Προς το περιεχόμενο

Σαμη Παραγκα

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  1.340
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

1 Follower

Bio

 • Gear List
  Αφρικανικό μονόχορδο-ακουστικό φλαμπούτσο-παραδοσιακές κοχόνες
 • Day job
  ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ-ΕΔΩΔΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑΚΑ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

6.601 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Σαμη Παραγκα

Rock Star

Rock Star (3/4)

41

Φήμη

Ενημέρωση δημοσίευσης

Προβολή όλων των ενημερώσεων από τον Σαμη Παραγκα

 1. Τελικά διαπιστώνω -λάθος μου- πως ακόμη και μετά τόσα χρόνια, ένα μάτσο γέροντες κάνουμε κουμάντο εδώ μέσα.

  Προτείνω να κλείσει το σάιτ 

  1. Σπινθηροβόλος γάιδαρος

   Σπινθηροβόλος γάιδαρος

   Από που συμπεραίνεται ότι κάνεις κουμάντο εσύ? 😄

    

   Και ποιοι είναι οι άλλοι γέροντες?

  2. Σαμη Παραγκα

   Σαμη Παραγκα

   Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, παρότι αρκετά χρόνια στην ''απόξω΄΄ κάνοντας ΜΠΑΝια

    Δεν είναι δυνατό η εμπειρία να χτυπάει τα νειάτα και θα στο εξηγήσω αυτό, αν και δεν γνωρίζω τπτ για σένα, ηλικία, εμπειρίες κλπ...ούτως ειπείν, ημπορεί να είσαι κι εσύ ένας ''μαθουσάλας'' άνω των 40.

   Είναι στη φυσιολογία του ανθρώπου και των ζώων (κτηνίατρος στο απώτερο παρελθόν ) για τους ανθρώπους ειδικά να βρίσκονται σωματικά και ψυχικά στην ακμή τους μεταξύ των δεκαετιών  20 και 30.

   Στα 40 όταν μπήκα, με ήπιε ένας μεγαλοσχήμων πως μπήκα στη πιο δημιουργική δεκαετία του άντρα... Παπάρια, γιατί φυσικά αυτός αναφερόταν σε οικονομικά αλισβερίσια. Με βάση τη φυσιολογία οι 2 αυτές δεκαετίες 20-30 (πλέον  έχουν επεκταθεί σωματικά και στην 4η με ειδικούς τρόπους εκγύμνασης, διατροφής κλπ) το σώμα έχει ήδη σχηματιστεί και βρίσκεται σε πλήρη ακμή, συγκεντρώνοντας και εμπειρία.

   Μετά τα 40 το σώμα εγκαταλείπει σταδιακά και το πράμα αυξάνει γεωμετρικά μετά τα 50 και ραγδαία μετά τα 60.

    Το μόνο που μένει ενόσω χάνεις σε σωματική ρώμη, είναι η εμπειρία που σε οδηγεί σε ασφαλή λημέρια. Αυτή η εμπειρία από μόνη της είναι ανασταλτικός παράγοντας στην όποια καινοτομία, απλούστατα γιατί δεν θέλεις να μπλέξεις σε μάταιους αγώνες και ανταγωνισμούς.

    

   Γιατί να πω ονόματα γερόντων εδώ μέσα, δεν τα γνωρίζεις? Είμαστε εξάλλου οι πλέον πολυγραφότατοι.

   Ακόμα κι αν ένας 20χρονος μπει σήμερα και μας πει για ένα τραγούδι που έγραψε σήμερα, εμείς θα του απαντήσουμε, πως στα χρόνια του ήμασταν καλύτεροι,''δουλεύαμε'' με χειρότερα μέσα, πως στη πορεία βρήκαμε το ιερό τοτέμ όργανο, ή στη μίξη κάνουμε μυστικιστικές μαγκιές που δεν φαντάζεται.

   Στη τελική, αν κοιτάξεις το θέμα ''Τι μουσική ακούτε σήμερις'' θα καταλάβεις πως η πλειονότητα είναι άνω των 50, κάποιοι λίγοι, άνω των 40 και μετά τπτ. Κάτι φουκαράδες που προσπαθούν να πουν σε μένα για το μεγαλείο των DP, των Stones κλπ. Ίσα ρε κατσαπλιά 😄

   Εντάξει, υπάρχει και ο Τρόλεϊς που θα σε πιει για Μπαχ και πόσο ωραία πέρναγε στο παλάτι ακούγοντας μουσική δωματίου, ενόσω οι νέοι τραγουδάνε για ποταπές κόκες-ποτάνες και γληγουρα τουτούνια. 

   Το ΝΟΙΖ ζει στη γυάλα των γερόντων του, κατά τη ταπεινή μου άποψη κι ΑΝ κατάφερα να στο εξηγήσω  

  3. Προβολή επόμενων σχολίων  3 περισσότεροι
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου