Προς το περιεχόμενο

Tolis Vagios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Tolis Vagios

  1. 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

     

     

    Μα αυτή είναι η στάνταρ διαδικασία για τον οποιονδήποτε (και μένω εντός των ορίων του forum) έχει παραγγείλει κιθάρα πχ από τον Thomann.

    Πήρε κάτι που δεν το είχε πιάσει στο χέρι. 

     

    Οι συγκεκριμένες- τις οποίες δεν γνώριζα- είναι super/duper high end. Και βέβαια διαβάζοντας το story, είδα τη "μαγική" λέξη: Delft 

    Εκεί που οι Ολλανδοί παράγουν τεχνολογία, μέσω των πανεπιστημίων της πόλης.

     

    Ναι εχεις δικαιο. Απλα πχ πανω κατω μια gibson, μια fender μπορεις πιο ευκολα να τεσταρεις και μετα να συγκρινεις αναλογα. Φυσικα παλι μπορει να υπαρχουν διαφοροποιησεις.

     

    Αααα αυτο το δευτερο δεν το ηξερα. Πολυ ενδιαφερον.

    37 λεπτά πριν, BillTrantos είπε

    Έχω δοκιμάσει μερικές, μένω καμιά ώρα μακριά από το μαγαζί.

     

    Σίγουρα boutique όργανα από πλευράς υλικών και feel, έχει πέσει τρελό μεράκι και μαστοριλίκι στο σχεδιασμό, αλλά έχουν μία συγκεκριμένη αισθητική που είτε θα σου αρέσει, είτε θα σου φανεί πολύ ξένη.

     

    Με αυτό εννοώ ότι έχει πολύ μοντέρνα λογική και αισθητική, δηλαδή 12άρι compound radius, Evertune γέφυρα, κλπ. Υπάρχει κόσμος που όλα αυτά τα βρίσκει πολύ άνετα λόγω εργονομίας, υπάρχει και κόσμος που θέλει να "παλεύει" λίγο με το όργανο. Εγώ που έχω ως main κιθάρα μία Tele με vintage specs, δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Το λέω καθαρά από πλευράς γούστου όμως, αντικειμενικά ήταν από τα πιο προσεγμένα όργανα που έχω παίξει.

     

    Επειδή μιλάμε για πανάκριβα όργανα, εγώ όχι απλά θα δοκίμαζα 1-2, αλλά όσες περισσότερες μπορούσα. Αν είναι να δώσεις 2500-3000 ευρώ, τότε πάρε αεροπλάνο και έλα Ολλανδία για 2-3 μέρες, δεν είναι χρήματα αυτά για να πάρεις γουρούνι στο σακί.

     

    Επειδή τα περισσότερα video στο YouTube είναι overproduced, βάζω από κάτω 3 κανάλια που ξέρω ότι δεν κάνουν post production, ώστε να ακούσεις όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα.

     

     

    Ωωω θενκς για τις πληροφοριες. Θα τσεκαρω και τα βιντεακια

  2. Μόλις τώρα, dimsonic είπε

    Εγω παντως φεντερ για να παρω ζητησα να μου τη φερουν να την δοκιμασω

     

    Έχεις πολύ δίκαιο. Και εγώ πολύ το φοβάμαι. Και είναι και μακρία η Ολλανδία για να δοκιμάσω χαχαχαχα

     

    Αλλά δεν ξέρω μου έχει κάνει κλικ η συγκεκριμένη εταιρεία. 

  3. Καλημέρα,

    αυτό το διάστημα ψιλοψάχνομαι για αγορά νέας ηλ. κιθάρας και στο μάτι μου έπεσαν οι Aristides και πραγματικά μου φάνηκαν τρομερές. 

     

    Δείτε εδώ ομορφιές.

    https://aristidesinstruments.com/gallery

     

    Έχει πέσει καμία τέτοια στα χέρια σας; 

    Για να αγοράσεις πρέπει να παραγγείλεις και από ότι λέει θέλει πρίπου 8 μήνες για να σου σταλεί. Τις κιθάρες τις κατασκευάζουν με ένα πατενταρισμένο από ότι κατάλαβα υλικό. Ότι βιντεάκια είδα και από ήχο συγκροτημάτων που χρησιμοποιούν Aristides (Leprous, Ihsahn) απο εμένα είναι yes με δεκαράκι βαθμό.

     

    Το ερώτημα είναι παραγγέλνεις κιθάρα χωρίς να την έχεις δοκιμάσει ή όχι; Αν έχετε κάποια εμπειρία με aristides please μοιραστείτε 🙂

     

  4. Ένα αλμπουμάκι που έβγαλα πριν 3 χρόνια το 19. Θα το έλεγα experimental electronic. Ήταν τα πρώτα μου βήματα στην ηλεκτρονική μουσική (μεταλλάς γαρ) και στην παραγωγή γενικά. Ελπίζω να σας αρέσει

     

     

    • Like 1
  5. Η πρώτη μου full album δουλειά σαν παραγωγός. Ο songwriter είναι από ΗΠΑ και το στυλ του είναι folk indie rock. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ίσως από τα αγαπημένα μου του δίσκου, πολύ νοσταλγικό και με ωραία φωνητική μελωδία. Προτίμησα σε αυτό το κομμάτι να κρατήσω την ακουστική κιθάρα στο κέντρο και να κάνω αρκετή χρήση reverb για να γίνει ατμοσφαιρικό. Σαν να είναι μια παρέα βραδιάτικα σε κάποιο κάμπινγκ και να ακούει τον τραγουδιστή γύρω από τη φωτιά.

     

    Ελπίζω να σας αρέσει 🙂

     

     

     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου