Προς το περιεχόμενο

fantazio

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από fantazio

  1. Καλημέρα. Έχεις καθόλου γνώσεις σχεδιασμού site? Αν όχι εκτός απο την έναρξη εργασίας που πρέπει να κάνεις και τον registration του ονόματος για το μαγαζί σου (πχ www.site.gr), θα πρέπει να απευθυνθείς και σε κάποιον για να σου σχεδιάσει το site απο το οποίο θα πουλάς τα προιόντα σου. Όσον αφορά τις πληρωμές μπορείς και μέσω paypal που ανέφερες αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και υπηρεσίες απο τράπεζες στην Ελλάδα για να έχεις online πληρωμές. Όσο για τις παραδόσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ΕΛΤΑ ή κάποια άλλη courier εταιρεία όπως ACS, λαμβάνοντας υπόψη τα μεταφορικά στις τιμές των προιόντων σου

  2. Λοιπόν παίδες βρέθηκε λύση. Χθές δοκίμασα κάτι εντελώς τυχαία και έπαιξε. Έκανα την εξής σύνδεση ηλεκτρική - ενισχυτής - Vamp2 και μετά ακουστικά και ως εκ θαύματος οι θόρυβοι αξαφανίστηκαν τελείως!!! Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει?????

  3. Με οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης κάθε τι το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα θα πρέπει να συνοδεύεται με οδηγίες χρήσης (manual!!!) στα Ελληνικά.

     

    καλά τώρα σώθηκες' date='εδώ δεν εφαρμόζονται άλλες+άλλες οδηγίες της ΕΕ.Θα έπρεπε να είμαστε κάθε εβδομάδα στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για τέτοια θέματα.[/quote']

     

    Σωστός!!!! Δυστυχώς :cry: :cry:

  4. Τελικά έχει βγάλει κανείς άκρη? Πρέπει να απαιτήσουμε να μας δώσουν ελληνικό manual ή όχι? Ή θα το συζηταμε για αλλα τοσα χρόνια στο forum?

     

    Με οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης κάθε τι το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα θα πρέπει να συνοδεύεται με οδηγίες χρήσης (manual!!!) στα Ελληνικά.

  5. Ευχαριστώ πλύ για την άποψη σου.

    Να σε ρωτήσω μιας που το χρησιμοποιείς κιόλας' date='το

    βαρυκεντρισμένο πλήκτρο που αναφέρεται στο

    συγκεκριμένο MIDI εννοεί πως είναι "πιανίσιμο" ?

    δηλαδή έχει βαρύ πλήκτρο? γιατι προσωπικά απο την

    φώτο και τα χαρακτηριστικά του εμένα δεν μου φαίνεται έτσι...

     

    (κάτι να βοηθήσω: με ενιαφέρει να έχει και κάποιο

    δικό του "programming" για τον λόγο του ότι η

    κύρια χρήση του MIDI θα γίνει χωρίς PC).

     

    Οποιαδήποτε γνώμη όμως δεκτή φίλτατοι πληκτράδες! :P[/quote']

     

    Ναι αυτό εννοεί. Τα πλήκτρα του είναι βαριά. Και ξέρω σίγουρα πως είναι πιανίσιμο γιατι το χρησιμοποιεί περισσότερο φίλος που έχει κανονικό πιάνο σπίτι του.

  6. Ανέφερε προηγουμένως ότι άλλαξε τα καλώδια.

     

    Ούπς! Μάλλον μου ξέφυγε προσπαθώντας να διαβάσω όλο το thread.

     

    Τα behringer παρουσιάζουν ένα ελαφρό φύσημα' date=' όχι τέτοιου είδους θορύβους.

     

    Όταν συνδέεις το Vamp με την M-audio (χωρίς κιθάρα) σου κάνει τον ίδιο θόρυβο;[/quote']

     

    Να σου πω την αλήθεια μου αυτό δεν το έχω δοκιμάσει.

  7. Όταν συνδέεις το Vamp με την κάρτα δεν χρειάζεται η είσοδος να είναι Hi-Z. Η εξομάλυνση της αντίστασης της κιθάρας γίνεται στην είσοδο του Vamp.

     

    Κατά 99% το πρόβλημα είναι στα καλώδια σου. ¶λλαξε τα και ξαναδοκίμασε.

     

     

    Γεράσιμος

     

    Στην αρχη χρησιμοποιούσα τα καλώδια τα δικά μου. Όταν είδα αυτό το πρόβλημα το μυαλό μου πήγε στα καλώδια και αγόρασα καινούρια με επίχρυση μύτη, αλλά τζίφος!!!!

  8. Βασικά δεν είναι αυτές instrument είσοδοι! Αυτό σημαίνει ότι απ' ευθείας κιθάρα δεν μπορείς να συνδέσεις σε αυτήν την κάρτα.

    Οι απλές αναλογικές είναι για σύνδεση οργάνων όπως πχ τα synths. Η κιθάρα και το μπάσο που έχουν χαμηλή έξοδο έχουν ανάγκη από την Istrument ή αλλιώς γνωστή και ως hi-z είσοδο.

    Τώρα η σύνδεση του ενισχυτή με την κάρτα πως γίνεται;

     

    Απλά συνδέω την έξοδο phones του ενισχυτή με την μία απο τις εισόδους της κάρτας.

  9. Αν κάνεις 1 search στο νοιζ θα δεις ότι υπάρχουν αρκετά θέματα με παρόμοιο πρόβλημα θορύβου και σε άλλες συσκευές της εταιρίας αυτής.

    Τώρα για την κάρτα αυτήν δεν έχεις;

     

    http://www.m-audio.com/products/en_us/AudiophileUSB-main.html

     

    Ναι αυτήν έχω.

  10. Λοιπόν όταν συνδέεις την κιθάρα απ΄ευθείας' date=' το πρόβλημα ίσως να οφείλεται στο ότι δεν έχεις ειδική Instrument είσοδο στην κάρτα αυτή. Για το v-amp ε... εντάξει όντας behringer δεν αποκλείεται να βρίσκεται εκεί το πρόβλημα και όσον αφορά τον ενισχυτή αν δεν μου πεις ποιον έχεις δεν μπορώ να σου πω![/quote']

     

    H κιθάρα συνδέεται πρώτα στο Vamp και μετά πάνω στην κάρτα η οποία έχει εισόδους instrument. Τι εννοείς "όντας behringer ......"????

  11. Για δοκίμασε να ακουμπάς τις χορδες σου όταν ακολς αυτό τον θόρυβο.

     

    Αν φεύγει....

     

    είναι θέμα γείωσης....

     

    Αν όχι...

     

    Βλέπουμε.

     

    :D

     

    Φίλε μου Granule το δοκίμασα αυτό που είπες και το πρόβλημα δυστηχώς παραμένει.

  12. Ο θόρυβος που βγαίνει κατά 99% είναι θέμα γείωσης.

     

    Τώρα λες' date=' ότι κιθάρα και να βάλεις πάλι ακούγετε…μήπως το πρόβλημα είναι πάλι στην γείωση, αλλά τώρα του σπιτιού, ή της πολυκατοικίας? :?:

     

    Μου έχει τύχει στο παρελθόν, σε ενός φίλου το σπίτι να μην υπάρχει καθόλου γείωση και να έχει διάφορα προβλήματα με θορύβους και παράσιτα.[/quote']

     

    Ναι αλλά πως γίνεται όταν παίζω μόνο με τον ενισχυτή να μην έχω τέτοιο πρόβλημα???

  13. Μπορεί να είναι η γείωση του ενισχυτή. Βάλε τον σε άλλη πρίζα

     

    Λυπάμαι πολυ αλλά σε πρόλαβα. Έχω δοκιμάσει και άλλο πολύμπριζο και άλλη πρίζα!!!!!

     

    Να προσθέσω ακόμη πως όταν παίζω μόνο με τον ενισχυτή δεν έχω αυτόν τον θόρυβο όσο gain ή volume και να δώσω.

  14. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

     

    Κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα γείωσης τις κιθάρας.

     

    Έχεις δίκιο. Παράλειψή μου οι ευχές. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

     

    Αυτό που λές για την γείωση της κιθάρας είναι λίγο δύσκολο να ισχύει γιατι συμβαίνει με όλες τις ηλεκτρικές που έχω χρησιμοποιήσει.

  15. Το ζζζζζζζζζζζ αλλάζει σε ένταση όταν στρέφεις τη φάτσα της κιθάρας σε διάφορες κατευθύνσεις; Αν ναι' date=' μάλλον οι μαγνήτες "πιάνουν" κάποια οθόνη ή άλλη πηγή ακτινοβολίας.[/quote']

     

    Το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά η ένταση του θορύβου είναι σταθερή, οπου κι αν στρέψω την κιθάρα

  16. Για πείτε ρε παιδιά καμμιά ιδέα για ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ έχει ως εξής:

    χρησιμοποιώ ένα laptop hp καινούριο με 1 GB μνήμη και αρκετά δυνατό επεξεργαστή. Κάρτα ήχου έχω την M-Audio USB Audiophile μέσω της οποίας συνδέω κιθάρα και μικρόφωνο. Το midi, ένα M-Audio Keystation 61es, το συνδέω στην USB του υπολογιστή. Απο software χρησιμοποιώ το Sonar 5 Producer. Όταν γράφω απο το μικρόφωνο ή απο το midi όλα πάνε μια χαρά. Όταν χρησιμοποιώ όμως την κιθάρα ακούγεται ένας θόρυβος σαν βουητό, ένα παρατεταμένο ζζζζζζζζζζζζ!!!!!!! Αυτό συμβαίνει και όταν συνδέω την κιθάρα με τον ενισχυτή και όλα μαζί στην κάρτα, αλλά και όταν κάνω την σύνδεση κιθάρα - V-Amp2 - υπολογιστή. Όταν χαμηλώνω το gain απο το V-Amp ή το volume της κιθάρας αυτός ο θόρυβος μειώνεται. Μέχρι καινούρια καλώδια αγόρασα με επίχρυσα βύσματα αλλά τίποτα, τα ίδια. Τι λέτε εσείς;;;;

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου