Προς το περιεχόμενο

dimitrismusic

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    52
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από dimitrismusic

  1. την καλυσπερα μου σε ολους.πηρα εναν μακ προσφατα εγκατεστησα οτι προγρ. ηθελα διαφορα συνθ/cubase κτλπ.επειδη τον μακ τον αφηνω καπου για μερικες ωρες και καταλαβα οτι καποιος μπαινει σε αυτον θεωρησα καλο να βαλω password.μολις τους εβαλα και εκανα επανεκινηση δεν δειχνει τιποτα απο ολα τα παλια αρχεια που ειχα.τη μπορει να εχει συμβει?πως μπορω να τα επαναφερω παλι?στα χρ υπαρχει μια εντολη που μπορεις να το κανεις.στα μακ ?

  2. την καλυσπερα μου σε ολους.εχω μια καρτα lexicon omega κ το εξης προβλημα ενω η καρτα δουλευει με 9v μπηκε κατα λαθος μετα/σης 12v.τωρα η καρτα με τον μετα/ση τον 9v δεν ανοιγει καθολου ενω με τον 12 ανοιγει αλλα δεν ακουω τιποτα καηκε? απο που μπορω να το καταλαβο?παρακαλο την βοηθεια σας.

  3. ειμαι αρχαριος και θελω να γραψω μουσικη.τωρα εχω εναν μικρο υπολογιστη με βιστα ομως επανω του.πολλοι μου ειπαν να βαλω τα ΧΡ για την δουλεια που θελω.εχω εναν τυπο που μπορει να μου κανει την δουλεια σε καλη τιμη απλα δεν ξερω τη πρεπει να εχει επανω ο πυργος.

  4. εχω το cubase k προσπαθω να γραψω κ εγω κατι. με το halion γραφω κ ολα οκ .θελω να γραψω με το σαμπλερ που εχω οτι παιζω  .ενω βλεπω οτι τα εχει γραψει οταν κλεινω το σαμπλερ δεν παιζει τιποτα που ειναι το λαθος? :'(

  5. Θεωρώντας πως Η/Υ και κάρτα ήχου "μοιράζονται" τις ίδιες θύρες MIDI (hardware κι όχι virtual .αυτο δεν το καταλαβα δηλαδη? εγω εχω καρτα ηχου in-παει σε πρωτο συνθ midi out.απο αυτο το συνθ το midi in παει στο απλο πληκτρακι που εχει μια εισοδο.κ απο ενα αλλο συνθ midi in που παει στο out της καρτας.ειναι σωστη η συνδεση?

     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου