Προς το περιεχόμενο

Bellyagas79

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Bellyagas79

  1. ρε ουστ ρε μπαντόσκυλααααααααα  ;D ;D ;D ;D ;D

    Ούστ εσύ ωρέ Τυχαίο Σχέδιο!

     

    Απο κεί και πέρα, οι κιθάρες ηταν λίγο "ρηχές" και τα τύμπανα σε κάποια σημεία κοβόντουσαν ενώ θα μπορούσαν να γεμίσουν το κομμάτι και τον γενικότερο ήχο.

    Όντως έχουμε ένα θέμα με τον ήχο μας...κυρίως με τις κιθάρες το οποίο το γνωρίζουμε και σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι άμεσα... Ευχαριστούμε BlackScorpio...

     

    Κατ' αρχήν, η ηχογράφηση δεν σας κολακεύει καθόλου. Π.χ. η φωνή είναι πολύ μπροστά (δεν παίζετε λαϊκά), η κάσα δεν ακούγεται (εννοώντας ότι ακούγεται αλλά καλύτερα να μην ακουγόταν - το υπόλοιπο σετ είναι OK) και οι κιθάρες αρκετά συχνά χάνουν σε όγκο.

     

    Επίσης, διαβάζοντας τα σχόλια του G.K. και του Ριχάρδου, σκέφτηκα την πιθανότητα να σας έπιασε κοκκινοφωτίτιδα (γνωστή διαταραχή που εμφανίζεται με το που ανάβει το Rec). Ξεπεράστε την γράφοντας συνέχεια τους εαυτούς σας.

     

    Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με Νέστορες, Λονγκσάντοους, Οντιοκώστες και λοιπούς αυστηρούς. Tο συγκεκριμένο σέσιον δεν σας βγήκε.

     

    Όμως πιστεύω ότι είσαστε στα όρια του να γίνετε καλοί με λίγη δουλειά. Η πρώτη ύλη υπάρχει, αλλά είναι ακατέργαστη. Το Self Portrait μου άρεσε.

     

    Όντως δεν είναι καλή η ποιότητα της ηχογράφησης...Εγώ τους λέω να παίξουμε λαϊκά αλλά δε μ'ακούνε!  ;D Για το θέμα με το κόκκινο REC ίσως και να'χεις δίκιο αν και εμένα προσωπικά δε με έχει απασχολήσει ποτέ. Ευχαριστούμε για την γνώμη σου Haris!

     

    Ενημερωτικά: Η ηχογράφηση έγινε σε 2ωρη πρόβα και ηχογραφήθηκαν συνολικά 16 τραγούδια.One take.

  2. Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; τι θέλετε να κάνετε με τη μουσική;

     

    Ψυχοθεραπεία κάνουμε...Περνάμε καλά παίζοντας μουσική και θέλουμε με τον καιρό να βελτιωνόμαστε για να μπορούν κι όσοι μας ακούν να περνάνε κι αυτοί όσο καλύτερα γίνεται...

  3. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

    Είμαι ο τραγουδιστής και ρυθμικός κιθαρίστας της μπάντας. Καταρχάς ευχαριστώ όλους εσάς που ασχοληθήκατε μαζί μας και αφιερώσατε τον πολύτιμο χρόνο σας στο να μας ακούσετε.

     

    Ο τραγουδιστής πρέπει να αισθάνεται (και αυτό να περνάει), όχι να διεκπεραιώνει.

    Η προφορά είναι όντως ένα θέμα όμως αν το αισθάνεται και το ερμηνεύει, αυτό πάει περίπατο, δεν με νοιάζει (γιατί τονικά είναι σωστός γενικά).

    Αγαπητέ μου φίλε fusiongtr, σ'ευχαριστώ για τις εποικοδομητικές σου παρατηρήσεις. Θα ήθελα αν θες και συ, να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος. Ποιό/ά κομμάτι/α εξέλαβες ότι έχει/έχουν διεκπεραιωτικό χαρακτήρα;

    Επίσης, στο θέμα της προφοράς, κρίνεις ότι υπάρχει έλλειψη ή υπερβολική χρήση κι αν ναί που;

    :)

  4. Καλημέρα !

    Εδώ και λίγες μέρες, είμαι κάτοχος μιας classic vibe stratocaster 60's.

    Εχθές, είχα ένα μικρό ατύχημα: Καθώς έπαιζα στις καντινι χορδές, μετά απο κάποιο bend εκσφενδονίστηκε το string tree! Αφού το μάζεψα, προσπάθησα να το ξαναβιδώσω αλλά κάτι δε μου καθότανε καλά και στο αποτέλεσμα του βιδώματος αλλά και το μάτι.

    Μετά απο λίγο διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο string tree έχει και αποστάτη, τον οποίο δεν είχα εντοπίσει αρχικά. Με τα πολλά, προσπάθησα να το ξαναβιδώσω αλλά μάταια.

    Πιθανολογώ ότι έχω χαλάσει τις στροφές μέσα στο Headstock. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω;

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  5.  

     

    Αν θες βεβαια πες μου ενα λογο για τον οποιο απορριπτεις αυτο:  http://www.thomann.de/gb/fender_squier_classic_vibe_strat_60s.htm?sid=6052620dcef63667f641e6be53579373

     

    Αν ο λογος ειναι επειδη κανει 311 ευρω τοτε απλα αγορασε μια American Standard Strat, να βρεις κι εσυ την ησυχια σου...

     

    Ολα τα παραπανω εντελως φιλικα. ;)

     

     

     

     

    Φίλε G.K. είσαι μήπως κάτοχος της συγκεκριμένης classic vibe 60'ς? Άν ναι, θα ήθελα κάποιες περαιτέρω πληροφορίες γιατί την έχω βάλει στο μάτι...

     

     

  6. Φίλε Νίκο καλησπέρα,

     

    Είμαι κάτοχος  της συγκεκριμένης πεταλιέρας εδώ και 2 1/2 μήνες και μέχρι στιγμής έχω να πώ μόνο καλά λόγια.Την αγόρασα απο το dv247 178 ευρώ. Αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά της και είναι εύκολη στη χρήση.Δε νομίζω να υπάρχει στα ίδια χρήματα κάποια αντίστοιχη πεταλιέρα.

    Υπάρχουν  και κάποια threads στο forum όπου μπορείς να δεις.

     

     

  7. Συμφωνώ και επαυξάνω με τον mij ! Επειδή είμαι και εγώ πρόσφατος παθόντας,είμαι της άποψης οτι θα  πρέπει να είναι στο χέρι του πωλητή να αποδεχθεί ή να απορρίψει μια άμεση αγορά και τότε και μόνο τότε να αλλάξει το status της αγγελίας...

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου