Προς το περιεχόμενο

busted

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    32
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από busted

  1. @korakios Δεν καταλαβες... Στα προγραμματα δεν εχω προβλημα παιζω κανονικα... Αλλα απο κει παιζω τους ηχους του προγραμματος οχι του συνθ..

    Αυτο που θελω ειναι να ακουγεται αυτο που παιζω απο το συνθ στα ηχεια του πι σι. Το προσπαθω δεν εχω καταφερει τπτ...

  2. απο προγραμματα το χειριζομαι κανονικα δεν εχει προβλημα.

    αλλα απο κει ακουω τους ηχους του προγραμματος οχι του συνθ.

    Θελω να ακουγεται αυτο που βγαινει απο το συνθ στα ηχεια μου. Ο μονος τροπος ειναι να το συνδεσω απ ευθειας στην καρτα; Δε μπορω να το ρυθμισω μεσω usb;

  3. Υπάρχει η λύση να το συνδέσεις σε κάρτα ήχου και έτσι θα το ακούς από τα ηχεία του pc σου.Αλλιώς χρησιμοποιείται ως ένα οποιοδήποτε controller.

     

    η καρτα ηχου μου δεν εχει καποια υποδοχη που να μπορω να συνδεσω το συνθ. Αυτο με το controller δεν το καταλαβα. Προσπαθω να βρω τροπο να βγαινει ο ηχος του συνθ απο τα ηχεια χωρις να αλλαξω τιποτα στη συνδεση. Με το usb δλδ αν μπορει να γινει κατι

  4. Πρσωπικά ήμουν PL3, κ εκεί ο ήχος ήταν κακός...

    Το μπάσο μικροφώνιζε σε πολλά σημεία, τα φωνητικά ήταν θαμμένα κ τα solo ανύπαρκτα.

    Χίλιες φορές να δίνω τα 80 ευρώ κ να τους βλέπω κ να τους ακούω τζάμι.

    Παρόλα αυτά, την απόλαυσα τη συναυλία, οι Iron Maiden στα καλύτερα τους...

     

    μηπως ησουν πολυ πισω;; κ εγω PL3 ημουν αλλα μια χαρα ακουγα...

  5. Μην πετας τσαμπα το λεφτό τοτες φιλε.Αν δεν εχεις σκοπο εξωτερικης ηχογραφησης με μικροφωνα-κιθαρες-μπουζουκια-κλαρινα και φαρφίσες ασε κ τα maudio και τα malakaudio για αλλη φαση.Συνδεσε αν θες το συνθ σου για να παιζεις ή δωσε γυρω στα 100-150 κ παρε ενα usb midi keyboard ωστε μετα αν δεν γουσταρεις να μπορεσεις να το δωσεις καπου.Το ανταπτορακι που λεω πιο πανω μπορει να εχει κ προβληματα αλλα μετα.Δεν το χω δοκιμασει αλλα γνωριζω την υπαρξη του.

     

    Εντιτ:Τωρα που το ξανασκεφτομαι αν φτασεις σε αγορα midi klavie ισως να παιρνες μια καρτα ηχου απ αυτες που αναφερονται γιατι με +καποια ευρω τις φτανεις ολες απο τα 100-150.Εκει μετα θες μονο καλωδιο για το συνθ.

     

    Δεν καταλαβαινω τιποτα... Δηλαδη μου λες να μη παρω καρτα ηχου; το Midi keyboard που κολλαει; Τι να το κανω; ???

    Πραγματικα εχω διαβασει το κειμενο σου 5 φορες και παλι δεν καταλαβαινω...

  6. Απ τη στιγμη που δεν χρησιμοποιεις την ηχογραφηση και απλα το μιντι για τα πλαγκινς ειναι κουλ κ η creative.

    Αν εχεις μονιτορς στουντιακα και χωρο σωστο και και και και μην την παιρνεις.

     

    Μπορει να χρησιμοποιω ηχογραφηση για να φτιαξω κατι στο reason πχ αλλα μεχρι εκει... τιποτα παραπανω... αυτο μετραει; Ακομα και σε τετοια περιπτωση χρειαζομαι κατι σε Μ-Αudio; Δεν εχω τπτ απο αυτα τα στουντιακα ουτε και θα παρω... Εχω πολυ απλα ηχεια 5.1 τα οποια μεχρι τωρα με εχουν βολεψει μια χαρα.. Τωρα με το συνθ δεν ξερω... Δεν κανουν γι αυτη τη δουλεια ειναι σιγουρο αυτο... Γι αυτο σκεφτομαι να παρω ενα ζευγαρι καλα ακουστικα, ωστε να τα παρακαμπτω τελειως και ελπιζω απο κει να εχω καλυτερο ηχο..

  7. Για τη δουλειά που θέλεις είναι μια χαρά και η M-Audio αλλά και η Tascam. Η καθεμία έχει τα δικά της καλά, αν ψάχνεις κάτι πολύ φτηνό και δοκιμασμένο μέχρι αηδίας, πας σε M-Audio. Αν θέλεις κάτι πιο καινούριο, ολοκληρωμένο και ευέλικτο, φουλ για Tascam.

     

    Δηλαδη η Creative δεν ειναι καλη για να παιζω synth και να μη μου μειωνει τον ηχο...? Μονο αυτο θελω...

    Απ οτι βλεπω η συγκεκριμενη καρτα ειναι κτηνος...

  8. Παιδια τι να λεμε... Η συναυλια ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... Τα ειπε ολα ο Παναγιωτης...

    Αν και η Lauren Harris που ειπες οτι ηταν αδιαφορη για τους περισσοτερους... δεν ξερω αν προσεξες φιλε τι κραξιμο εφαγε... Παντου τη γνωστη χειρονομια εβλεπα οταν μιλουσε, και οταν ειπε αυτο το "Athens this is the last song!" ολο το κοινο απο κατω ουρλιαζε απο χαρα... ::)

    Τεσπα μετα το Live ολη η παρεα και εγω ημασταν με βροχοσπασμα... Μιλουσαμε και ειχαμε ενα βηχα σαν παππουδες... Για νοσοκομειο... Αυτο το πραγμα με τη σκονη ηταν πραγματικα απαραδεκτο δεν το χω ξαναδει πουθενα... ακομα ειμαι ψιλοχαλια...

    Αλλα αξιζε τον κοπο και με το παραπανω ;D ;D Δε θα το ξεχασω ποτε αυτο το βραδυ..

  9. Ψαχνω καρτα ηχου... Οσο γινεται πιο φθηνη (οχι πανω απο 180€)...

    Τη χρειαζομαι για να εχω κυριως οσο καλυτερη αποδοση ηχου γινεται και για να λειτουργω ενα synth μ αυτη... Οποτε θελω να εχει και midi υποδοχη... Σκεφτομαι την Creative X-Fi Fatal1ty Champion series (Μπορειτε να τη δειτε εδω) που απ οσα εχω διαβασει ειναι κτηνος και θα μεινω ικανοποιημενος... Επειδη δεν ειμαι σιγουρος ομως εκανα και το ποστ.

     

    Ακουω σχολια και προτασεις.. :D

  10. Πηγα μια φορα αλλα δεν ειχα πολυ χρονο... κανα 10λεπτο.. επαιξα λιγο απο SH-201 και λιγο απο blofeld...

    Αυτο που ειδα εκ πρωτης οψεως ηταν οτι με το roland μπορεις να κανεις ελαχιστα πραγματα σχετικα με αυτα που μπορεις να κανεις με το blofeld...Οντως το SH-201 ειναι πολυ πρεριορισμενων δυνατοτητων.. Και αυτος που ειχε το μαγαζι το blofeld μου προτεινε... Θα ξαναπαω και θα το κοιταξω καλυτερα... ;)

  11. για τον ιδιο ακριβως λογο που σου αρεσει πολυ περισσοτερο το να κοιτας το κοριτσι σου στα ματια απο το να βλεπεις την Pamela Anderson στο... Baywatch ;)

     

    η μουσικη χρειαζεται πανω απο ολα επικοινωνια και παρεα,χωρις αυτα δεν εχει πλακα & για αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα γκρουπ ;)

     

    +100000000000 πολυ καλη απαντηση οντως... ;D

    την πρωτη φορα που πηγα σε στουντιο και το ενιωσα αυτο τα χα παιξει... μιλαμε για πω-ρω-ση....

    ΤΡΕΛΑΑΑ ;D ;D

  12. 2 ερωτησεις...

     

    -αν παρω ενα συνθ με πληκτρα, θα μπορω να παιζω ηχους απο τα προγραμματα που εχω στο pc; Δηλαδη στο reason για παραδειγμα, αντι να καθομαι να γραφω νοτα-νοτα, θα μπορω να ηχογραφησω αυτο που θελω απο το συνθ με ηχο που θα οριζει το προγραμμα;

    -το blofeld απο που ελεγχεται; Οχι απο πληκτρα; δεν το συνδεεις με αλλο συνθ που εχει πληκτρα;

    Πως λειτουργει δηλαδη;

     

    Τις ειχα γραψει προηγουμενα ποστ αλλα πετουσατε ολοι τα ακυρα και τις μαζεψα εδω... ;D

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου