Προς το περιεχόμενο

Nikos23gr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    26
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Nikos23gr

  1. Μπράβο το κομμάτι μου αρέσει πάρα πολύ!

    Και να πω την αλήθεια δε θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο να το άκουγα στο ραδιόφωνο σαν international hit αλλά με μια φωνή που θα το απογείωνε πραγματικά.

    Συγνώμη αν είναι δικά σου τα φωνητικά  :-\

  2. Δεν είναι λίγες οι φορές που μουσικοί εντυπωσιάζουν τους συναδέλφους τους πάνω στο καθήκον, προκαλώντας αντιδράσεις πραγματικά....priceless  ;D

     

     

    Ένα ταπεινό jam με τους κ.κ Vai, Satriani, Lane, Beach, Timmons, Gilbert, Skolnick  8)

     

    Παίζει o Lane. Ο μπασίστας χάσκει με το στόμα ανοιχτό, ο Beach και αυτός με ανοιχτό το στόμα σταματάει να παίζει κιθάρα και ο Timmons χειροκροτεί.

    Λίγο αργότερα και στο πρόσωπο του Satriani ζωγραφίζεται το "WOW"!  ;D

     

    George Lynch Paul Gilbert Richie Kotzen - Snortin Whiskey.mov

     

    Kotzen, Lynch, Gilbert. Στο 4.40 ο Kotzen τα χώνει. Κοιτάξτε την αντίδραση στην απάντηση του Gilbert  ;D

     

     

  3. Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τα σχόλια.

    Δεν είμαι εγώ στα βίντεο.

    Απλά όπως έχω πάρει τόσα πράγματα απο το noiz για τα οποία δεν είχα ούτε ιδέα, είπα να μοιραστώ και εγώ κάτι που μου φάνηκε ενδιαφέρον με εσάς.  :)

    Σαν μουσικοί και μουσικόφιλοι, σίγουρα κατανοείται τί κάνει σε μουσικό επίπεδο, κλίμακες, performance κλπ και μου φάνηκε αν και εκκλησιαστικό, αρκετά εύπεπτο και προσιτό. Βέβαια, όλα είναι θέμα γούστου. Πάντως αν και αυτονόητο στους μουσικούς κύκλους, θα ήθελα να σχολιάσω ξανά, πώς το καλό backing  και σε αυτή την περίπτωση τα καλά ισοκρατήματα, αναδεικνύουν τί γίνεται μπροστά (και το αντίστροφο).

    Όπως και όταν σολάρουμε εμείς πάνω απο καλά tracks.

    Ευχαριστώ πολύ!

  4. Nικο η Tiger κ η απλη ασπρη με το single Hum του Chriss ειναι '85 γνησιες,στο λεω 100% αυτο,ειναι θρυλοι στους κυκλους των USA Charvel fans.

     

    Δεν θα διαφωνήσω, αλλά βλέπω οτι παίζει και αρκετό toothpaste logo.  ;D

    Στο νετ λέει οτι η "Gargoyle" ήταν Esp και πέρασε το Charvel logo απο επάνω....

  5. ειδα λιγο ασπρο σωμα... και τι λεξη charvel και μου ηρθε ενα ακομη αποθημενο στο μυαλο....

     

    Μηπως ειναι η charvel του Chris Oliva απο savatage?

     

    Αυτή είναι σίγουρα ΜΙJ, όπως και οι περισσότερες με τις οποίες θα τον δείς να παίζει στο youtube. ΝΑΙ, φοβερό παίξιμο και ήχος με "φτηνές" κιθάρες.  ;D

    Κώστα καλώς το βρήκες το νέο μωρό  8)

  6. Δήλωση Ozzy

     

    Well, I'm getting a new guitar player as we speak," Ozzy told Classic Rock, "and everyone has been saying to me for a long time, 'Get Johnny 5!' And I tried him at one time and I didn't really give him a chance. We'll see, I don't know. I haven't fallen out with Zakk, but Zakk's got his own band, and I felt like my stuff was beginning to sound like BLACK LABEL SOCIETY. I just felt like I wanted a change, y'know?

     

    "I've got a guy from Greece coming in — not the musical, the country of Greece — but I'm not going to say too much about it, 'cos I don't know myself at this point.

     

    Zakk's Reply

     

    This is news to me.I haven't heard anything about this. Until I talk to the Boss, I don't know. I love Ozzy.

     

    Κώστας απο Firewind perhaps?? ;D

  7. Έχω διαβάσει πολλά καλά εδω μέσα για τις Nightswan, αν μου τη βάζεις και κατα κάποιο τρόπο στην ίδια scale με original San Dimas, we have to look into it. :)

    Προτείνω να την βγάλεις για δημόσια διαπόμπευση, να την μαγαρίσουμε και να δούμε με τα δαχτυλάκια μας πόσο καλή είναι ;D

    Αν αυτό είναι δύσκολο, και ένα demo καλό είναι  :D

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου