Προς το περιεχόμενο

Σαμη Παραγκα

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    956
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Video Comments από Σαμη Παραγκα

  1. 5 ώρες πριν, Nekkon είπε

     Εγώ στη μουσική που παίζω πχ θέλω reverb οπωσδήποτε και ένα clean boost ή λίγο drive (άρα με δικάναλο ενισχυτή με reverb πάνω δε χρειάζομαι καν πετάλια).

     

     

     

     

    Αυτό ακριβώς το σετ είχα Π.Χ. που υπήρχαν μόνο τα κλασικά μόνιτορ. Στη πρώτη απ τις ελάχιστες συναυλίες σε μεγάλο χώρο και επειδή ο ενισχυτής μου δεν είχε βατ ο ηχολήπτης μικροφώνιασε τον δικό μου και τον πέρασε σε ένα κτήνος κεφαλή+ηχείο, το οποίο ξαναμικροφώνιασε και άκουγα 50-50, ενισχυτές και μόνιτορ. Αυτό έγινε πρώτη φορά στο Ρόδον, μετά στον Λυκαβηττό και τέλος 10 βράδυα τη μοναδική φορά μου που έπαιξα σε πίστα, αν και εκεί, δεν έβαλα ποτέ κανάλι με γκάζι, μόνο ριβερμπ του ενισχυτή.

    Όταν στο Ρόδον μου είπαν πόσα βατ, είχα στ αυτιά μου από μόνιτορ, είχα πάθει σοκ απ το νούμερο, παρόλα αυτά άκουγα τους ενισχυτές μου καμπάνα. Το σοκ ολοκληρώθηκε, όταν μετά το 20λεπτο σάουντσεκ είχα λειώσει στον ιδρώτα και με είπαν πως σε φώτα, είχα στη σκηνή 10Χ τα βατ των μόνιτορ.

    Όσο για το στούντιο κι εκεί πάλι το ίδιο κάνω, ενισχυτή με το πετάλι του, ή ενισχυτή τέζα. Πρόσφατα που χρειάστηκα πιάνο, ο πιάνος έπαιξε μετά μόνος του.

    Εγώ βέβαια, δεν είμαι ο μπουόνα μάσσας, πλά λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου