Προς το περιεχόμενο

ioannist

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από ioannist

  1. Είπα: Αυτό σημαίνει ότι:

    1) Ορισμένα από αυτά, έχουν δυνατότητα φόρτωσης νέων ήχων, σε μορφή patch data ή και διαμόρφωση αυτών των ρυθμίσεων από τον χρήστη.

     

    2) Ορισμένα από αυτά, έχουν δυνατότητα φόρτωσης νέων ήχων, σε μορφή samples μέσω ειδικών εργοστασιακών επεκτάσεων (expansion boards) ή και άμεσα μέσω wav, aiff κλπ.

     

    Σημασία έχει το μηχάνημα που θα βρείς να καλύπτει όσο το δυνατόν καλύτερα στις δικές σου ανάγκες καθώς επίσης να έχει πάρα πολύ καλή χρηστικότητα ειδικά στο live.

     

    Για το live. Στην ανάγκη, πάρε δύο διαφορετικά μηχανήματα που κάνουν από πέντε σωστά και γρήγορα πράγματα το καθένα παρά ένα που κάνει είκοσι πράγματα αλλά με πολλές δυσκολίες ή κινήσεις. Ότι σε βολεύει καλύτερα.

    Επίσης αν έχεις την οικονομική άνεση, προτίμησε τη λύση του rack, γιατί όχι, για τους σολιστικούς ήχους στο δεξί χέρι. Πριν όμως σκεφτείς όλ'αυτά, ξεκαθάρισε που είναι το βάρος.

    {Ευκολία / Ταχύτητα - Ρυθμοί - Ήχοι}

     

    Τώρα είναι που χάθηκα ως προς το όργανο εννοώ.Με ενδιαφέρει πρώτα από όλα η ευκολία ταχύτητα καθόσον παίζω μόνος και συνεχόμενα.Βέβαια αν υπάρχει κάτι που είναι εύχρηστο και παράλληλα έχει ποιότητα στους ρυθμούς αυτό είναι που με ενδιαφέρει.

  2. Για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι στις συμβουλές μας...

     

    Μιλάμε για Arranger ή για Synth;

     

    Θέλω να πω σε ενδιαφέρει να έχει μόνο ήχους ή και ρυθμούς για να σε καλύπτει στα είδη που ανέφερες;

    Ρυθμούς γιατί όπως σας ε'ιπα θέλω για χρήση solo.Κ κυρίως υποστήριξη σε ελληνικό πρόγραμμα.

    Σας ευχαριστώ όλους.

  3. Καλησπέρα σε όλους.Προτίθεμαι να αγοράσω ένα πληκτροφόρο το οποίο με ενδιαφέρει να ανταποκρίνεται πλήρως κυρίως στο ελληνικό-παραδοσιακό-λαικό πρόγραμμα. Έπειδή έχω χαθεί με τα posts μπορείται να μου πείτε καμμία πεντάδα να κοιτάξω?Μέχρι στιγμής κοίταξα το psr or700 και μου άρεσε πάρα πολύ.Προτάσεις καλοδεχούμενες.

      Ευχαριστώ

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου