Προς το περιεχόμενο

kouk

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    56
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από kouk

  1. Το πηράαααααααααααααααα απο χτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αγκαλιά κοιμηθήκαμε και μέχρι τις 28 θα το εχω πάντα πανω μου... μαγκες μαθητές την επόμενη γράφουμε το σκεφτήκατε? εμένα παντώς *χι% μου αφου ειναι για τελευτεο τουρ των ACDC... πωπω το λεω και δεν το πιστευο... τα λεμε στα καγκελα.

  2. σημερα θελοντας να φιαξω ενα βιντεακι στο λαπτοπ που εχει vista διαπιστωσα οτι το movie maker για vista δεν λειτουργει κανονικα οπος στα xp.δεν μπωρω να βαλω avi ουτε mp3. κατεβασα και μια εκδοση απο την μικροσοφτ τα ιδια. ξερετε κανενα αλλο προγραμμα που να ειναι δωρεαν και να εχει τισ ιδιεσ δυνατοτητες?? ευχαριστω εκ των προτερων...

  3. παιδια σημερα πανω που δοκιμαζα κατι blend up σπαει η μι καντινι (πρωτοτυπο θα μου πειτε) το θεμα ειναι οτι μεθαυριο φευγω και θελω να εχω την κιθαρα μαζι... τρεχω λοιπον γλυφαδα αγοραζω 5-6 μι και την αλλαξα μονος μου... (ουτε καν εχω δει αυτι τη διαδικασια)... κοιταξα λιγο και τις εξηγησεις του σφ αλλα δεν εβγαλα ακρι... θα εχω προβλημα??? ειδα παντος οτι η κιθαρα δεν ξεκουρδιζεται... τι να προσεξω? πως θα καταλαβω αν η κιθαρα ειναι οκ?(το υψος παντος το πετυχα)

  4. Χρονια πολλα. Ας μπω κατευθειαν στο θεμα. Ενας φιλος αγορασε ενα iPod 80 γιγα το οποιο εχει δυνατοτητα αναπαραγωγης βιντεο. Το προβλημα ειναι οτι παιρνει μονο MPEG4 και θα χρειαστει εναν convertor για να τα μετατρεψει απο avi σε MPEG4.Αν γνωριζεται κανα καλο free προγραμμα παρακαλω απαντησε η στειλτε μου το λινκ.

  5. κ0λ0φαρδε!!! εμας δεν 8α μας πανε επειδι <<δεν βρισκονται συνοδοι>> :'( :'( δεν ξερω πως μπορεις να μιλας, αλλα καλυτερα καρτοτηλεφωνο!! οταν ειχα παει γερμανια επεσε η μπαταρια, δεν ειχα φορτιστη και με το που γυρισα ελλαδα και το ανοιξα η frog μου κλειδοσε το νουμερο και αναγκαστηκα να παρω αλλο!! δεν ξερω τι γινεται αλλα καλυτερα μην το παρεις η φροντισε να μην σου κλεισει και στελνε μονο μνμ γιατι πρεπει να σου παιρνουν πολλα Ε για κατι δευτερολεπτα!!

  6. 1ον είμαι μαθητής  :'(  (μονο τα πρωινά Δευτέρα-Παρασκευή από 8-2)

    2ον παίζω κιθάρα!! (το αγαπημένο μου)

    3ον ξοδεύω ασκοπά τον χρόνο μου στο διαδύκτιο (msn κ δεν συμμαζεύομαι)

    4ον (και κυριότερον) κάνω ταβανοθεραπεία (η λέξη τα λέει όλα!!)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου