Προς το περιεχόμενο

stratojim

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από stratojim

  1. Εγώ άκουγα από μικράκι τον πατέρα μου να .....''ψέλνει'' κ'μου ΄κανε τρομερή εντύπωση το ''ακαταλαβίστικο''των ψαλμών κ'το αύστηρό ύφος [δεν ήθελε να τον διακόπτουν].....αργότερα ήρθε στο σπίτι ως δώρο το Ritchie Blackmores Rainbow....η πρώτη κιθάρα το ωδείο τα γκρουπάκια κ'αργότερα κ' το ούτι....γιατί προφανώς η πρώτη επιρροή είναι πάντα πολύ ισχυρή!!!! :)

  2. οχι ΑΠΛΑ ενα δεντρο φιλε μου...το πικρο δεντρο της μοναξιας της συστηματικοποιημενης αποστασιοποιησης του μεταδιΧτατορικου μεγαλειου της παρανοιας.... ;D

     

    (οχι νομιζες οτι θα καθαριζες με ενα.....σκετο δεντρο... :) :),που νομιζεις οτι ζεις παιδι μου?στην Ιαπωνια?εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε... :) )

     

    Μήπως είσαι απο την Ικαρία ?  Μου κάνει  εντύπωση που την μουριά την λές έτσι  έτσι την λένε στην Ικαρία .

    ......Νικαριά εδώ!!!!! ;)
  3. εγω παντως δεν ενθουσιαζομαι και ουτε τρωω παπα,ουτε με παλια ουτε με καινουρια..μηχανηματα...αν εισαι παιχτης ολα καλα ακουγονται...αυτο το..."τα παλια ακουγονται καλυτερα" μου θυμιζει κατι μυθους σαν..."τα παλια ξυλα ειναι πιο καλα..."

    ....συμφωνώ ότι ο παίκτης κάνει το όργανο!

    Βέβαια μια strat του 54 σίγουρα αποτελεί κίνητρο για περισσότερη μελέτη! ;)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου