Προς το περιεχόμενο

MrBlonde

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    22
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από MrBlonde

  1. Πάντως μην περιμένεις θαύματα με τον ενισχυτή που έχεις. Αν μπορείς να δανειστείς κάποιο πετάλι να το δοκιμάσεις πρώτα σε αυτόν, κάντο να δεις τι παίζει ηχητικά.

     

    Ακριβως επιδει δεν περιμενω θαυματα δεν θελω να παρω και κατι πανω απο 50 ευρο...Επιδει ξερω ομως οτι σε λιγο καιρο θα παρω τι μονοκαναλη λαμπα μου(δε γλιτωνει) θελω να χω κ μια καβατζα ηχο.Τωρα οσον αφορα τον marshall μου απλα θα ηθελα να του δοσω καπως ποιο vintage ηχο.

  2. Φθηνη στρατ ενωω τη στρατ κατω απο 9 κατοσταρικα..Για να γινω και ποιο συγκεκριμενος καλη στρατ θεωρω τις αμερικανικες που βγαζει το εργοστασιο της corona in california.Thats what im talking about.Και κυριως προτιμω τα vintage μοντελα που ειναι κορυφαια και τα εχω δοκιμασει κιολας και πιστεψε με η διαφορα ειναι μεγαλη απο τα φθηνα μοντελα της fender και στα ξυλα και στο παιξιμο και στον ηχο και λογικο βεβαια γιατι προκειται για οργανα  κοντα στα 2-2.5 χιλιαρικα.Αλλα αν θες πραγματικη στρατοκαστερ εισαι εδω..Ξερω θα μου πεις για τη τιμη.Γιαυτο δεν εχω στρατοκαστερ.Κανω υπομονη ομως.

  3. Δες παντως και κανα demo  στο youtube.Αξιζει τα λεφτα του και πιστευω ειναι μια λυση μεχρι να παρεις ενα καλο μηχανημα.Ψηθηκα να το αγορασω κι εγω τωρα.Ειναι οτι πρεπει γιατι ταξιδευω αρκετα και συνδεεται με οτι θες.

  4. Αυτός φίλε χρειάζεται και ενισχυτή ξεχωριστο υποθέτω?

    Ενοειται.Μπρορεις να το συνδεσεις ομως και με στερεοφονικο.Πες μου οτι δεν εχεις...Παντως το εργαλειο αυτο μπορει να κανει οποιοδηποτε ηχειο να κελαιδησει!!!

  5. Κανονικα παιζει.Combo ειναι.Εγω παντως δε θα δοκιμαζα τι τυχη μου στη harley benton.Δες και το Pandoras box(http://www.thomann.de/gr/toneworks_px4d_pandora.htm).Παιζω συχνα μαυτο μιας και το εχει ενα φιλαρακι και φυσαει..Μπορεις να το συνδεσεις με ακουστικα κ μπαινει σε οποιονδηποτε ενισχυτη.Εχει μεσα εξωμοιωση απο πολλους ενισχυτες,εφε,drum machine,και μπορεις να φτιαξεις και δικο σου εφε.ψαξτο αν σε ενδιαφερει.

  6. Δεν μ αρέσανε φίλε ιδιαίτερα τα Roland.Τα είχα ξανακοιτάξει και δεν μου κάναν ιδιαίτερη εντύπωση.Είναι καλύτερο ένας modelling ενισχυτής ή ένας απλός και ξεχωριστή πεταλιέρα/preamp?

    Μη ξεχνας μιλαω για τιμες κοντα στα 100 ευρω ετσι..Σε καμια περιπτωση ουτε κι εγω θα τον αγοραζα...Για μενα απλος με πενταλς για να customareis τον ηχο σου..Αλλα...λαμπα... :)

  7. Μονοκαναλο ξερασμα forever!!!Ειδικα με wah pedal(πολυχρησιμοποιημενο απο τον φιλτατο κυριο Page) φτιαχνεται πολυ καλος ηχος για classic rock psychedelic φαση κτλ.Ε ο Alvin τωρα αποτι ξερω με marshall επαιζε κιαυτος..Κανα delay το χε στανταρ.

  8. Oχι φιλε μου, δεν υπαρχει προβλημα.

    Απλα οπως ειδες ο φιλος που ανοιξε το θεμα (γνωστος χιουμοριστας, θα τον μαθεις) δεν ενδιαφερεται πραγματικα για κιθαρα, ανοιξε χιουμοριστικα το θεμα για να μας δειξει τη νεα απαισα sg της gibson που εχει μια πινελια απο strat.

    Και οπως σου ειπε και ο marathon δε χρησιμοποιουμε greeklish.

     

    Και επι της ευκαιριας, καλως μας ηρθες.

    Νομιζω το πιασα το νοημα... 8)

  9. Καλώς ήρθες, διάβασε λοιπόν πρώτα τους κανόνες...και γράφε ελλήνικος plz

    Οκ ευχαριστω..Τωρα μπορειτε να βλεπετε και τα ορθογραφικα μου λαθοι.Α παρεπιπτοντως αυτη η Eye guitar που κανονικα θα πρεπε να λεγεται "circus" guitar :P δεν μαρεσε καθολου...Το maple τωρα σ αυτες τις καιμενες τις lp... :-\..Εμφανησιακα δε λεει αλλα απο ηχο δε ξερω.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου