω κάτι για τη μείξη. Σαν σύνθεση μου άρεσε, αν και άργησε λίγο να πάρει μπρος, αρκετά. Καλό ήταν που είχε κάποιες αλλαγές και δε το κρατήσατε ίδιο μέχρι το τέλος. Να σκέφτεστε ότι ο μέσος ακροατής δεν έχει (πλέον) το attention span για να περιμένει μέχρι το τέλος, δυστυχώς. Θα ήθελα και ένα σημείο με φωνή στο δυνατό κομμάτι, μόνο μια φορά, έτσι για δύναμη και hype. Αρκετές φορές ακούμε ένα κομμάτι και περιμένουμε πώς και πώς να έρθει ένα συγκεκριμένο σημείο.

     

    Ωραία και η φωνή, αλλά ρε παιδιά, προφορά ρε παιδιά. Δεν είναι τρομπή το να ψάξεις πώς προφέρεται κάτι. Google λέξη λέξη αν χρειάζεται. Πρέπει να ακούσεις το πώς προφέρεται, και όχι το πώς γράφεται. Ακούγομαι κακός κάθε φορά αλλά αν θέλει κάποιος να τραγουδάει ξένο, ας το κάνει όσο πιο σωστά γίνεται. Δε μπορώ να ακούω ΓΟΥΑΙΛ ΆΙ ΡΟΟΥΜ, με αυτό το περίεργο R που βάζουν όλοι οι ελληνόφωνοι...

     

    Ωστόσο έχει πολύ ωραία χροιά, πατάει καλά και ταιριάζει στο στυλ. Μου θυμίζει λίγο Hetfiled αλλά χωρίς το πολύ γρέτζι. Είναι μια καλή προσπάθεια γενικότερα.

    Ευχαριστώ πολύ για την εκτενή και εποικοδομητική κριτική Άλεξ! Να πω την αλήθεια επειδή με την προφορά είμαι αρκετά ψείρας και έχω περάσει και για σπουδές από Αγγλία ένα χρόνο, δεν διακρίνω κάτι το τόσο κραυγαλέο στη συγκεκριμένη φράση που αναφέρθηκες. Πιθανόν να έχεις διαφορετικές ή περισσότερες παραστάσεις από εμένα φυσικά και να το έχεις συνηθίσει αλλιώς. Δεν είναι η μητρική μου γλώσσα, οπότε σαφέστατα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στην προφορά.
    Το attention span που αναφέρεις είναι τεράστιο στοίχημα και περιοριστικός παράγοντας για τους νέους μουσικούς...δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο.

  3. 14 ώρες πριν, atreu73 είπε

    Δεν είναι άσχημο. Έχεις καλή φωνή. Στη γέφυρα λίγο στην αρχή δεν πατάει καλά. Επίσης, δεν υπάρχει running down the wind. Δε βγάζει κανένα νόημα στα αγγλικά. Θα έλεγα να το αλλάξεις. 

    Σε ευχαριστώ πολύ για την εποικοδομητική κριτική! Καλή Χρονιά με υγεία.

  4. 25 λεπτά πριν, Panos Kostagiannis είπε

    Πολυ καλη δουλεια μαγκες μπραβο.Απλα μου φανηκε λιγο "ξερο",δηλαδη σαν να ηθελε λιγο reverb.Βεβαια η μιξη ειναι και καθαρα αποψη του καθε καλλιτεχνη οποτε δεν τρεχει και τιποτα

    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κριτική και τα καλά λόγια Πάνο! Είναι αλήθεια αυτό που αναφέρεις, μεγάλο δίλημμα της τελευταίας στιγμής και για εμάς προσπαθώντας παράλληλα να μη χαθεί και η γκρούβα στα σημεία του ρεφρέν πχ από περιττά εφέ.

    • Like 1
  5. 8 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε

    Είναι όμορφο, καλά εκτελεσμένο. Μου άρεσε πάρα πολύ το intro/verse, έφερνε σε Porcupine Tree, αλλά δεν περίμενα να πάει τόσο σε Metallica ειδικά στη φωνή, και δε πιστεύω ότι ταιριάζει στο 100% αλλά είναι ξεκάθαρη προτίμηση.

     

    Η μείξη της φωνής στο ρεφραίν ήθελε λίγο παραπάνω δουλίτσα νομίζω. Στις κιθάρες θα έβαζα κάποια έξτρα overdubs για να γεμίσει λίγο παραπάνω, μιας και μου φαίνεται αρκετά ξερό.

     

    Το "behind your head" δεν μου άρεσε ούτε μένα σαν έκφραση. Συνήθως είναι right behind you, behind your back ή shoulder, όχι head. Καταλαβαίνω ότι θέλατε να δημιουργηθεί μια menacing εικόνα αλλά τα αγγλικά είναι γνωστό ότι δε δουλεύουν 100% κυριολεκτικά.

     

    Όσον αφορά το βίντεο, πολύ ωραίο και ταιριαστό, αν και αρκετά σημεία που απεικονίζεται το παίξιμο των οργάνων είναι out of sync.

    Eυχαριστούμε πολύ για την εποικοδομητικότατη και δικαιολογημένη με επιχειρήματα κριτική! 

  6. 11 λεπτά πριν, atreu73 είπε

     

    Αυτό που λες είναι. Επίσης, αυτό πρέπει να αλλάξει. I will be right behind your head

    Εδώ θα διαφωνήσω, τον θεωρώ τον καλύτερο στίχο του τραγουδιού. Προφανώς οι στίχοι είναι απόλυτα υποκείμενο θέμα...δεν μιλάνε σε όλους το ιδιο. Ωστόσο το point της κριτικής σου το πιάνω και ευχαριστώ για αυτό!

  7. Παράθεση

    EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!🤘

     Από παραγωγή, ενορχήστρωση, ερμηνείες κλπ.  για εμένα είναι πραγματικά θεσπέσιο!!!

     Πολύ ωραίες αλλαγές και εξαιρετικό σολάρισμα στο γρήγορο μέρος.

     Για το είδος είστε ΑΨΟΓΟΙ/ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ::::

     

     Εγώ σας θαυμάζω!!!

     ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

     Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

     Πολύ ωραίο και το κλιπ!!!

     

     ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

     ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ευχαριστούμε πάρα πολύ @cos_dr για τα πολύ θερμά λόγια, μας τιμούν πραγματικά! Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε το κομμάτι!

    Μακάρι να πάει καλά και εμείς το θέλουμε πολύ!

     

     

    9 λεπτά πριν, roberto30 είπε

    Συγχαρητήρια εξαιρετικό από όλες τίς απόψεις, καλή επιτυχία!

    Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ @roberto30!

    • Like 1
  8. 2 ώρες πριν, Haris είπε

    Με εξαίρεση τον ήχο των τυμπάνων που είναι μου φαίνεται 'λίγος' για το είδος (αλλά αν έτσι τα θέλατε, πάσο), πολύ καλή δουλειά. 

    Θέλει πολλή δουλειά ο ήχος σε όλα τα όργανα Χάρη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

    Βασικά ηχογραφητικά είναι ότι πιο πρόχειρο το συγκεκριμένο, απλά το βγάλαμε ανεπίσημα σαν ένα πρώτο demo της δουλειάς και του ύφους μας. Ενδεικτικά η ντραμς είναι γραμμένη με 2 mics και η κιθάρα/μπάσο είναι μονοκάναλα recs.

     

    Όταν με το καλό βγάλουμε το άλμπουμ, ο ήχος θα είναι 100% στο επίκεντρο. Ήδη δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση 😉
     

    Thanks για το εποικοδομητικό σχόλιο! Χαίρομαι που σου φάνηκε ενδιαφέρον!

    13 λεπτά πριν, Panos Kostagiannis είπε

    Ειστε σε καλο δρομο παιδια συνεχιστε την καλη δουλεια

    Ευχαριστούμε πολύ Πάνο!

    • Like 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου