Προς το περιεχόμενο

george_the_jack

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    108
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από george_the_jack

  1. Φαντασου ομως και το αλλο. Να εβγαινε δηλ ο Yngve και να επαιζε ψιλοαργα και μελωδικα και να μην εκανε τιποτα, ουτε κιθαρες στον αερα ουτε τιποτα.

    Μετα την συναυλια θα ακουγες, "Ωχ παει ο χοντρος, δεν μπορει πια να παιξει", "Πω πω βαρεμαρα που ειχε σημερα", "Καλυτερα να την κανει σιγα σιγα αφου δεν μας υπολογιζει πια".

    Ολοι (μας) ειμαστε στο περιπου δεσμιοι στο τι θα πρεπει να παιξουμε σε αυτους που ηρθαν να ΜΑΣ ακουσουν. Ειναι αυτο που τον εκανε διασημο και αυτο που ο κοσμος συνεχιζει να παιρνει (χμμμ) τα αλμπουμ του και τον εκανε αυτο που ειναι.

    Νο 1

     

    Συμφωνώ σε όλα.Το 'χμμ' νομίζω το πιασα.......άτιμε

  2. Απλα ο Malmsteen ειναι ο κιθαριστας που αγαπας ΝΑ τον μισεις, γιατι δεν ειναι αυτο το μιζερο στυλ τυπου "Μην με κοιτατε, σας ευχαριστω ΠΟΛΥ για τα καλα σας λογια, ποσο χαιρομαι που σας αρεσω" και αλλες τετοιες παπαριες.

    Ο ανθρωπος ειναι αυτο που ολοι κατα βαθος κρυβουμε μεσα μας, αλλοι οχι τοσο καλα κι αλλοι ΠΟΛΥΥΥΥ καλυτερα. Γουσταρω να παιζω και να με γουσταρετε. ΑΝ δεν με γουσταρετε, στα ...αρια μου

     

    Χαχαχαχαχαχαχαχα! Μάλλον έχεις δίκιο.Ο ϊδιος δεν είμαι κιθαρίστας είμαι ερασιτέχνης αλλά βλέπω τα κολλητάρια μου πως κρύβουν έναν Malmsteen μέσα τους.

    Δεν παειράζει playloud άσε οι πολλοί να γουστάρουν αυτόν τον..'βιρτουόζο' από του RATM ή τον άλλον τον άθλιο από τις πιπεριές ;D

  3. οχι ακομα ....

     

    και μιας και το θεμα μας ειναι το album ειναι ενα κλασσικο αλμπουμ της τελευταιασ περιοδου του σουηδου με εμφαση στα heavy κομματια .τωρα ton malmsteen η τον αγαπας η τον μισεις .οσο για τα σχολια που λενε οτι δεν εχει αλλαξει το στυλ του.

    ποσοι μεγαλοι κιθαριστες εχουν αλλαξει το στυλ τους σολιστικα απο το πρωτο αλμπουμ που εβγαλαν?τις ιδιες φρασεις που τους καθιερωσαν παιζουν σχεδον ολοι..

     

    Ή τον αγαπάς ή τον μισείς....Έτσι.Και εγώ φυσικά δε θα μπορούσα να μην τον γουστάρω όσο καθήκης και να ναι!

  4. Αμα δεις και τους..... υπολοιπους Street Talk θα καταλαβεις γιατι τραγουδαει ετσι... :)

     

    Χαχαχαχαχα τους έχω δει είναι 'τηλεορασάκηδες' τελείως..Σάκης.

    -Προσδέσου! O JLT κάνει το θαύμα του.Άκουσα σάμπλς από το επερχόμενο τον Απρίλη Sunstorm και είναι απίστευτο!

    -Δυτυχώς οι H.E.A.T. έχασαν στον τελικό της Σουηδίας αλλά εγώ θα τους δω μαζί με πολλούς άλλους.Ετοιμάζομαι για Firefest στο Nottingham το ερχόμενο Οκτώβρη... :D

  5. O Boals ειναι ΜΕΓΑΣ τραγουδιστης. Εδικα μετα το live που τον ειδα με τον μεγιστο Roth ανακαλεσα ΠΟΛΛΑ. Αμασητος σου λεω..

     

    Για Vescera οκ (τραγουδαει σχεδον παντα λιγο ψηλοτερα) αλλα για το αδερφι Edman εεεεεεεεπ, ειναι μαστορας. Για δες και σε αλλα που τραγουδαει (Reingold, Glory, Norum το πρωτο κλπ). Εκτος το οτι οι δισκοι που εβγαλε με τον Yngve ηταν απο τους καλλιτερους του (Eclipse, Fire and Ice)

     

    Mε τους street talk είναι πατάτα όμως.Τελείως γλυκανάλατος...Με Norum είναι καλός, το δέχομαι(είναι και αλμπουμάρα βέβαια)

  6. Μμμμ ναι, εχεις δικιο, "μαναβηδες" λεμε τους τραγουδιστες που τραγουδανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψηλα και ως επι το πλειστον πιο πολυ ΦΩΝΑΖΟΥΝ παρα τραγουδανε. Ξαναλεω ομως οτι μαλλον δουλεια του malmsteen ειναι αυτη παρα επιλογη του Boals γιατι σε αλλες δουλειες του δεν τραγουδουσε ετσι (πχ Trilogy, Ignition (προσωπικο) κι αλλα)

     

    Δηλαδή εμένα που μ αρέσουν σχεδόν αποκλειστικά οι 'μανάβηδες'???  ;D

  7. Μπορεί να μην είναι βίντεο, μπορεί να είναι σχετικά γνωστό κομμάτι των NR στους fans ωστόσο αυτή η έκδοση είναι για πολλές ζαλάδες αφού το δίδυμο Brad Gillis & Jeff Watson δίνει ρέστα! Δώστε βάση στα lead guys.

     

    [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=8rGgBneuL14

     

     

  8. George νομίζω ότι δεν έπιασες το νόημα του post μου.

     

    Κατάλαβα τι λες.Πως είναι δυνατόν στο βιντεάκι να μην παίζει με στρατ και να παίζει με διπλούς και να χει τον ίδιο ήχο. Συμφωνώ και απορώ μαζί σου απλά δε θεωρώ σε καμιά περίπτωση τον ήχο του Blackmore επιτομή της ηλεκτρικής κιθάρας.Αυτό είπα.

  9. Αν διαβάσεις καλά τι έγραψα θα καταλάβεις ότι δεν μιλάω για το άτομο σου,ούτε έχω κανένα σκοπό να σε θίξω προσωπικά.

    Αλλά ακόμα και αυτό είναι ένας λόγος για τον οποίο αυτά που ισχυρίζεσαι δεν έχουν έχουν σταθερή βάση,δεδομένου ότι μιλάς εκ μέρους ενός συνόλου ανθρώπων στο οποίο ούτε καν ανήκεις.

     

    Προσωπικά θέλω πολύ να πάω στους AC/DC,αλλά η έγγαμη ζωή έχει τις υποχρεώσεις της  :)

     

    Τότε κάποιος από τους 2 μας δεν ξέρει ελληνικά...

  10. Από την άλλη,αν δεν έχεις να βάλεις βρακί στον κώλο σου τότε σίγουρα δεν έχεις υπολογιστή και ίντερνετ (πόσο μάλλον χρόνο) να γκρινιάζεις σε μουσικά φόρουμ για το που θα βρείς λεφτά να πας στις συναυλίες,έτσι δεν είναι;  

    Mην πιάνεις τα άκρα,γιατί μπορεί και να "πέσεις" ;)

     

    Και ποιος σου είπε ότι μιλάω για το άτομό μου.Αυτό κατάλαβες?

  11. Να περιμένουμε δηλαδή μπαράζ αγγελίων του τύπου

     

    "Πωλείται βρακί, μεγάλη ανάγκη για χρήματα, επερχόμενα live AC/DC, WASP, κτλ"

     

    στο Νοιζ?  :D

     

    Χαλαρότατα αν και ίσως οι επίδοξοι βρακοπώλες να το κρατήσουν 7σφράγιστο μυστικό.Εκεί είναι η τραγικότητά τους....

  12. άρμπαϊτ μαχτ φράι;  8)

    Εγώ πάλι πάω στοίχημα πως αυτοί που θέλουν να πάνε αλλά δεν θέλουν και να στερηθούν κάποιες μέρες το καφεδάκι τους έξω (ή οτιδήποτε άλλο) είναι και αυτοί που δηλώνουν πως δεν αξίζει τον κόπο να πας στην τάδε συναυλία γιατί "δεν αξίζει"  ;)

     

    Μπορεί αλλά αν δεν έχεις βρακί να βάλεις στον κώλο σου που λέει ο λόγος και πας στη λάντζα για να δεις 10 live, τότε λυπάμαι αλλά έχεις πρόβλημα...(όχι εσύ προσωπικά ;D) Και κάτι μου λέει ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι που λίγο θέλουν όχι να δουλέψουν λάντζα αλλά...να πουλήσουν και το βρακί τους!  8)

  13. Ρε george, τι σε επιασε σημερα?

    Στραβοκοιμηθηκες η στραβο...πατησες?

     

    Τον Ritchie ρε? Ρε αμα δεν ηταν αυτος με τον "μετριο" ηχο ακομα θα παιζαμε Μπιτλιδες ρε :)

     

    Δεν αμφισβήτησα την τεχνική και πόσο μάλλον τη συμβολή του στη μουσική που όλοι γουστάρουμε...Τον ήχο του μονάχα.Και μιλάω ως μέγας οπαδός των Purple και ιδιαίτερα των Rainbow...

    Λές να στραβοκοιμήθηκα?  ;D Θέλω απλώς να βγαίνει γόνιμος διάλογος αγαπητέ Playloud!

  14. Καλα τα αλλα ακυρα αλλα τουλαχιστο σε AC/DC και Motley Crue πρεπει να αποδωσουμε ενα φορο τιμης ε?

     

    Χαχαχαχαχαχαχαχα Playloud...'από το στόμα μου το πήρες' όπως έχουν πει και κάποιοι έλληνες 'roxkstars'...Αν και κάτι μου λέει ότι και αυτοί αρπαχτή κάνουν...

  15. Αμάν με αυτό το κόλλημα με το Ριχάρδο Μαυρομούρη.Get over it....Καλός, μπροστά από την εποχή σίγουρα αλλά μην θεοποιούμε και  τον ήχο του...Καταλαβαίνω ότι για μερικούς λόγω ηλικίας και βιωμάτων βρίσκεται στο απυρόβλητο αλλα αυτό δεν σημαίνει αντικειμενικά πως είχε δα και ΤΟΝ αξιοζήλευτο ήχο. Μην τρελαθούμε παίδες.Και για τον Gallagher τα ίδια λέω.

  16. Αν δε δείτε αυτό πουλάκια μου δεν ξέρετε τι θα πει live performance...:)

     

    [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=tR-5ZStR8r4

     

    καθώς επίσης και η απίστευτη εμφάνιση το '79 των Journey στο midnight special(ήταν ακόμα χίπηδες)

     

    [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=EJ7mEff3_Nk

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου