Προς το περιεχόμενο

kosh

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    289
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από kosh

  1. Παιδιά, αυτό που λέει ο BillTrantos έχω να καταθεσω κι εγώ και αυτό έγραψα in the first place.

    Διψήφια (πολλά) ευρώ κάτω από το original ΚΑΙ με features καλύτερα ΚΑΙ με γκομενάκι του Μίλο Μανάρα που του ζήτησα/έστειλα και μου αποτύπωσε πάνω στο κουτί.

    ¨Ενα πετάλι που κοστιζε στο PGS γύρω στα 200 δολάρια, μου το έφτιαξε με 80.

    Mέχρι σήμερα έχω δφτιάξει δυο

    Αυτό

     

    και αυτό (το γκομενάκι που λέγαμε ;)

     

     

     

     

    Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αυτή η χάραξη στο μεταλλικό κουτί;

  2. Τελικά δεν κρατήθηκα  ;D. Ένα αυτοκόλητο λαστιχάκι που στην επαφή πλήκτρο-βάση σφυράκι είχε αποκτήσει βαθούλωμα απο δική μου υπαιτιότητα. Του άλλαξα φορά αφού είναι συμμετρικό, και τώρα είναι δουλεύει τέλεια. Στάθηκα τυχερός  :P

  3. Έπεσε στα χέρια μου ένα kawai cn370 ηλεκτρικό πιάνο τύπου clavinova. Ένα πλήκτρο έκανε έναν ενοχλητικό ήχο στο πάτημα, επομένως άνοιξα το αποσυναρμολόγησα, έβγαλα το πλήκτρο και το καθάρισα εκεί που έκανε επαφή με το μηχανισμό με το σφυράκι γιατί είχε μια κολλώδη ουσία. Το πρόβλημα αυτό λύθηκε αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα άλλο: Όταν πατάω το συγκεκριμένο πλήκτρο τις κάποιες φορές ο ήχος βγαίνει κανονικά και κάποιες φορές πνιγμένος. Έχετε κάποια συμβουλή πριν το ξαναλύσω για το τι να κοιτάξω? 

  4. Θέλω τη γνώμη σας για αυτή τη μικρή σύνθεση (πρώτη μου ολοκληρωμένη). Πώς σας φαίνεται; Την έχω κλέψει απο κάπου και δέν το ξέρω; Επειδή το έκανα με το αυτί, υπάρχουν λάθη τα οποία με γνώση θεωρίας θα απέφευγα;

     

    http://soundcloud.com/kotsos-1/marching-alone

  5. ---προλαβαίνω και αυτολογοκρίνομαι

     

    On topic: Μια ιδέα θα ήταν να εξασκείσαι στην άλλη κιθάρα σου, και όταν μαθαίνεις κάτι καλά, ώς "επιβράβευση" να βγάζεις την καλή και να το παίζεις σε αυτή. Ίσως κατα βάθος απλώς δέν θέλεις να συνδιαστεί στο μυαλό σου η νέα σου κιθάρα με κακό παίξιμο, όπως δέν θα θέλαμε πηγαίνοντας διακοπές σε ένα ακριβό ξενοδοχείο να τρώμε τα μακαρόνια με κιμά που φτιάχνουμε και στο σπίτι.

  6. Εγώ βλέπω  2-3 φίλους μηχανικούς ασφαλισμένους στο ΤΣΜΕΔΕ,

    οι οποίοι πρέπει να το πληρώνουν ακόμη και αν είναι άνεργοι..

    Αν, εκ των προτέρων, είχαν και άλλη επιλογή φορέα ασφαλισης δεν ξέρω..

     

    Για να υπογράφεις έργα ώς μηχανικός πρέπει να γραφτείς στο ΤΕΕ, οπότε και αυτομάτως εγγράφεσαι στο ΤΣΜΕΔΕ. Δέν χρειάζονται όλες οι εργασίες το δικαίωμα αυτό, εγώ πχ έχω δουλέψει με ΤΕΒΕ και με ΙΚΑ κανονικότατα. Ευτυχώς είχα το μυαλό να το κάνω απο το 2004 αλλιώς αντί να έχω βάλει 5 δεκάρες στην άκρη θα ήμουνα χρεωμένος. Είναι κρίμα που υπάρχει τέτοια έλειψη πληροφόρησης και θεωρείται αυτονόητο ότι πρέπει να ασφαλιστείς εκεί.

  7. @NoIzY μου κάνει εντύπωση που θεωρείς το Bigmouth strikes again παράδειγμα κακού στίχου. O Morissey έχει γράψει  τραγούδια με φοβερό χιούμορ στον στίχο όπως αυτό, το shoplifters of the world και πολλά άλλα. Για μένα είναι ο Woody Allen του τραγουδιού.

     

     

  8. Χρησιμοποιώ προσομοιώσεις και καμπίνας αλλά και ενισχυτών στο φουλ.

    Σκέτος ο 600άρης δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ψιλομάπα θα τον έλεγα

     

    Όπως το φανταζόμουν! Μπορεί το μικρό ηχείο να αποτελεί μειονέκτημα όταν παίζει μόνο του, ιδίως με παραμόρφωση, όμως η καλύτερη απόκριση στις υψηλές συχνότητες ίσως του επιτρέπει να αναπαράγει καλύτερα τις προσομοιώσεις.

     

    @Sottos ο little giant που έχεις πώς συγκρίνεται με τον fame σε καμπίνα?

  9. Έχω έναν Champion 600 με αλλαγμένο μεγάφωνο (Jensen) και τον δουλεύω σπίτι για practice σε συνδυασμό με RP1000 με διάφορες κιθάρες και με τα presets της Digitech μου έχει πέσει το στόμα κυριολεκτικά... Όγκος Ήχος ? έπαθα πλάκα με τον ενισχυτάκο, αν είναι δυνατόν !!!

    Από κιθάρες αν έχεις υπομονή να βρείς καμμιά Electra Phoenix στο 200άρι θα είσαι πολύ μάγκας, αλλιώς hammer σειρά ΧΤ.

     

    Βάζεις και προσομοίωση ενισχυτή/καμπίνας όταν το συνδέεις στο fender?

    Σκέτος ο champion ακούγεται εξίσου καλά?

    Βασικά σκέφτομαι γι'αυτόν -> http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Fame--/art-GIT0013682-000 υποθέτωντας οτι θα μοιάζει σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον

     

     

  10. Ωραία... Ας μην απελπιζόμαστε! Έχουμε τις πανέμορφες θάλασσες. Το καλύτερο DNA. Την Ιστορία μας. Τον Πύρρο Δήμα και τα μετάλλια των Ολυμπιακών αγώνων. Ένα καλό rebranding χρειαζόμαστε τώρα. Ας παρακαλέσουμε όλοι μαζί τον καλό αυτό κύριο μήπως δεχτεί ότι έχει απομείνει στο πουγκί μας, και μας σώσει!

  11. Τώρα για ΣΟΠΑ και ΠΙΠΑ είμαι απλά κατά, όπως είμαι κατά του DRM και επίσης κατά της ύπαρξης των copyrights μετά θάνατον των καλιτεχνών (τι θα τα κάνει τα λεφτά ο Chaplin ή o Stravinsky? Τι είναι η τέχνη; Περίπτερο ή άδεια ταξί να την αφήσουμε στα παιδιά μας...)

     

    Ναι αλλά κάποιος που δημιουργεί ένα διαχρονικό έργο, με τον τρόπο αυτό έχει τη δυνατότητα να το "πουλήσει" σε κάποιον που θα συνεχίσει να το εκμεταλλεύεται μετά θάνατον (του). Με τον τρόπο αυτό θα πάρει ένα ποσοστό από αυτά τα κέρδη προκαταβολικά. Προφανώς οι δημιουργοί πιο εφήμερων επιτυχιών δεν προβληματίζονται με το παραπάνω.

     

     

     

     

     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου