Προς το περιεχόμενο

ioannisanastassakis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    237
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Video Comments από ioannisanastassakis

  1. Στις 6/7/2022 στις 6:45 ΜΜ, fusiongtr είπε

    Εγώ το κάνω με λέξεις.

    Για 5ηχα "σπα-να-κό-πι-τα".

    Εξαρτάται βέβαια που είναι ο τόνος (ή βρίσκω μια λέξη με τον τόνο στην 1η συλλαβή, ή αλλάζω τον τονισμό της λέξης).

    Εγω κραταω σταθερη την σπανακοπιτα - απλα στα 7αρια βαζω και τυρακι!

     

    Σπα-να-κο-τυ-ρο-πι-τα! 

     

     

     

    • Χαχα 2
  2. Στις 10/6/2022 στις 8:12 ΜΜ, manosx είπε

      Πάντως αν δεν έβγαζα τα μάτια μου με όλες αυτές τις ανόητες μπουρμπουλήθρες που καθόμουν και ανεβοκατέβαζα επί ώρες στις πάλαι ποτέ "χρυσές" εποχές των κολάν και των eyeliner, και χρόνο θα είχα κερδίσει, και καλύτερος κιθαρίστας θα ήμουν.

     

    Νομιζω οτι ολοι μας το εχουμε κανει αυτο με τις μπουρμπουληθρες! 🤣

  3. Στις 28/3/2022 στις 12:15 ΜΜ, geka είπε

    Ενδιαφέρον βιντεο και καλωσηρθες επιτελους. Εγώ έχω προσπαθήσει να παίξω έτσι κ δεν τα καταφέρνω. 3χω παρατηρήσει ότι από τότε που δεν πολύ παίζω με την ακουστική τα δάχτυλα μου δεν έχουν δύναμη. Άσε που ακούγεται πολύ θολά ο τόνος με τα δάχτυλα. Δεν έχω καταλάβει πως το κάνουν. 

     

    Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σιγουρα παίρνει καιρό η συγκεκριμένη τεχνική να μπει στο παίξιμο - αλλά κατά την άποψή μου αξίζει. Έχω παρατηρήσει ότι δεν χρειάζεται πολλή δύναμη στα δάκτυλα. Αυτό που κάνουν όσοι χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη τεχνική είναι ότι χτυπάνε πολύ πιο απαλά με την πένα, ωστε να ερχονται στα ισα. Αλλά ο ήχος όντως είναι διαφορετικός στις νότες που χτυπάει η πένα και στις νότες που χτυπάει το δάχτυλο.  

     

    • Like 1
  4. Στις 6/4/2022 στις 3:43 ΠΜ, Πάνος Χελιδόνης είπε

    Πάντως για να επανέλθουμε στα περι του βίντεο.. Νομίζω οτι αυτό που παθαίνει ο κιθαρίστας που απογοητεύεται, είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που παθαίνει κάποιος που βλέπει τσόντες. Δηλαδή, αυτά τα βίντεο είναι γυρισμένα με έναν "optimal", εξιδανικευμένο τρόπο, απο επαγγελματίες, που έχουν τεράστια εμπειρία κι έχουν ξεκοκκαλίσει τον τομέα τους, πέρα απο τα φυσικά ταλέντα/προσόντα τους και σπάνια ανταποκρίνονται σε καθημερινές συνθήκες. Πιστεύω λοιπόν οτι κάτι αντίστοιχο παίζει και με τα κιθαριστικά βίντεο..

     

    Ο παραλληλισμος με τις τσοντες ηταν οτι καλυτερο 😀 Θα το χρησιμοποιω φουλ απο εδω και περα στα σεμιναρια! 

     

    Συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση σου, Πανο - για μενα το σημαντικο ειναι το να μην γινονται τα βιντεο και οι παιχτες αυτοι μια δικαιολογια για να τα "παραταει" καποιος κοσμος και να ειναι πηγη εμπνευσης. Το γεγονος και μονο οτι καποιος απογοητευεται αντι να γουσταρει τρελα, οδηγει σε αλλα μονοπατια για τον τροπο σκεψης και την νοοτροπια, που δεν νομιζω οτι βοηθανε κανενα να εξελιχθει!

     

    • Like 1
  5. Στις 23/3/2022 στις 3:05 ΜΜ, Nestoras είπε

    Για ποιο λόγο οι ερωτήσεις, του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Γιάννη, γίνονται όλο και ποιο ανόητες;

     

    Γεια σου Νεστορα - προσπαθω να απαντω σε οποια ερώτηση μου στέλνουν που μπορει να ειναι έστω και ΛΙΓΟ χρήσιμη... εννοειτια οτι δεν θα ειναι ολες οι ερωτησεις (και οι απαντησεις) για ολους 🙂

     

    Η συγκεκριμενη παντως ερωτηση μου εχει γινει πραγματικα πολλες φορες, ισως λογω της ενασχολησης μου και με το flamenco

    • Like 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου