Προς το περιεχόμενο

Panar

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Panar

  1. Λοιπόν άκουσα το καινούριο τους άλμπουμ....ή μάλλον το ακού εδώ και 4 μέρες τώρα...

     

    Επειδή όμως το ά;ρθρο 4 των κανονισμών του φόρουμ δεν επιτρέπει να αναρτάμε μηνύματα με συκοφαντικό' date=' [b']υβριστικό[/b], άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα. δεν μπορώ να εφραστώ κατάλληλα για να περιγράψω τι νιώθω για αυτόν εδώ το δίσκο.....

     

     

    Απλά τα παλικάρια είναι από άλλο πλανήτη...

    Ο Myung ακούγεται πιο ωραία από ποτέ..... το Music Man Bongo ξεχωρίζει πραγματικά....(χρησιμοποίησε και σε κάποια μικρά μέρη ένα τετράχορδο Sterling. Στο making of... dvd παίζει με το πεντάχορδο bongo)

    O Rudess παίζει με ό,τι έχει και δεν έχει με πολύ έξυπνα μέρη, ενώ οι δισολιες του με τον petrucci είναι απλά φοβερές και τα σόλα επίσης καταπλητικά που δένουν άψογα με τα κομμάτια....

    Ο Portnoy είναι ο κλασικός μαμηστερός Portnoy που όταν κάθεται στι καρεκλάκι του δεν ξέρει τι παίζει. Στον εν λόγω δίσκο κάνει δεύτερα φωνητικά σχεδόν σε όλα τα κομμάτια...(ψάξτε στο youtube βίντεο από τις ηχογραφήσεις)

    Ο Petrucci είναι επίσης απίστευτος με τρομερά σόλα και πολύ heavy ρυθμικά σε πολλές φάσεις....Παίζει με την εφτάχορδη Music man και την κανονική εξάχορδη ενώ, αν μπόρεσα να δω καλά το headstock, τα ακουστικά μέρη τα παίζει με gibson ακουστική.....

    Όσο για τον Labrie η φωνή του έχει ωριμάσει πολύ και ακούγεται πιο ωραία από ποτέ και αυτός....

     

     

    Είναι γενικά πολύ prog δίσκος και θέλει πολλές και προσεκτικές ακροάσεις για να πιάσεις το feeling του και τη μουσικότητά του.....Όπως συνήθως όλοι μαζί έγραψαν τα κομμάτια και εδώ μπορούμε να βρούμε κάποια πολύ heavy riffs πού δεν είχαν οι Dream Theater. Ο Portnoy αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στο The Dark Eternal Night έγραψαν "the heaviest and dirtiest riff in Dream Theater history".

     

    Πραγματικά πολύ καλός δίσκος.....

     

     

    PURE FUCKING PROG UP YOUR ASS

     

    Μια μικρη διόρθωση : Η ακουστικη που χρησιμοποιησε ειναι μια Taylor.

    Επισης , η MusicMan απ΄οτι ξερω εχει ηδη ετοιμο το νεο 6χορδο μπασο bongo Myung Model..!

    Γενικα ο δισκος ειναι αρκετα καλος, (μετα απο πολλες ακροασεις), τουλαχιστον καλυτερος απο τον Octavarium , θελω να πιστευω οτι στον επομενο δισκο θα γυρισουν λιγο στον ηχο που ειχαν την περιοδο 97-98.

  2. ναι.. αυτη η μπλε "φλογα" αναβει μολις κλεισω το standby. επισης οταν την εσπρωξα λιγο για να ρθει στα ισα της , παρατηρησα οτι και η αλλη λαμπα αρχισε να βγαζει το ιδιο μπλε φως. Ισως βεβαια να ειναι και πιο φυσιολογικο τωρα λογω του οτι μπορει η αλλη να μην εκανε καλη επαφη...

  3. 8O

    καλημερα... :( ...καθως επαιζα χθες με καθαρο ηχο στον f50 κοιταξα τυχαια απο πισω για να δω τις λαμπες....Η μια βγαζει ενα μπλε φως (σαν τη φλογα που εχει το γκαζακι) οταν χτυπαω δυνατα μια χορδη.

    Παρατηρησα οτι η συγκεκριμενη λαμπα δεν ηταν στην θεση της τοσο καλα.

    Το βραδυ που διαβασα το manual προσεκτικα, την πιεσα πολυυυυυ απαλα και μπηκε στην θεση της και ειναι παραλληλη με την αλλη. Το θεμα ειναι οτι εκτος απο αυτο το "περιεργο" , ολα ειναι τελεια. Δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ θορυβο , ειναι πεντακαθαρος και πολυ δυνατος.

    Οποτε..τι λετε ? πρεπει να ανησυχω η μπαα?? :roll:

    ....

  4. 1670. Δεν εχω προλαβει ακομα να τον "ακουσω" σωστα!! ( δυστυχως υπαρχει και ενας μικρος αδερφος που διαβαζει διπλα.. :evil: )

    απο τα λιγα που καταλαβα παντως για τα 5 λεπτα που τον ακουσα..ειναι εργαλειο..σε μερικες μερες που θα μπω στο studio που εχει τεραααααστιο χωρο , εκει θα τον ¨καταλαβω¨ πραγματικα!!!!

    Παντως μιλαμε οι Αμερικανοι σε κατι τετοια ειναι θεοι..Πολυ οργανωση!

  5. Τελικά αυτόν τον πολυβραβευμένο τον ρημάδι τον f50 τον αγόρασε κανένας?

    Θα ήθελα μια αξιοπρεπή γνώμη καθώς οι μέχρι τώρα δημοσιευμένες είναι ολίγον φτωχές και οι περισσότερες βασίζονται σε άλλα μοντέλα...?

     

    Πιστευω αυτο το link να σε βοηθησει λιγακι.

     

    http://acapella.harmony-central.com/forums/showthread.php?s=&threadid=885856&perpage=20&pagenumber=1

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου