Προς το περιεχόμενο

ChrisIDH

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από ChrisIDH

  1. Αν το korg το έχεις συνδεδεμένο μόνο μέσω midi με το logic, λογικό είναι στο bounce να μην σου γράφει κάτι από αυτό, καθώς από κάπου πρέπει να δει το logic και όχι εσύ τι παίζει το korg. Έτσι ναι μεν δίνει τις πληροφορίες μέσω midi στο korg τι να παίξει, αλλά το Logic δεν το "ακούει" από πουθενά.

    Έτσι πρέπει να συνδέσεις την audio έξοδο του korg σε μια audio είσοδο της κάρτας σου, για να το δει και το logic και να μπορέσει να το γράψει και να το περάσει κανονικά στο  bounce.

     

     

     

     

    *Ελπίζω να ξέρεις ότι το midi είναι πληροφορία και όχι ήχος, οπότε όταν λες γράφω midi, απλά εννοείς κάποιες νότες/εντολές που κάπου πρέπει να πάνε και όχι τον ήχο που ακούς, έτσι;

     

    **Τουλάχιστον από τα έως τώρα που έγραψες και τη φοτό κατάλαβα ότι το πρόβλημά σου είναι ότι ενώ συνδέεις μέσω μιντι το korg, τελικά στο bounce το logic δεν το περνά. Αν δεν είναι αυτό προσπέρνα με

     

    ναι midi γραφω , αλλα πιστευω οτι μπορει να παρει ηχο επειδη το εχω συνδεσει με το usb του korg γι'αυτο ! αλλα δν εχω καρτα ηχου κ εκει μαλλον ειναι το προβλημα, σ'ευχαριστω για την απαντηση !

  2. Λες ότι θέλεις να γράψεις MIDI, αλλά στο πρώτο post λες ότι το πρόβλημα είναι στο bounce. Το bounce γίνεται για να γράψουμε σε Audio μορφή τον Midi προγραμματισμό. Πως όμως θα γράψουμε κάτι audio αν δεν το ηχογραφήσουμε; Το Virus ti το κάνει αυτό μέσω USB, όχι όμως και το Korg. Άρα θέλεις κάρτα ήχου για να κάνεις bounce την Audio μορφή του κομματιού σου.  ;)

     

     

    εχεις δικιο δν το διευκρινησα καλα, γραφω midi μια χαρα .. ομως αν δεις στην φωτο βγαζει το (χ) περα απο αυτο γραφει ναι κ το ακουω .. θελω να κανω bounce ομως στο τελος το κομματι ολοκληρο .. σε mp3 (δοκιμασα κ αλλα format) αλλα δν ακουω τους ηχους που επαιξα του ultrabeat..

     

  3. Γεια σας , εχω προβλημα κ μετα απο πολλα που δοκιμασα ειπα να παρω κ την βοηθεια καποιου αλλου που ισως εχει το ιδιο προβλημα μ'εμενα.

     

    Εχω ενα iMac (Version 10.5.6 Leopard , Processor 2.66Ghz Intel Core 2 Duo , 2Gb Ram) , δουλευω το Logic 8.2 και προσφατα αγορασα και το korg micro x κ μου εχει δημιουργηθει το εξης προβλημα.. εχω περασει τα τελευταια update στο usb/midi controler και microx editor , το ανοιγω στο logic κανω software instrument , πηγαινω AU Instruments Korg MicroX Editor το ανοιγω δηλαδη μεσα απο το logic , το synth παιζει κανονικα απο τα ηχεια ... αλλα στο καναλι δν βλεπω σημα .. ηχογραφει ομως κανονικα .. κ στο playback το ακουω ολα μια χαρα ... κ το midi ειναι γραμμενο παω να κανω export(bounce) και δν εχω ηχο απο το synth , δοκιμασα να κανω external midi , εκει βλεπω σημα .. γραφει .. αλλα παλι στο export(bounce) που κανω δν εχει ηχο οτι εχω παιξει απο το korg ... απο το AU του logic ολα ειναι οκ.

    να σημειωσω οτι στο midi το κουτακι εμφανιζει ενα (χ) επανω το οποιο αν κ εψαξα λιγο , δν βρηκα τι σημαινει ..

     

    εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ??

     

    (εχω κανει οτι μπορουσα να σκεφτω πως κανω λαθος ... περασα το προγραμμα που ειχε στο cd παρολο που ηταν παλια version .. με κλειστο κ ανοιχτο το korg , περασα τα update με κλειστο κ ανοιχτο το korg . συνδεσα midi cable απο το out του korg στο in behringer bcf2000 τπτ .. κοιταξα για ρυθμισεις μεσα στο logic δν βρηκα κατι για το korg)

    το korg ειναι συνδεδεμενο με usb που πηγαινει σε θυρα στο iMac ..

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου