Προς το περιεχόμενο

Homi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    77
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Homi

  1. Καλημερα απο μενα ! Ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι ενδιαφερομαι για αλλαγες μαγητων στο μπασσο μου.Δεν εχω ξαναασχολιθει με κατι παρομοιο.Εχω ενα schecter stilleto studio 4 με emg-hz και σκευτομαι για emg 35DC & emg 35CS.Yπαρχει κανεις που εχει κα/νει αυτη την αλλαγη? Και επισης θα πρεπε να αλλαξω και το pre-amp του μπασσου μου?Απο οτι ειδα πακετο για τους 2 μαγνητες δεν υπαρχει οποτε θα πρεπει να αγοραστουν ξεχωριστα...

  2. Καλημερα σε ολους.Οπως αναφερω και στον τιτλο ψαχνω ωδειο για μαθηματα κλασσικης αρμονιας στην αθηνα.Επειδη ομως εχω κανει μαθηματα ξερω οτι σε οτι επιπεδο και αν βρησκομαι στα ωδεια θα παρακολουθησω τουλ 2 χρονια.Θα θελα να μου προτεινετε καποιο καλο ωδειο για να παρω το πτυχιο του ειδικου αρμονιας και μια ιδεα για τις τιμες.

    Ευχαριστω.

  3. Δοκιμασε να χτυπας την χορδη πανω στο 24 ταστο με τον αντιχειρα σου αν δεν το κανεις. Εαν εχεις μικρο ενισχυτη ισως να φταιει και αυτο.Επισης μελετησε τα αργα μολις βρεις τον ηχο που θελεις και μετα ανεωασε σιγα σιγα ταχυτητα οταν το χεις σιγουρο.

  4. Aπο το κ.Ντουκα εχω αγορασει 2 φορες.Την πρωτη μου φερθηκε πολυ καλα αλλα την δευτερη ειχα καποια προβληματα με την παραγγελια και στο τελος μ ηρθε καποιο παραπλησιο με αυτο που ηθελα και παρολα τα τηλ. και το οτι θ μ ρθει αυτο π ηθελα εμεινα με το παραπλησιο προιον.Επισης ουτε με το σεταρισμα του μπασου μου εμεινα ικανοποιημενος καθως ηθελα χαμηλοτερο κουρδισμα και το αποτελεσμα δεν ηταν καθολου ικανοποιητικο.Μολις το εφερα εδω στην αθηνα στον κ.Ταλιαδουρο πραγματικα το οργανο εγινε καταπλικτικο.Αυτα απο μενα, αν και απο την πλειοψηφια εχω ακουσει τα καλυτερα για τον κυριο Ντουκα και δεν αμφισβητητε οτι ειναι επαγγελματιας.

  5. Καλησπερα.Σκευτομαι να προσθεσω το Boss GEB-7 στο rig μου(δλδ sansamp bass driver DI και boss tu-2 :P).Θα ηθελα να μου πειτε οποιοι χρησιμοποιητε eq με ποια σειρα στο το εχετε και για πιο λογο το χρησιμοποιειτε π.χ. μονιμα ανοιχτο,μονο σε slap κ.τ.λ..

    Ευχαριστω

  6. Καλημερα και απο μενα φιλε.Διστυχως δεν εχω ακουσει για καποιο τετοιο πεταλι η εφε σε οσες μπαντες εχω παιξει με brutal φωνητικα κανεις τα εβγαζαν ετσι.Θα σου προτεινα περα απο αυτο που ψαχνεις να βρεις καποιεσ τεχνικες και να μελετισεις brytal.Κυκλοφορουν διαφορα video στο youtube που μπορουν να σε βοηθησουν.Προσωπικα δεν εχω μεγαλη πειρα σε φωνιτικα αλλα απο οτι εχω παρατηρισει και εχω ακουσει, ta brutal πρεπει να τα βγαινουν απο τιν κοιλια και οχι απο το λαιμο σου γτ μπορεις πολυ ευκολα να το διμιουρισεις προβλημα.Με τη μελετη μεχρι και θαυματα γινονται!

  7. Προφανως και εχει να κανει μονο με το latency και οπως προειπα ειναι μια προσωρινη λυση για να μπορει να παιζει ο φιλος με τα προγραμματα χωρις να εχει καθιστεριση οταν παιζει καρφι στο pc.Αυτο και τιποτα παραπανω.To θεμα ποιοτητας ηχου ειναι σαφως διαφορετικο.

  8. Ενα πεταλι σου πρωτεινω ανεπιφυλακτα για metal και οχι μονο.SANSAMP BASS DRIVER DI.

    Το χρησιμοποιουν πολλοι μπασσιστες απο τον χωρο του metal.Εγω εχω ενα μπασσο Schecter stilleto studio 4 ειναι neck-thru με Emg-hz πολυ καλο μπασο σχετικα φτηνο γυρω στα 650 αν το βρεις καπου δοκιμασε το αξιζει.Σε συνδιασμο με το πεταλι βγαζει εναν ηχο scooped με ωραια ατακα πραγμα πολυ κοντα στα γουστα μου.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου