Προς το περιεχόμενο

blacknwhite

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    34
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από blacknwhite

  1. Guys έλειξε το θέμα περι hammond,rhodes κ της παναγιας τα ματια!εχω αποφασισει πλεον τι θα αγορασω οποτε μην γραφετε αδικα ουτε για να διαφημιστειτε ουτε για ασχετα κ χανετε τον χρονο σας!!θενξ βέρι ματς!!!  8)

     

    Υ.Γ:Περικλη 23 ειμαι κ ηδη παιζω live με μπαντα..δεν με βλεπω να προλαβαινω για επιπλεον live..εχω κ ενα πτυχιο πιανου να δωσω κ πρεπει να στρωθω!  ;D ;D

    θενξ παντως!  ;)

     

    c yaaa!!  :) :)

  2. Μονο για τον Blacknwhite ...δεν εκτροχιασθηκαμε αλλα να βοηθησω ηθελα γιαυτο και η παραινεση για το ROLAND VP770 , η συμβουλη μου ειναι να μαζεψεις χρηματα και να παρεισ κατι καλο διαχρονικα (δηλαδη κατι που να εχει αξια και μετα απο 10 χρονια πχ.

    Αν ειναι δε μονο για  live τοτε παρε κατι ελαφρυ και φθηνο .Αν ειναι για στουντιο παρε το καλο και μην το κουνας απο εκει .Και Vintage να παρεις παλι με διαφορα πεταλια ,προενισχυτες κλπ κολπα θα φτιαχνεις μοντερνους ηχους με παλιο καλο οργανο που οταν το παρεις θα κοιμασαι διπλα του.Την αλλη εβδομαδα θα βγαλω για πουλημα ενα

    HAMMOND  B3 +LESLIE RV122 +BASS PEDALS +BENCH+ SECOND (SPARE ) GENERATOR

    .Aυτο βεβαια δεν ειναι για σενα οπως καταλαβαινω αλλα καποιος μερακλης θα βρεθει εστω και δυσκολα η καποιο στουντιο .Μπεs στο YOUTUBE ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ HAMMOND SOLOS ,ΚΑΙ πως βγαζει ο John Lord ηχο του και τοτε θα καταλαβεις περι τινος προκειται .Και παλι καλη τυχη

     

     

    κ να ειχα τα χρηματα να επαιρνα vintage θα το ετρωγε η σκονη...πρεπει να εχεις χρονο για να ασχοληθεις μ αυτα κ να φτιαξεις τον ηχο σου κ εγω δεν τον εχω  :(

    προς το παρον βολευομαστε κ με ενα hammond B3 vst  ;D ;D ;D

     

    το keyboard που ψαχνω να αγορασω το θελω περισσοτερο για live k προβες εννοειτε..αν ηταν να το εχω για το σπιτι θα εκανα υπομονη, θα μαζευα κανα φραγκο περισσοτερο κ θα επαιρνα ενα καλο Rhodes αλλα....

    Thanks παντως για την συμβουλη Pericle :)..φαινεται οτι γνωριζεις απ αυτα!  ;)

  3. Πιστεύω πως εκτροχιαζόμεθα. Και εγώ θέλω ένα Nord της Clavia αλλά δεν έχω, τι να κάνω.. Κάθομαι και ψειρίζω VST και ό,τι περνάει από το χέρι μου. Πως αλλιώς; Οι επιλογές είναι πάρα πολλές αλλά  ο αντικειμενικός κριτής (χρήματα) θα είναι πάντα εκεί!

     

    ετσι ακριβως ειναι!

    δεν βαριεσαι...υγεια πανω απ ολα  ;D

  4. Αγαπητε Blacknwhite δεν αγοραζεις ενα original Fender rhodes 73 η 88 για να εχεις παντα τον σωστο αυθεντικο ηχο και ενα Hammond XK2 ,XK3 ,XB2 ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ....ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.

    Τωρα στα οικονομικα τα πραγματα δεν ειναι και πολυ δυσκολα εγω παντως αναρωτιεμαι γιατι ολα τα πληκτρα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα χανουν την αξια τους προφανως λογω του καινουργιου μοντελου και τα Vintage πληκτρα την κρατανε και πολλες φορες την ανεβαζουν.Φυσικα ο ηχος που βγαζουν τα αυθεντικα ειναι μακραν καλυτερος απο τα αλλα (sampling keys) .Επειδη εχω ασχοληθει με τα αυθεντικα τετοιου τυπου οργανα και κανω και σερβις σε rhodes καθως και πωλησεις νομιζω οτι οποιος σεβεται τον εαυτο του (τα καλα στουντιο του εξωτερικου αλλα και στην Ελλαδα εχουν τετοια οργανα) αξιζει να ψαξει για κατι τετοιο.

     

     

    ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

  5. Λοιπον, δε το ξερουν πολλοι, γιατι ειναι για παιδια, ΑΛΛΑ:

    εχει ανοιξει λιγο παραδιπλα απο το village park ρεντη, ενα τεχνολογικο παρκο (καπως ετσι λεγεται) που χει διαφορα ρομποτακια, παιχνιδια με σκιες/φως, ηχους κλπ και ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΗΑΚΤΕΜΠΛ (ειδατε προφορα)

     

    η εισοδος νομιζω κοστιζει κανα 7ε κ στο ριακτ παιζεις υπο την επιβλεψη μιας κοπελιτσας που το νιωθει.

    το ολο προτζεκτ ειναι κατι του ΕΜΠ νομιζω..

     

     

    οντως ΑΛΛΑ αυτο ηταν μεχρι μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο...δεν πρεπει να ισχυει ακομα.!!

  6. Για να δω αν μπορώ να βοηθήσω... Έχω και τα τρία. ΜΟ8 (το μεγάλο ΜΟ6), Χ50, και το GW-8 από Roland (με ήχους σειράς G). Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιο γενικά. Με το χέρι στη καρδιά επιλέγω yamaha. Βρήκα και μερικές banks από το internet από ήχους που κάναν κάποιοι εξαιρετικοί κύριοι, και για τα Rhodes και Hammond είναι πολύ καλύτερο. Τώρα αν αρχίζεις και βάζεις και άλλες κατηγορίες ήχων στη σύγκριση, το θέμα ζορίζει.

     

    οσο το ψαχνω καταληγω ολο κ πιο πολυ αναμεσα σε X50 κ Yamaha mo6 (κ ειδικα πιο πολυ στο yamaha)!!

     

    Πήγαινε να τα ακούσεις. Και τις 3 εταιρίες. Τα αυτιά σου, τα χέρια σου και η καρδούλα θα αποφασίσουν. Καλή τύχη!!!

     

    +100000000  :) τελικα μονο ετσι θα καταλαβω πιο κανει για αυτο που θελω!  ;)

     

  7.   Λοιπον γνωμη μου ειναι να τσιμπησεις αυτο το κορυφαιο κλαβιε http://www.thomann.de/gr/fatar_sl990_pro.htm, να φορτωσεις ενα καλο plug in σε ενα λαπτοπακι και να εισαι αρχοντας με ηχαρα κ καλο πληκτρο.

    Και αφου λες οτι το θες και για ηχογραφησεις δε θα χρειαζεσαι καν τα δικα σου vst στο στουντιο παρα μονο το πληκτρο. καλο ε?

     

    ;D κι εγω αυτο ηθελα να του προτεινω αλλα ειπα ας το μηπως του φανει μανικι το laptop σε live .... παντως σκεψου το κι αυτο..κι εγω με laptop δουλευω στα live...ασε που μπορεις να φορτωνεις κ samples ανετα αμα χρειαστει για κανενα κομματι βεβαια!

  8.  

     

     

    Ξερω πως το synth που σου προτεινω ειναι λιγο πιο ακριβο απο αυτα που διαθετεις απλα επειδη το εχω δουλεψει μπορω να πω οτι αξιζει τα λεφτα του και αν βρεις κανενα λιγο παλιοτερο μοντελο μεταχειρισμενο θα κανει γυρω στα 700. ειναι ουσιαστικα μια φθηνοτερη εκδοση του Μotif! 

     

    Αληθεια βρε Altone μηπως ξερεις ποσο κοστιζει αυτο το yamaha??

     

    να φανταστω οτι ειναι μια εκδοση μετα το mm6 ετσι?

     

     

     

     

     

     

  9. εγω θα σου ελεγα το Yamaha mm6 το οποιο το βρισκεις ανετα κατω απο 600 ευρω μεταχειρισμενο ή το Korg Tr το οποιο το εχω βρει σε μια αγγελια μεταχειρισμενο 600euro ΑΛΛΑ αυτα που σου προτεινω ΔΕΝ ειναι βαρυκεντρισμενα  :-\...ψαξτο λιγο για κανενα Midi controller βαρυκεντρισμενο 88 κ ενα rack (θα σ προτεινα καποια αλλα περα απο Nord δεν γνωριζω πολλα απο rack  :-\ ) που να εχει τους ηχους που θες...θα σου ερθει πιο φτηνα κ θα κανεις κ την δουλεια σου!  :)

  10. δεν μπορω ομως να πω οτι θα χαρω για την εξεληξη ενος μουσικου που ακουει rock-blues-jazz-fank....και παιζει σ αγαπω,δεν μ αγαπας, και δωστου σ αγαπω και δωστου μ αγαπας...ελεος πια...πειτε και κατι άλλο, δεν υπαρχει μονο η καψουρα στην ζωη.

     

    σορυ αλλά αυτο το πραγμα δεν το λεω μουσική.

     

    +1000 για τα δημοτικά τραγούδια που μιλάνε για τα παντα και ειναι απειρως καλυτερα μουσικά.

     

     

    πες τα ρε φιλε...+1000 κ σ εσενα!  ;)

  11. κ το yamaha mm6 αξιζει για τα λεφτα του (εγω προσωπικα αυτο εχω κ μ εχει βολεψει γι αυτα που θελω να κανω σε studio κ live)...Μπορεις να κοιτάξεις κ το Korg x50..απ ότι είδα είναι κι αυτο καλό...ειναι synth βεβαια αλλα σ αυτο το είδος που θες ίσως σε βοηθήσει!

  12. θα μου αρεσε να γραψω τζαζ αρμονια αντι για 18ου αιωνα,αν και μοιαζουν απιστευτα πολυ!

     

     

    εεεε μην εισαι κ τοσο σιγουρος οτι μοιαζουν πολυ αυτα τα 2...παντως αξιζει να το γυρισεις σε τζαζ αρμονια....η κλασσικη...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!  :(

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου