Προς το περιεχόμενο

Jimmy87

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    54
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Αναρτήσεις από Jimmy87

  1. 17 minutes ago, Waterfall-K said:

    Αθώο αστείο ε? Το μόνο αστείο στη όλη υπόθεση είναι ότι συνεχίζουμε να συζητάμε για την πάρτη της. 

     

    Ή μπορεί και να σημαίνει ότι κάτι κάνει σωστά. Δεν θυμάμαι τόση συζήτηση για τον Σαρμπέλ ή τον Βίκτωρα Βερνίκο..

  2. 11 hours ago, cos_dr said:

     

     

    Πραγματικά δεν πιστεύω ότι χρειάστηκε να ανεβάσει διευκρινιστικό βιντεάκι για να μη φάει κανσελ από όσους δεν κατάλαβαν ένα αθώο αστείο.. Καμία ελπίδα - α ρε Ρίκυ Τζερβαις που μας χρειάζεται -..

    • Like 1
    • Συμφωνώ 1
  3. 1 hour ago, Terry RoscoeBeck5 said:

    Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί η κ. Σάττι να παραχωρήσει (και αυτή) press conference στο Ζάππειο,  άμα τη επιστροφή της από τον διαγωνισμό...

     

    Λες να κλείσει και το μάτι στην κάμερα; 😀

    • Χαχα 2
  4. 11 hours ago, Αρχή Διαλόγου said:

    Δηλαδή το κομμάτι αυτό πιο πολύ ταιριάζει σε ανθρώπους που ακούνε Μahavishnu παρά Οικονομόπουλο? Σοβαρά μιλάς? Σιγά μην πρόκειται να διδαχθεί στο μέλλον και στο Berklee. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι αυτό της φαστ φουντ μουσικής που ακούνε και Οικονομόπουλο.

    Αναφέρομαι στον υπερσυντηρητισμό, τη σοβαροφάνεια και την έλλειψη ανοιχτού πνεύματος. Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την ηλικία, ούτε με την εκπαίδευση και συναντάται σε όλους τους χώρους.

    • Συμφωνώ 1
  5. Το τραγούδι και το κλιπ τα σπάνε. Αυτοί που λένε για κιτς και μπολυγουντ φαντάζομαι δεν δέχονται ότι ένας καλλιτέχνης μπορεί να εχει και άποψη και συγχρόνως να μην παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά. Η Σάττι δεν είναι τυχαία. Θεωρώ ότι τα πολλά dislikes που αναφέρονται στα βίντεο προέρχονται περισσότερο από ανθρώπους που ακούν περισσότερο Οικονομόπουλο και λιγότερο Μαχαβισνου ορκεστρα

    • Συμφωνώ 5
  6. 1 hour ago, Waterfall-K said:

    Το Smoke επίσης είναι από τα ελάχιστα κομμάτια τους που προτιμώ να ακούω τη στουντιο εκτέλεση, η οποία είναι κορυφαία.

    Οι δεύτερες που κάνει ο Γκίλαν στον εαυτό του στο ρεφραιν είναι εκπληκτικές και λέιπουν από τα λαιβ.

  7. 17 hours ago, gkourmoul1 said:

    Μιας και δεν το ανάφερε κανείς…

     

     

     

     

    Τι να πρωτοβάλει κανείς απο Τζεφφ... Αλλά νομίζω θα επέλεγα το παρακάτω, όπου σου σηκώνεται η τρίχα πώς αποδίδει το phrasing της τραγουδίστριας του ορίτζιναλ (ακολουθεί για σύγκριση)

     

     

    • Like 1
    • Συμφωνώ 2
  8. Κι εγώ την θεωρώ από τις πιο ενδιαφέρουσες καλλιτέχνιδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ιδιαίτερα πολύπλευρο ταλέντο. Ας περιμένουμε, όμως, να ακούσουμε και το τραγούδι.

    Δεν ξέρω αν θεωρείται τράππερ, αν και έχει κάποια trap στοιχεία, πάντως σίγουρα η μουσική της δεν είναι μουσική για boomers. 

    • Συμφωνώ 2
  9. Α. Να παίζει για το τραγούδι. Αν έχει και προσωπικότητα στο παίξιμο είναι σίγουρα θετικό.

    Β. Ό,τι ισχύει για το Α. συν να είναι συμβατές οι προσωπικότητες των μελών. Μεγάλα red flags ο εγωισμός, η αφερεγγυότητα και οι ουσιοεξαρτήσεις. Για μένα η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει τόσο, ειδικά τώρα που (καλώς φυσικά) ζούμε την εποχή του diversity και της συμπερίληψης.

     

  10.  

    Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Kώστα Μπίγαλη σχετικά με το δίσκο. Μου φάνηκε πολύ ειλικρινής και ανθρώπινος.

    Ακούγοντας τα τραγούδια, θεωρώ ότι έκανε εξαιρετική δουλειά δεδομένων των συνθηκών. Mε την πρώτη ακρόαση ξεχώρισα το Hood, αλλά όλα είναι κομματάρες

  11. 16 minutes ago, shelter said:

    Μωρέ καμία διαφωνία.

     

    Είχαν όμως τρακς φωνητικών? Τραγούδησαν και άλλοι συντελεστές?

     

    Τέλος πάντων, θα μάθουμε σε λίγες μέρες.

    Νομίζω στη συνέντευξη αναφέρει ότι δεν συμμετέχουν άλλοι πλην των τριών..

     

    Άσχετο, αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτή η κομματάρα φτιάχτηκε από κακής (ηχητικής) ποιότητας ντεμο 15 χρόνια αφού πέθανε ο λενον. Δεν ξέρω αν ο Μπίγαλης αποδειχτεί Jeff Lynne.. Μακάρι! 

     

     

    • Συμφωνώ 1
  12. 2 hours ago, mpamps said:

    Ευχομαι να είναι κάτι καλό, αλλά βάσει των παραπάνω κρατάω μικρό καλάθι.

    Και θα είναι κρίμα να θεωρείται αυτό το κύκνειο άσμα τους, μια συρραφή δοκιμαστικών takes.

     

    Είναι αυτό που είναι.. δηλαδή οι τελευταίες ηχογραφήσεις των Σοκρατες. Όσοι αγαπάνε το συγκρότημα σίγουρα θέλουν να τις ακούσουν και θα στηρίξουν την προσπάθεια για πολλούς λόγους.

    • Like 2
  13. Με πολλή ανυπομονησία περιμένουμε την κυκλοφορία του κύκνειου άσματος των Socrates Drank the Conium, με τίτλο Last Forever, στις 29 Σεπτεμβρίου. Εδώ μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του παιχταρά ντράμερ τους Μάκη Γιούλη σχετικά με την κυκλοφορία αυτή.

     

    https://www.rockmachine.gr/2023/09/socrates.html?fbclid=IwAR3hcChbO_6LdZ89sSDKXJsZiWTEwq_By8XIuZ3hIJDdbceviTUSnlx8unM

    • Like 2
  14. 8 minutes ago, Waterfall-K mk2 said:

     ότι ήταν ο κύριος συνθέτης και άλλες μπαρούφες.

    Από το In Rock και μετά ήταν ο κύριος συνθέτης και σε δεύτερο λόγο ο Glover. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Lord δεν ήταν τεράστιος μουσικός και δε διαμόρφωνε τον τελικό ήχο με τις παιξιματάρες του. Συμφωνώ ότι οι DP είναι πολύ περισσότερο από το άθροισμα των κατα καιρούς μελών τους, αλλά αντικειμενικά όσο ήταν ο RB μέλος τους, εκείνος έκανε κουμάντο (για κακό τις περισσότερες φορές) και οι υπόλοιποι απλά ακολουθούσαν. Εδώ έπεισε εταιρεία και μανατζμεντ να βγάλουν το παρακάτω (αριστούργημα ή ανοσιούργημα?? 🤨 ως DP

     

     

  15. 3 hours ago, Waterfall-K mk2 said:

    Δεν υπήρχε περίοδος που έκανε κάποιος κουμάντο, μην πιστεύεις τους γνωστούς κλασικούς μύθους. Οι DP ποτέ δεν ήταν "το γκρουπ του τάδε", παρά τις βλακείες που γράφονται κατά καιρούς από οπαδούς του ακατανόμαστου (όχι, όχι του Νταλάρα ρε...).

    Επίσης, Όχι, οι συνθέσεις τους δεν ήταν αποκλειστική δουλειά του ακατανόμαστου, αυτός κι αν είναι μύθος, ένας μύθος που καταρρίφθηκε τουλάχιστον δύο φορές όταν χώρισαν τα τσανάκια τους (και είδαμε/ακούσαμε ποιοι έβγαζαν ποπροκάκια και ποιοι συνέχισαν να βγάζουν Hard Rock με κάτι μέζεα ΝΑ με το σύμπάθειο😆).

     

    Respectfully disagree.. Το έχει πει κι ο ίδιος ο Lord, άλλωστε, ότι ο RB ήταν η κινητήρια δύναμη των DP. Και μάλιστα αν δε μονοπωλούσε τόσο στις συνθέσεις πιστεύω ότι θα είχαν βγάλει πολύ καλύτερους - και περισσότερο πολυδιάστατους- δίσκους στην εποχή του reunion. Αυτό φάνηκε στο αριστουργηματικό Purpendicular που κυκλοφόρησαν μόλις έφυγε..  

    Όσον αφορά τα ποπάκια που έγραφε ο RB στη μετα-Dio εποχή ήταν συνειδητή (και αρκετά ριψοκίνδυνη) επιλογή και το έκανε αρκετά επιτυχημένα. Δυστυχώς, όμως, για να το καταφέρει διέλυσε ένα από τα καλύτερα χαρντ ροκ  λαϊναπ έβερ... (αυτό του Rising)

    • Like 1
    • Συμφωνώ 1
  16. 8 hours ago, Waterfall-K mk2 said:

     

     

    Η έκφραση χαράς (θα έλεγα, ευτυχίας) του Βαγγέλη σε αυτό το αυτοσχέδιο λάτιν λάιβ, του οποίου ήταν ο διοργανωτής και συγχρόνως, ένας απο τους μουσικούς της μπάντας ανάμεσα σε συναδέλφους «του μεροκάματου», νομίζω πως τα λέει όλα για την βιωματική, ουσιαστικά υπαρξιακή του σχέση με την ουσία της μουσικής, μακριά απο ναρκισσισμούς και στείρα "εγώ" που αρμόζουν σε πολύ μικρότερες προσωπικότητες απο αυτόν τον γίγαντα της παγκόσμιας μουσικής τέχνης και συγχρόνως, μεγάλο λάτρη της μουσικής που αγαπάμε και εμείς.

    Que descance en paz, un grande para la eternidad.»

     

     

     

    Απίστευτο βίντεο! Σαν γενναιόδωρος βασιλιάς όπως κάθεται στον θρόνο του, αρχοντικός αλλά και προσηνής. Θα χε ενδιαφέρον να έπαιζε εκέινος λάτιν στο πιάνο

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου