Προς το περιεχόμενο


  • Αναρτήσεις

    • εγώ πάντως συμφωνώ εν γένει με αυτό.  Και ακόμα και με τα δύο όργανα που ασχολούμαι στη μουσική, τα πλήκτρα και το πουλί μου, με δυσκόλεψε πολύ η πυγμαχία. Γιατί τσάκισα τα χέρια μου, τη μέση μου και τον αυχένα μου και τώρα που πέρασα τα 40 και βάλε, κάθομαι να παίξω η να γράψω και νάσου οι ενοχλήσεις.  Οπότε καλά τα λέει ο Γιάννης.    Βέβαια δεν λειτουργεί σε όλους το ίδιο, αλλά κάποιοι είναι πιο ευπαθείς.    Βέβαια προσωπικά δεν έχω ανάγκη να είμαι απόλυτα ακριβής μουσικά,. ο τρόπος ενασχόλησης δεν το επιβάλλει, αλλά πιστεύω πως αν π.χ. με ενδιέφερε η εκτέλεση και η σύνθεση σε υψηλό επίπεδο, επαγγελματικό ας πούμε, αυτά που λέει το βίντεο θα είχαν περισσότερη βάση. Θα τα πρόσεχα πολύ αυτά δηλαδή.    Ναι, συμφωνώ με τα λεγόμενα του βίντεο.
    • Και ο Μπάμπης ο ινφλουένσερ. 😁   Ευχαριστώ παιδιά! Το ολόκληρο θα είναι με έγγραφη από κανονικό μικρόφωνο κου του λου, και ακουστικά να μην κάνει bleed το backing, οικιακό στούντιο φάση.
    • Είναι από τα αγαπημένα μου.   Και το πήγες καλά. Μπράβο φίλε.   Ομως κάνε μια καθαρή εγγραφή.   Αφού το λαλας που το λαλας το όργανο πάρε εκεί μια κάρτα ήχου κλπ.  Και ενα video editor να τα φτιάχνεις.   Εν ετει 2019 και η κουτσή Μαρία τα φτιάχνει.   Χαχαχαχαχα   
    • Εν προσμονή για το Top Gun Maverick που βγαίνει στις αίθουσες οσονούπω (άραγες θα αρέσει στον Σκορτσέζε? 😁), θυμήθηκα αυτό το γλυκό κομμάτι lacta απ'την πρώτη ταινία. Σε αυτό το topic θα προσθέσω και το ολόκληρο cover με το απολαυστικό σόλο του Steve Stevens μόλις το βγάλω.   Ορίστε το κυρίως θέμα:     Ελπίζω να σας αρέσει και ο ήχος της κιθάρας που τον έψαξα αρκετή ώρα ώστε να προσσεγγίσω τον vintage εκείνο ήχο, αλλά έβαλα και δικές μου πινελιές ώστε ναι μεν να τον θυμίζει, χωρίς όμως να είναι καρμπόν.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.