Προς το περιεχόμενο

Μαρινα Ζωνορου

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Μαρινα Ζωνορου

  1. 19 ώρες πριν, rgxinap είπε

    στα περισσότερα surf έπαιζαν με strat οπότε πήγαινε σε στρατ, προσωπικά θα έπαιρνα λευκή strat και maple (ανοικτόχρωμη) ταστιέρα. και SSS χωρις humbucker στην θεση bridge, αν θες surf. υποψην οι surfers είχαν turquoise και σιέλ strat.. στα χρώματα των κυμάτων..

    Η κόρη μου είναι 17 αλλά ακούει μόνο τραπ, ο γιος τραπ, η γυναίκα ότι ναναι, οπότε ..... hey hey my my rock'n'roll **** gonna die????

    Τέλεια ευχαριστώ πολυ, και οσον αφορα τη μουσικη τους επιλογή, θα ψαχτουν και θα μαθουν αχαχαχα

  2. 20 ώρες πριν, odis13 είπε

    Μια απο τις πιο ακριβες Squier stratocaster ή telecaster θα ηταν ο,τι πρεπει, και εντος του budget σου. Ενισχυτη εχεις? Η πρεπει να καλυφθει και αυτος απο το budget που ανεφερες?

     

    20 ώρες πριν, odis13 είπε

    Μια απο τις πιο ακριβες Squier stratocaster ή telecaster θα ηταν ο,τι πρεπει, και εντος του budget σου. Ενισχυτη εχεις? Η πρεπει να καλυφθει και αυτος απο το budget που ανεφερες?

    Ενισχυτή δεν εχω αλλά σκεφτόμουν οτι θα έπρεπε να καλύψω πρωτα μια καλη κιθαρα και και ο ενισχυτής να περιμένει για πιο μετα αναλογως το κοστος και την αναλογη ποιοτητα

    21 ώρες πριν, Giorgos rockstep είπε

    Καλώς ήρθες.νομιζω σε αυτή την τιμή θα έπαιρνα https://m.thomann.de/gr/fender_classic_vibe_50s_strat_mn_whb.htm η εάν έχεις παίξει με les paul και σου άρεσε https://m.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_classic_honeyburst.htm λίγο πιο ακριβη.κοιταξε και στις αγγελίες του noiz

    Ευχαριστώ πολυ θα τα τσεκαρω

    4 ώρες πριν, Πίκος Απίκος είπε

    Επειδή είσαι πιτσιρίκα και φοιτήτρια κλπ καλύτερα να μην μπλέξεις με μαγαζιά εξωτερικού. Πήγαινε μια βόλτα στον Νάκα και πάρε μια squier telecaster affinity που βγαίνει και σε διάφορα χρώματα και το σημαντικό την παίρνεις και σε δόσεις. 

    345099666_.thumb.jpg.46f329c176ab4f90f4efbdeb321067dc.jpg

     

     

    Για ενισχυτή αν δεν έχεις ήδη εξασφαλίσει από κάπου αλλού και αν δεν έχεις σκοπό να παίξεις με virtual ενισχυτές, πάρε από το ίδιο μαγαζί έναν Boss Katana Mini που είναι ταμάμ για το σπίτι και με ωραίο ήχο. Αν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα πήγαινε για τον 50άρι αλλά δεν ξέρω αν είναι για σένα αυτή τη στιγμή. 

    Ευχαριστώ πολυ, βεβαια προτιμω στρατοκαστερ, θα τσεκαρω και τις κιθαρες και τους ενισχυτές

    Ευχαριστώ πολυ, βεβαια προτιμω στρατοκαστερ, θα τσεκαρω και τις κιθαρες και τους ενισχυτές

    2 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

    +1 για Yamaha Pacifica. Λένε ότι είναι μακράν από τις καλύτερες starting κιθάρες. Στην οικογένια είχαμε μια Yamaha του 2002-03, ίσως και πιο πρίν. Την είχε πάρει δώρο η μαμά στη μεγάλη αδερφή τότε. Η κιθάρα έχει παίξει σε αρκετά live και εκδηλώσεις, έφαγε και ένα σετάρισμα πρόσφατα, και τη θεωρώ πολύ καλοστημένη. Δε παίζει να έκανε παραπάνω από 300 ευρώ. Οι σημερινές Pacifica πρέπει να ναι 5 φορές καλύτερες από αυτή βέβαια, με τα ίδια χρήματα.
    RGX121ZRM - Red Metallic : Metal / Modern Guitar Yamaha - SonoVente.com - en

    Ευχαριστώ πολυ, θα τη τσεκαρω

    20 ώρες πριν, Superfunk είπε

    Γεια σου Μαρίνα και καλώς ήρθες στο ΝΟΙΖ

     

    Αυτη σου αρεσει?

     

    Υπάρχει προφανως λογος που η telecaster ειναι το axe of choice για τις περισσοτερες γυναικες performers..ειναι ΕΛΑΦΡΙΆ, no nonsense,streamlined,ευέλικτη,απλη και ουσιαστικη κιθαρα & φυσικα ΗΧΗΤΙΚΑ οταν οι αλλες πηγαινανε αυτη...γυρναγε 😀

     

    Pin on Telecaster

     

    image.jpeg.ac8bd8b16d4be9daabd4dea27518fa04.jpeg

     

    Sheryl crow Tele | Sheryl crow, Telecaster custom, Guitar girl

     

    Anna Calvi Interview | Premier Guitar

     

    ακουσε την εδω σε ΟΛΟ της το μεγαλειο

     

     

     

     

    Ευχαριστω πολυ θα τα τσεκαρω

  3. Γεια σας, ειμαι 18 ετων και ψαχνω μια καλη ηλεκτρικη κιθαρα (και ενα αξιοπιστο καταστημα για να την αγορασω) για να κανω μια αρχη.
    Εδω και αρκετα χρονια παιζω με κλασσικη κιθαρα. Ειμαι αυτοδιδακτη και ψαχνομαι γενικα ακομη. Ενδιαφερομαι να παιζω κυριως surf garage rock, rock, punk  καθως και παρακλαδια της rock (οταν και αμα καταφερω να φτασω σε ενα καλο επιπεδο θα ηθελα σιγουρα και jazz, blues). Δε με πολυ ενδιαφερει metal. Επισης να αναφερω πως απο τις κιθαρες (αλλων ατομων βεβαια) με εχει βολεψει περισσοτερο stratocaster, θα ηθελα ομως να μαθω ποια θα βολευε περισσοτερο με βαση τις προτιμησεις που προανεφερα. Ψαχνω γενικα μια καλη και προσιτη χρηματικα κιθαρα ετσι ωστε να μου κρατησει οσο περισσοτερο γινεται. Σκεφτομουν ενα budget απο 150 εως 400. 

    Ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια
     

    • Like 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου