Προς το περιεχόμενο

RadioSilence

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    65
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή RadioSilence

0

Φήμη

  1. Θα πω κι εγω κατι που ειπωθηκε . Επιασα τον εαυτο μου να κανει headbanging με ελληνικο ροκ του 2012 ! Αξιοπεριεργο!! :-D Αν και μεταλο μπορω να πω οτι καραγουσταρω το κομματι. Ειστε πολυ καλοι παιδια . Μπραβο, το αξιζετε.
  2. Παρε ενα σετ 12αρες και πανε σε ενα καλο μαστορα να σου σεταρει ολη την κιθαρα. Εγω φοραω 12αρες σε 6χορδη και ειμαι σε Β κουρδισμενος. Αλλα απο τη στιγμη που εχουμε διαφορετικα οργανα και δεν γνωριζω αν το 'σηκωνει' το δικο σου , καλυτερα ρωτα ενα μαστορα (τηλεφωνικα) για να εισαι σιγουρος .
  3. Αν εχεις τοσο πολυ ορεξη να πειραματιστεις , τουλαχιστον ξεκινα απο την πισω μερια του οργανου, ετσι ωστε αν δεις οτι δεν σου αρεσει , να σταματησεις και να μην φαινεται στην μπροστινη πλευρα.
  4. Κοιτα , προς θεου δεν ειπα την γνωμη μου με σκοπο να πασαρω οτι πουλαω εξοπλισμο. Ουτως η αλλως θα υπηρχε στις αγγελιες . :) Αν την πουλησω θα ενημερωσω. Επισης οπως προαναθερθηκε , η καμπινα παιζει εξισου σημαντικο ρολο οπως και η καφαλη . Αλλα αφου θα ειναι τα πρωτα σου σοβαρα μηχανηματα , οποια καμπινα και να παρεις , οταν θα παιξεις δεν θα θες να σταματησεις. :) Μην το πολυσκεφτεσαι .Στη φαση που εισαι ολα καλα θα ακουστουν ! Και η καμπινα που σου προτειναν πριν και η H.Β και ολα . Αντε καλες αγορες και καλα παιξιματα !
  5. Εχω τη harley b v30 των 199 ευρω. Για τα λεφτα αυτα πιστευω ειναι τελειοτατη. Σκεφτομαι να την αντικατασω συντομα , αλλα ειναι μια πολυ καλη επιλογη για πρωτη καμπινα . Κοιτα και στις αγγελειες , αλλα δυσκολα να βρεις καμπινα ακομη κ μεταχειρισμενη στα 200 ευρω.
  6. Καλησπερα κι απο 'μενα , Εχω τα hs50m αρκετο καιρό . Τα συγκεκριμενα ηχεια οπως προαναφερθηκε εχουν τονισμενες υψηλες συχνοτητες (αυτο κατα κυριο λογο ισχυει γιατι ετσι ειναι γενικα το υφος της εταιριας ) , ακομη και ο μεγαλυτερος αδερφος ( hs80m ) που τα εχει φιλος και τα ακουω για αρκετο καιρο. Προσωπικα δεν με χαλαει καθολου αυτο , ισως επειδη τα εχω συνηθησει . Επισης εχει αψυχα μπασα αλλα κανοντας τις σωστες ρυθμισεις στο room control , mid eq , high trim και low cut που βρισκονται πισω και βαζοντας τα σε μια καλη θεση στο δωματιο για την ισοοροπιση του bass relief( και καθως τα μελετας φυσικα ) θα εχεις αξιοπρεπεστατο ηχο. Τα μεσαια για μενα ειναι αρκετα καλα . Με εχουν παιδεψει στη μιξη αλλα με τον καιρο τα εμαθα. ( Με οποιδηποτε καινουργιο μηχανημα ασχοληθεις πιστευω οτι ειναι λογικο και επομενο να περασει λιγος καιρος για να το μαθεις ολοκληρωτικα ) Στην τελικη για μενα το πρωτευον ειναι να μαθεις το μονιτορ που θα εχεις. Αν τα μαθεις , εξαρταται απο ΄σενα αν κοπιασεις για να διορθωσεις τα λαθη στη μιξη σου. Εγω δεν μετανιωσα που τα αγορασα. Αυτα απο 'μενα , ελπιζω να βοηθησα. :)
  7. Εγω φοραω εδω και 5 χρονια paf joe και mo joe σε ibanez rg j. Πολυ ευχαριστημενος απο ηχοχρωμα και output ( ουτε υπερβολικο ουτε λιγο). Τελευταιο και καλυτερο : ευελιξια !! :) Επαιζα κουρδισμενος σε MI οτι γουσταρα και εδω και 3 χρονια ειμαι σε Β standard και παιζω μεταλιδια μεχρι αηδιας . Οποτε καταλαβαινεις οτι η ευελιξια ειναι χαρακτηριστικο τους ! :P
  8. Κατι σε dimarzio θα σε ενδιεφερε?
  9. RadioSilence

    Shred this

    Πολύ καλό hyperpanos ! ωραίος ήχος και αρκετά advanced παίξιμο. Τα λαθάκια που κάνεις είναι κάτι που φαίνεται ότι μπορείς να διορθώσεις αν κρίνω από το γενικό παίξιμό σου. Keep on! :)
  10. Bugera κι απο 'μενα ! :) Εχει κανενα μηνα που πηρα την 6260 infinium κεφαλη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Μεγαλο πλεονεκτημα στη σειρα infinium ειναι οτι μπορεις να κανεις οποιοδηποτε συνδιασμο λυχνιων δημιουργωντας το δικο σου ηχοχρωμα . Επισης υπαρχουν led πισω που σε ειδοποιουν αν καποια λυνχια καει , συν το οτι τοσες λαμπες και τοσα wat σε τετοια λεφτα δεν θα βρεις πουθενα. Και τα wat μην σε τρομαζουν , παιζει μια χαρα και σε εντασεις δωματιου. Ειναι παρεξηγημενα μηχανηματα . Για μενα αξιζουν ολα τα ευρω!
  11. Αρκετα κοντα και οι 2 . Σχετικα με το θεμα value for money υπερψηφιζω προς 6262 φυσικα. Και ως προσφατος κατοχος της 6260 κεφαλης δηλωνω υπερενθουσιασμενος για την ποιοτητα ηχου.
  12. Πρωταρχικο ρολο για 'μενα εχει να δοκιμασεις να γραψεις με αυτο που σε βολευει πιο πολυ στο παιξιμο. Κανε την πρωτη εγγραφη με αυτο , ακου τι μπορει να κανει και ο ηχοληπτης απο θεμα επεξεργασιας και αν το αποτελεσμα ειναι τοσο εκτος απο τα γουστα σου τοτε αλλαξε οργανο . Ασε που αν ακουσεις 2 τελικες μιξεις , μια με το 'ακριβο' και μια με το 'φθηνο' χωρις να ξερεις ποιο ειναι ποιο , δυσκολα θα καταλαβεις διαφορα. Οποτε μην το πολυσκεφτεσαι , πατηστε record , μονο ετσι θα καταλαβεις. :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου