Προς το περιεχόμενο

Xtasy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    35
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Xtasy

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτήσω , πως γίνετε αυτο το εφε στην ηχογράφηση στα φωνητικά που εχει το παρακάτω τραγούδι ? δηλαδή κατι σαν delay στα δεξιά και αριστερά ? στο 1:54
  2. Καλησπέρα παιδιά, σκοπεύω να αγοράσω τα εν λόγο monitors, τα θέλω για χρήση σε home studio, και ηχογράφηση μονο για μεταλ, σε συνδυασμό με μια m-audio fast track pro που εχω.. Θα ηθελα να ρωτήσω αν τα εχει δοκιμάσει κάνεις, και αν αξίζει η αγορά τους ? Ευχαριστώ..
  3. ο ενισχυτής παίζει σε αρκτα καλή ένταση ( αν τον ανεβάσω πολυ λιγο ακόμα , με ακούει ολο το τετράγωνο ;D ) , το καλώδιο που εχω για το μικρόφωνο , εχει βύσμα jack και XLR θηλυκό, και στην κάρτα ηχου το συνδέω με jack/xlr adaptor, λέτε απο εκει να υπάρχει θεμα ?
  4. Το καλωδιο με το καρφι εχω.. Δοκιμασα και με το κουμπι πατιμενο και χωρεις.. Αλλα παλι τα ιδια :/
  5. Καλησπέρα σας, εχω το εξής πρόβλημα .. μόλις αγόρασα ένα shure sm57 , και θέλω να κάνω μια ηχογράφηση ηλεκτρικής κιθάρας , από έναν ενισχυτή Peavey Vypyr 30 watt, ι κάρτα ήχου που έχω είναι M audio fast track pro, το πρόβλημα μου είναι πως , ο ήχος που παίρνω από το μικρόφωνο είναι πολύ χαμηλός, δηλαδή ακούγετε πολύ σιγά με το gain στην καρτα ήχου ήδη στο 80-85%, και αν αυξήσω το gain και άλλο (90-100%) , έχω πολλά παράσιτα στο σήμα στον ήχο , δηλαδή ακούγετε πολύ βρώμικος ήχος, (αν με καταλαβαίνετε ;D ) , και την ένταση του ενισχυτή την έχω ήδη αρκετά δυνατά, .. έχω δοκιμάσει τα πάντα , απο καλώδια, απόσταση μικροφώνου από το ηχείο , μέχρι και άλλο software ( με το sonar τα πράγματα ήτανε πολύ χειρότερα, με το reaper είναι κάπως καλύτερα .. ) τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα ? κάπου άλλου διάβασα πως δεν φτάνει το gain της εν λόγο κάρτας ήχου για να καλύψει ενα δυναμικό μικρόφωνο, σαν το sm57 , ισχύει κατι τέτοιο ? μήπως χρειάζεται εναν προενισχυτή ? και αν ειναι τον συνδέω πανο στην καρτα ηχου ? (συγγνώμη αν ειπα χαζομάρα, αλλα τώρα μπενο στο πνεύμα του home recording ) .. Ευχαριστώ..
  6. Xtasy

    Guitar Strap

    Οκ την βρήκα στον ζαχο ακριβώς αυτη που ήθελα Jim Dunlop 2.5" Distressed Black Studs Αλλα κάνει 75 ευρο.. σαν πολλά δεν ειναι για ζώνη ? >:(
  7. Καλησπέρα, ψάχνω να βρω κάπου στην Θεσσαλονίκη, ι σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα την συγκεκριμένη η καποια παρόμοια (δερμα) ζώνη κιθάρας οπος αυτο στην φώτο.. Μήπως εχει παρει το μάτι σας πουθενά?
  8. ευχαριστώ πολυ για της απαντήσεις σας , θα την κοιτάξω αυριο την κιθάρα να κάνω αυτα που μου είπατε.. τώρα αν έχουνε φαγωθεί τα μαχερια, ( που παίζει γιατί το floyd παιζει να ειναι 12 + χρονών ) υπάρχει τρόπος να τα λιμάρω ? ι θα κανω μεγαλύτερη ζιμια ? δεν λεει να παω για original τώρα γιατι δεν με σικονει ι τσέπη ( αν και θα γούσταρα πολυ ) αλλα απο οτι ειδαι στο thoman τα original ξεκινάνε απο 180,00 + ... επισεις υπάρχει καμια σελίδα online για να παραγγείλω ελατήρια ? μονο στο musica βρικα αλλα δεν έχουνε διαθέσιμα απο οτι τους ρώτησα ..
  9. καλησπέρα , εχω το εξής πρόβλημα με το floyd rose μου , καταρχάς ειναι το licenced floyd rose tremolo και το πρόβλημα μου ειναι πως οταν κάνω dives και το ξανα επαναφέρω , το floyd δεν επαναφέρετε στην 100% αρχικι του θεση με αποτέλεσμα να χανο το κούρδισμα απευθείας, το ιδιο γίνετε οταν τραβάω το τρέμολο προσ τα πισω, .. τι μπορώ να κανω ? εχω αλλάξει πολλές φορές χορδές, εχω αλλάξει τιν διάταξη στα ελατήρια πισω για να δω μήπως φταίει αυτο αλλα τίποτα... επισεις εχω λαδώσει και τα ελατήρια και τις βιδες αλλα δεν βλεπω καμια διαφορά.. παίζω με 10αρες χορδές erine ball, σε standart κούρδισμα..
  10. Καλησπέρα και παλι , Σε αυτο το vide o Alexi κάνει ενα εφε με την κιθάρα του σαν να πειράζει το κατι με το volume, δείτε λιγο απο το 0:41 μεχρι 0:46 , πως το κάνει αυτο το εφε ? [flash=200,200]
  11. παίζω Death metal/Black αλλα θελω πολυ gain, με peavey vypyr 30 watt! κατι σε seymur ducan λεει τίποτα?
  12. Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω να αγοράσω εναν passive bridge μαγνήτη διπλό για μεταλ, με πολυ high outpout , για πολυ σκληρό ηχο, έχετε να μου προτείνετε κατι ?? Ευχαριστώ πολυ ..
  13. καλησπέρα σας, εχω ενα floyd rose licensed , στο οποίο για να το καθαρίσω έβγαλα ολα τα saddles, και τωρα δεν μπορώ να θυμηθώ την σειρά τους που πρέπει να τα ξανα βάλω, απο κατω απο τα saddles γραφει μονο αριθμους, εχω δυο με το νουμερο 1, δυο με το νουμερο 2 και δυο που δεν γράφουνε τιποτα, με ποια σειρά πρεπει να ξανα μπουνε αν γνωρίζει κανείς ? ευχαριστώ..
  14. παιδιά τελικά έβαλα ιδική κόλλα γύρω γύρω απο το βαρελάκι , λιγο βεβαία, γιατι αλιως δεν καθότανε, ουτε με τεφλον ουτε με τίποτα,, το άφησα ενα 24ορο να στεγνώσει και τωρα που πέρασα παλι τις χορδές φαίνεται κομπλέ .. Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σας ..
  15. καλησπέρα σας, εχω μια κιθάρα και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , σήμερα παρατήρησα οτι ι μια από της 2 βίδες στο stopbar bridge μου εχει βγει λίγο εξω μαζι με την βάση της απο το ξύλο , δηλαδή βγήκε μέσα απο την τρηπα της , λογικά απο την πίεση τον χορδών, και είναι σαν να φαγώθηκε το ξυλο απο μέσα ... έβγαλα της χορδές και ξανά έβαλα την βίδα μέσα , αλλά τίποτα οταν ξανά κουρδίσω την κιθάρα αυτο βγενει και πάλι.. τι μπορώ να κάνω? (είμαι απο επαρχία και δεν υπαρχει κανένας μάστορας κοντά μου . ) ι γέφυρα ειναι αυτή : http://images.epiphone.com.s3.amazonaws.com/News/2011/N_2026b.jpg
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου