Προς το περιεχόμενο

blind

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    146
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από blind

  1. Γεια σας , ηθελα να ρωτησω επειδη εχω μια καρτα ηχου που συνδεεται με firewire, αλλα ο καινουριος μου υπολογιστης δεν υποστηριζει την εν λογω συνδεση ( εχω και καρτα firewire αλλα δεν εχει καν θεση στη μητρικη ) . Εχει χρησιμοποιησει κανεις σας καποιο converter ειτε καλωδιο ή adaptor? Φοβαμαι μηπως το ολο εγχειρημα χανει απο delay

  2.  

    Ακούστε πρώτα το Before.mp3 (πως ήταν αρχικά το αρχείο μου) και κατόπιν το After.mp3 για να δείτε τις διαφορές.

     

    Καλα αυτος ο master δημιουργει τεχνη. Το εκανε να ακουγεται σαν αλλο τραγουδι :) Αλλο που παραλιγο να ξυπνησω τη γειτονια οταν μπηκε το final.

  3. και πολυ τυχεροι ειστε που δεν σας ζητουν και το 20%-30% των εσοδων σας απο τις ζωντανες εμφανισεις (παγια πλεον τακτικη στις μεγαλες εταιριες αλλα και σε πολλες μικρες...)

     

     

    Μπορεις πολυ ευκολα να τους πεις να παρουν τα @@ σου. Το προβλημα ειναι οτι μαθαμε και προσαρμοζομαστε...

    Στο κατω κατω βλεπω και τα προμοσιον που κανουν:μερικες αφισες απο δω και απο κει, αντε να παιξουμε σε κανα σταθμο την ημερομηνια του λαιβ και αυτο ηταν. Εγω λεω καντο μονος σου.

  4.       Εδω και αρκετο καιρο εχω λιωσει ακουγοντας το υπερεπικο σολο του Throw Down The Sword των Wishborn Ash.Η αληθεια ειναι οτι μου θυμιζε κατι πολυ γνωστο απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα. Λοιπον το βρηκα και τα μειξαρα για να ακουσετε ομοιοτητες

    Ε δεν ειναι κακο να δειχνεις την αγαπη σου για ενα συγκροτημα :)

  5. Τυπικη κουβεντα σκυλα οταν του λες οτι ακους rock: "Καλα μεγαλε, κι εγω Dream Theater ακουω σπιτι μου και Dave Weckl". Τωρα πως γινεται ΟΛΟΙ οι σκυλαδες να ακουν Dream Theater δεν ξερω..........

    Γιατι αν ακουγανε σκυλαδικα σπιτι τους δε θα ειχαν γινει ποτε σκυλαδες

  6. Ξερει καποιος να μου πει, με ποια εταιρεια ερχονται τα δεματα γιατι φοβαμαι πως οταν ερθουν δεν θα ειναι κανεις σπιτι :(.  Μιλησα με το αμαζον και μου ειπαν να τσεκαρω στο τοπικο ταχυδρομειο μου. Μαλλον τον ΕΛΤΑ εννοει ???

  7. Ουτε για αστειο μην το κανεις..

    Εκτος του οτι θα μπερδευτει το cubase και θα ψαχνει να βρει τα audio αρχεια,η διαφορα ταχυτητας ειναι τραγικη...κοινως καλυτερα να αγορασεις ενα ακομα δισκο και να ξενοιασεις..

     

    Aν μεταφερει ολοκληρο το project μαζι, το cubase δε θα ψαχνει τιποτα. Τωρα η λυση για πιο γρηγορη ταχυτητα ειναι να εχεις στο δισκο του λειτουργικου το cubase μονο μαζι με τα Plugin  κατι το οποιο εγω δεν εχω τολμησει ακομα να κανω. Ειναι τακτικη που ακολουθουν σε επαγγελματικα στουντιο

  8. Ο Ian Andersson στον Λυκαβυττο το 2006 μας εδειξε οτι παρολο που εχει πατησει τα 60 στην σκηνη μεταμορφωνεται σε ενα πιτσιρικα με απιστευτη ενεργεια. Τωρα κατι πιπες που ακουστηκαν τυπου οτι παιζει γιατι τα ιχθυοτροφεια του που  δεν πανε καλα ειναι απλως πιπες.

    Οι Dream theater στο Rockwave στο Μενιδι πριν 6 χρονια

    Οι Dead Soul Tribe στο Αν γιατι ακουσαμε και τραγουδια των PSychotik Waltz που δεν προκειται να ξανακουσουμε ποτε live.

     

    Tωρα θα ηθελα να δω

    τους Orpaned Land γιατι προκειται για μια τρελη μπαντα (παρολο που στο τελευταιο αλμπουμ τα θαλλασοσαν)

    τους Skyclad με τον Μαρτιν να ξανατραγουδαει

    τους ACDC, περιμενετε να ανεβουν σε αναπηρικα καροτσακια για να τους φερετε?

  9. Οντως εχουν βγει και σε dvd. boody οταν λες video rendering σημαινει οτι ο ηχος παραγεται απο το ιδιο το βιντεο αναλογα με το πως του το εχεις ορισει εσυ? Γιατι για να γινει συγχρονισμος εδω θα χρειαζοταν ενας μηνας για καθε λεπτο του βιντεο

  10. Βρεθηκα και εγω στην εκθεση. Τα πεταλακια jampedal μου τραβηξανε την προσοχη απο θεμα εμφανισης και εκατσα και δοκιμασα μερικα distortion. Πολυ καλη δουλεια.

    Λιγος ο κοσμος, οπως ειπανε και οι φιλοι παραπανω προφανως μαλλον της ανεπαρκους διαφημησης (εγω απο το noiz και μονο ενημερωθηκα για την εν λογω εκθεση).

    Ο ηχος ηταν υπρβολικα δυνατος σου εδινε την αισθηση οτι οι ηχοληπτες βρισκονταν στο Donington  και καλυπτουν slayer.

    Με την καλη παρεα τα ξεχασαμε για λιγο αυτα αν και η αληθεια ειναι οτι σιγουρα χρειαζονται αρκετες βελτιωσεις στο θεμα εκθεση.

     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου