Προς το περιεχόμενο

billytsak

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    35
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από billytsak

  1. Οι εποχές των Dark Side Of The Moon φαίνεται ότι έχουν περάσει... δεν είναι αυτό το ζητούμενο από μία μπάντα τόσο νέων ανθρώπων που πρέπει να επιβιώσουν στον κόσμο του MTV. Δεν τους συγκρίνω με τους Floyd (και μάλιστα τους Floyd του Dark Side). Με τον Σατριάνι τους συγκρίνω.

     

     

    +100000

     

    Οι Coldplay δεν μπορουν να συγκριθουν με τον Σαντριανη απο την αποψη οτι ειναι πολυ καλυτεροι!Δεν μιλαω τεχνικα μιας και ο Σαντριανης ειναι ιδιοφυια εκει αλλα στην τελικη....Τι ειναι ιδιοφυια?Να παιζεις τεχνικα η να εχεις συναισθημα??Απο πλευρας συναισθηματος σκιζουν οι Coldplay, εδωσαν στον κομματι του αερα που χρειαζοταν!

    ;)

  2. Νάατος πετιέται κι ο άλλοοος!!  ::)(σ.σ. billytsak)

    Να σου πω ο ίσκιος του eye είσαι;

     

    Eye πες του μια κουβέντα σε παρακαλώ, ή αλλιώς πείσε μας ότι δεν είναι ο πωλητής που μόλις τώρα μας περιέγραψες!!! ;D

     

    Billytsak είσαι ο Martin;

     

    Παρακολουθω το θεμα απο την αρχη... Αμα ηταν να "πεταχτω" οπως ειπες θα το εκανα απο την αρχη  ;)

    Αλλα δεν το εκανα γιατι πιστεψα πως δεν ηταν αναγκαια η υποστηριξη του κ. Eyeprotocol απο εμενα...

    Το παρον post ομως που φανηκε αστειο και ενιωσα την αναγκη να γελασετε μαζι μου!

    Τοσο κακο ειναι?Συγγνωμη ρε παιδια, μ εχετε παρεξηγησει  :-\

  3. Από εμένα ασφαλώς (πολύ με τσιγκλάς με τα πνευματικά δικαιώματα σήμερα).

     

    Γκρρρρ....

     

    (φαντάζομαι την ανοργασμική πλύν πρόθυμη τριαντάρα στο δισκάδικο, να κάθεται μπροστά στον δίσκο των Coldplay - το σώμα της πάλλεται στους ρυθμούς των τραγουδιών...και όμως κάτι την εμποδίζει να πάρει το δίσκο... τότε εμφανίζεται δίπλα της ο έμπειρος πωλητής και της ψιθυρίζει "ο δίσκος έχει και μία μελωδία του σατριάνι, μαντάμ" - "μα δε μου το λες τόση ώρα χριστιανέ μου" λέει οργισμένη η τριαντάρα, η οποία έχει ήδη αρπάξει το cd και τάκα-τάκα τα τακουνάκια της πάει προς το ταμείο...)

     

     

    Θεός!!!!  ;D ;D ;D ;D

  4. billytsak, τι πιστεύεις ότι πιστεύει ο Wow! για το θέμα?

     

    Δεν μπορω να γνωριζω τις βουλες του κυριου Eyeprotocol αλλα ειμαι σιγουρος πως η αποψη του θα ειναι ακρως διαφωτιστικη και απολυτως ορθη για να ειναι αναγκαια η περαιτερω εξελιξη του θεματος.  ;)

     

    Περιμενουμε λοιπον εναγωνιως την αποψη του!  ;D

  5. Αυτό που ζητάς δεν είναι εφικτό αν δεν έχεις στην κατοχή σου ένα DVD εγκατάστασης του Leopard. Αν όντως έχεις, τότε μπορείς να εγκαταστήσεις το Leopard, να εγκαταστήσεις το BootCamp, να κάνεις χρήση του BootCamp και τελικά να απεγκαταστήσεις το Leopard και να ξαναβάλεις το Tiger.

     

    Βλέπεις, οι απαραίτητοι Windows Drivers υπάρχουν μόνο στο DVD του Leopard.

     

     

     

    +10000000

  6. σιγα που δεν τη ξερεις...."θελει η.....*&*&^% να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει...." :) :) :) :) :)

     

    ;D Αρκετα ξεφυγαμε απο το ontopic των παιδιων.  ;)

    Σε μια εποχη παντως που εχει περαση η μουρη του αλλου, οι γνησιοι vocalists, αυτοι που το "νιωθουν" μαζι με τις ικανοτητες τους, ειναι ειδος υπο εξαφανιση, στην δημοσια προβολη τουλαχιστον.

  7. εγω δεν ειπα να του δειξουμε το λαϊκο εγω ειπα να τραγουδαει στη γλωσσα του... ;)

     

    πως να το κανουμε τα ..αγγλικα του 99% των Ελληνων ειναι λιγο της πλακας οποτε ΤΙ στο καλο θα τραγουδησει αν δεν ξερει τη γλωσσα?ειναι σαν να αρχισω τωρα εγω να τραγουδω κινεζικα... ;D παιζει?δεν παιζει...

     

    Μα δεν ειπα σωνει και καλα να τραγουδησει εγγλεζικα!Ημαρτον, φυσικα και δεν παιζει..

    Για να κανεις κατι πρεπει να εχεις τα φοντα να το κανεις! Αμα δεν τα εχεις δεν πρεπει ουτε στην γλωσσα του να τραγουδας! Γιατι δηλαδη, επειδη ειναι γλωσσα σου και εισαι αυτοματως πιο "Αξιος"?Ουτε τοτε παιζει λοιπον  ;)

     

    Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι ολα ειναι σχετικα. Δεν μπορουμε να πουμε: Ελληνας->τραγουδα Ελληνικα, Αγγλος->Αγγλικα κ.ο.κ.

     

    Ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω  :)

     

     

  8. Ε καλά τώρα, όπως και τα blues (που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό ;D), η δημοτική στιχουργική δεν είναι το απαύγασμα της λογοτεχνίας. Μπορεί να χρήζουν λαογραφικής/κοινωνιολογικής/λογοτεχνικής μελέτης αλλά όχι λόγω της πολυπλοκότητάς τους.

     

     

    Σωστα... Παντως υτε blues καποιος απο την χωρα μας θα γραψει ευκολα πιστευω. Αλλα παλι εξαρταται απο τα ακουσματα... Γιατι εγω σωνει και καλα να ειμαι καλυτερος στα λαικα σαν Ελληνας απο την στιγμη που εχω μεγαλωσει με αλλη μουσικη?

     

    Από την άλλη που ακριβώς έγκειται η υπερβολική δυσκολία στη συγγραφή αγγλόφωνου ροκ κομματιού;

    Να υπενθυμίσω ότι έχει γίνει πολλάκις από πολλά συγκροτήματα παγκοσμίως που δεν είχαν τα Αγγλικά για μητρική γλώσσα.

     

    Οπως οι Skynyrd...... :D

     

    Και εδω ειναι που θελω να καταληξω... Για μενα η δυσκολια εγκειται στα ακουσματα. Για τον superfunk απλα στην γεωγραφικη μας τοποθετηση. Ειναι και αυτη μια αποψη μεν αλλα δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι. Ειναι στο πως βγαινει στον καθενα. Αν σ εναν Ελληνα βγαινει καλα το αγγλικο γιατι σωνει και καλα να το απαξιωσουμε και να του δειξουμε το λαικο, οπως θα "πρεπε" να ειναι?

     

    @Jase, ολους τους αγαπω, δεν μισησα κανεναν  :-*

     

     

  9. @Superfunk

     

    Ποιος ο λογος αυτης της μεταφρασης?

    Ενταξει, δεν τιθεται θεμα μεταξυ των 2 ειδων, ποσο διαφορετικα ειναι.

    Ουτε θα πας να γραψεις παραδοσιακο στ Αγγλικα ουτε ροκ κομματι στα ελληνικα ;)

    Και οντως φανταζει απιστευτο καποιος Ελληνας να γραψει ροκ κομματι, ακομη και στ Αγγλικα... Ποσοι Ελληνες ομως, ακομη και της γενιας μας μπορουν να γραψουν παραδοσιακο κομματι?

     

    Απλα νομιζω εισαι λιγο offtopic εδω, no offence  ;)

  10. Τώρα να τονίσω και το ζήτημα της τονικής εντοπιότητας και γλώσσας.

    Δοκιμάστε να βάλετε ένα Αγγλο να τραγουδήσει ένα Ελληνικό και δη δημοτικό. Τα πατήματα, οι αναπνοές και οι πλάγιοι ήχοι μας έχουν γίνει βίωμα από τα μικράτα μας. Και χώρια που ξέρουμε και τι τραγουδάμε. Ο Αγγλος είναι σε ένα καινούριο σύμπαν. Οσο καλός τραγουδιστής και ναναι η προσπάθεια που θα καταβάλει θα είναι υπερδιπλάσια και τα αποτελέσματα αμφίβολα. Βάλτε Γερμανό καλλίφωνο να τραγουδήσει Flamenco. Αντε γειά......

     

    Δοκιμάστε να πείτε ένα soul, blues τραγούδι. Ναι βέβαια, έχουμε εκτεθεί πολύ περισσότερο στη δυτική κουλτούρα από ότι οι Αμερικάνοι, αλλά αν πάτε στα αναρίθμητα κλαμπάκια στην Αμερική θα δείτε μπάντες με τραγουδιστές (με μέτρια φωνή) που θα σας πέσει το σαγόνι. Οχι απλώς επαγγελματισμός κλπ κλπ αλλά βρε παιδιά τα τελειώματα της φωνής και η εκφορά των στίχων σε τραγούδια, σημειωτέον, που ήδη γνώριζα είναι κτήμα τους. Γιατί μεγάλωσαν σε αυτή τη γλώσσα με αυτές τις τονικές και τις έχουν κτήμα τους. ΟΧΙ ότι δεν παίζει ρόλο η καλή φωνή. Προς Θεού. Αλλά και τα παραπάνω είναι μείζονος σημασίας. Πιστεύω.

     

    +9876

  11. Παιδια πιστευω πως το θεμα εχει ξεφυγει εντελως.

    Απο την Λαρισα που ψαχνανε καποιοι για μπυροποσιες, καλως η κακως, καταντησαμε να λεμε αμα ειμαι το alter ego του κ. Eyeprotocol!

     

    Ενταξει, οι ταυτισμοι με αυτον οπως σας ειπα με κολακευουν αλλα πιστευω δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση για να μην παμε απο τα αρκουντια στις αγελαδες και μετα πισω στα ακκορντα  ;)

  12. Και εγω ψηφιζω Line6, λογω της πολυμορφικοτητας της. Ημουν μεταξυ αυτης και του Vox.

    Την εχει ενας φιλος μου την LIne6 και ο ηχος του απο τοτε που την πηρε εχει βελτιωθει παρα πολυ.

    Βεβαια παιζει ρολο και το παιξιμο αλλα μια καλη τεχνικη υποστηριξη δεν εβλαψε κανεναν  ;)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου