Προς το περιεχόμενο

NorhymeNoReason

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    126
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Video Comments από NorhymeNoReason

  1. 6 ώρες πριν, axtarmas είπε

    Ισχύει αυτό, ακόμα και κάποια βαρυκεντρισμένα πιάνα της Kurzweil είναι Medeli με το μόνο πράγμα να αλλάζει, το όνομα της εταιρίας.

    Ε όχι..! Βάζει δικές της μητρικές και ήχο. Αυτό όμως που λες ισχύει για τα Thomann και Fame

  2. Παιδιά, είχα δυσκολο μηνα. Φυγαμε απο Χανιά αναπάντεχα, μετακομισα στις Κυκλαδες στο πατρικό μου και μετα απο ενα μηνα ακουμπισα τα χερια μου στο πιανο. 

    Σημερα στις 10:00 αρχισα να βγαζω το from within, εχουν περασει 40 λεπτα και φωναζω και παραμιλώ " Τι ωραιο πραγμα, τι ωραιο κομματι, μα τι ναρκωτικό ειναι επιτελους αυτο!" Ευχαριστω αετέ για την κοινοποίηση!!! Ειμαι σε πληρη εκσταση λεμε. 

    • Like 2
  3. Ε το μπουζουκι ουισκι ειναι πιο ευκολο απ΄αυτό τελος παντων. Ο Λεμονόπολος εχει κατι μανίκια, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα πια. Αν θελετε να ακουσετε πραγματικα δυσκολο, Ελληνα μουσικο, ψαξτε Τσιμπιδη και Τριγκα@!

  4. Κατι τετοια βιντεο με κανουν να θελω να περασω τα χέρια μου απο την κιμαδομηχανη!!

    Τι ζημια μου χεις κανει τωρα! θα κλεισω στο υπογειο μεχρι να το παιζω, τα λεμε σε 40 χρονια

  5. Στις 22/2/2020 στις 12:59 ΜΜ, Spyros Delta είπε

    Ενας μαστερσεφ μπορει να ταιριαξει ολα.

    Πιστεψε με, εχω ακουσει pearl jam- alive με "κλαμα" ταξιμι απο μαστερσεφ πληκτρά και εχω παθει πλακα. (δυσκολα θα παρεις εγκωμιο απο μενα)

     

     

    .

    Δυστυχως δεν εχω ακουσει ποτε Pearl Jam.  😛 Και ναι συμφωνω απολυτα. Ακου Avishai Cohen η Laco Tayfa, προτιμω τον πρώτο αλλά ειναι απιστευτοι ουτως η αλλως. 

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου