Προς το περιεχόμενο

px

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από px

  1. Το λοιπον , την κιθαρα την εχω κατι λιγοτερο απο 10 χρονια (και τα κλειδια ειναι αυτα που ειχε πανω).

    Οι χορδες ειναι σχετικα καινουριες(τουλαχιστον οχι παλιες) - δηλαδη εχω παιξει 10-15 ωρες απο οταν τις εβαλα και θελω να πιστευω οτι περναω σωστα τις χορδες και ειναι σεταρισμενη.

    Γενικα η κιθαρα παντα δεν κραταγε αρκετα καλα το κουρδισμα και ειναι το ψεγαδι της που λεμε, ενω αλλες κιθαρες που εχω -που παλι εγω περναω τις χορδες κλπ- κρατανε το κουρδισμα αψογα.

    Καλη συμβουλη, αυτο για να μην ''κολλαει'' η χορδη κατα τα bends ?

     

    ευχαριστω- αλλα γιατι τρελαινονται αναρωτιεμαι αλλοι και αλλαζουν κλειδια , βαζουν locking tuners κλπ (δεν αμφισβητω-πραγματικα απορω :P)

     

    Ολες

     

     

    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, σκεφτομαι να αλλαξω παλι χορδες και να τις περασω σωστα και λιγο μολυβακι στο νατ .

    Ετσι κι αλλιως σκεφτομουν να αλλαξω νατ γιατι αυτο που εχει η κιθαρα μου φαινεται ειναι ενα φθηνο πλαστικο αν δεν κανω λαθος.

    Πιστευεται το nut μπορει να παιξει τον ρόλο του?

    Ποιο εβαλες ακριβως , ερχοταν ακριβως στην κιθαρα? Επισης οπως ειναι χωρις τριψιμο χορδες τι παχους καθονται καλα-χρειαστηκε να τριφτει για να βαλεις πιο παχιες χορδες?

     

    Έβαλε ο μάστορας το graphtech blacktusq για δεκάρες χορδές (πλάτος 43mm περίπου). Το έτριψε από κάτω (το nut) για να χαμηλώσει το action στο πρώτο τάστο. To πλάτος του είναι ελαφρώς πιο στενό από το αρχικό, σχεδόν δε φαίνεται όμως και έκατσε μια χαρά. Εμένα όπως είπα μου ξεκουρδιζόταν μόνο στα bends. Μετά την αλλαγή nut με σωστά δεμένες χορδές δεν καταλαβαίνει τίποτα.

     

     

    thanx guys

  2. Η ηλεκτρική (prs se custom) μου ξεκουρδιζεται ευκολα,τι προτείνετε?  Να αλλάξω nut, κλειδιά Ή και τα 2? Διορθώνεται γενικά αυτό? Τι μαλλον φταει?

     

     

    Εγώ έχω την se custom semihollow. Ξεκουρδιζόταν μετά από bends.

    Άλλαξα nut σε blacktusq και έχοντας δέσει σωστά τις χορδές στα κλειδιά δεν ξεκουρδίζεται με τίποτα τώρα.

  3. Την περασμένη Παρασκευή στο After Dark.

     

    Για πείτε...

    Δεν σας έχω δεί live, βλέποντας μόνο το βιντεάκι θα έλεγα θα ήταν πιο καλά να εκφράζατε λίγο περισσότερο με το σώμα τη μουσική που παίζετε. Δεν 'κουνιέστε' σχεδόν καθόλου, όπως και η κάμερα..

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου