Προς το περιεχόμενο

baseliner10

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    80
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή baseliner10

0

Φήμη

  1. Παύλος Σιδηρόπουλος & Σπυριδούλα‎– Φλου
  2. Αν κάποιος μπορούσε να δώσει μερικές πρακτικές συμβουλές (όχι αυστηρά με το γράμμα το νόμου, αλλά τι μπορεί να γίνει εδώ και τώρα) θα βοηθούσε πολύ. π.χ.: -Αν έχεις σταθερή ορχήστρα επαγγελματιών μουσικών κάνε αυτό .. -Αν υπάρχουν και μερικοί ερασιτέχνες ... -Αν έχεις event με επαγγελματίες ... -Αν έχεις event με ερασιτέχνες ... -Αν έχεις και support group(s) ... -Αν έχεις jam με πολλούς μουσικούς/groups ... κλπ
  3. Το ζήτημα με τη νέα υπουργική απόφαση μας αφορά όλους νομίζω και ίσως θα έπρεπε να γίνει ένα ξεχωριστό thread πριν αρχίζει να συζητείται.
  4. Όπως είπα το ταβάνι είναι αυστηρά τα 200€ και valve combo. degdekis, το 12" ηχείο και το fx loop πολύ θα τα ήθελα αλλά ξεφεύγουμε. Jazzjoker, ο Ibanez TSA5 μπαίνει στις υποψηφιότητες και μάλλον είναι και το φαβορί πλέον (μέχρι τώρα ήμουν 90% για VHT) Αυτό όμως που βοηθάει περισσότερο είναι οι προσωπικές απόψεις όπως του Johnny.T, του alexi και του ekim. ekim, έχω διαβάσει όλες τις σχετικές αναφορές στο forum. Πέρασαν και 3 χρόνια όμως από το θέμα που αναφέρεις. Επίσης δεν προβλέπεται οποιαδήποτε αναβάθμιση μετά την αγορά. Ίσως θα έπρεπε να βάλω τίτλο "Καλύτερος λαμπάτος μέχρι 200€ για το 2013", για τη χρήση που προανέφερα (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών αν είναι εκτός thomann). thx all, λίγες μέρες αναμονή ακόμα και μετά αγορά.
  5. Ποιον ενισχυτή για αρχάριο ροκά κιθαρίστα (skynyrd, zeppelin, rory, rhcp, metallica, acdc κλπ) για: 1. Εξάσκηση στο σπίτι 2. Πρόβα 3. Ίσως και κάποιο μικρό gig (αν και όταν...) Με χαρακτηριστικά: 1. Λαμπάτος 2. Λίγα Watt και ελαφρύς 3. 200€ και κάτω Ανάμεσα στους δύο (ή κάποια άλλη λύση που προτείνετε): VHT Special 6 (159 €) Ampeg GVT5-110 (179 €) (θα συνδυαστεί με squier strat και πενταλιέρα)
  6. Δώσαμε! «Παίζαμε σκάκι και είπα "Τάκη, μη ρίχνεις στάχτες έξω απ' το τασάκι" και είπες "φεύγω, γιατί το έργο τελείωσε Μαρία, ξελευτερία, πνιγόμαστε σ' αυτό το δυαράκι"» («Ο Τάκης» μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος, ερμηνεία: Αρλέτα) Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή
  7. ή μπορεί να του περάσει μια σίτα μπροστά και να τον κάνει κλουβί για καναρίνια. Θα μπορεί και να λέει .. "έχω έναν peavey ... κελαηδάει!!".
  8. Sonny Rollins on sax Rolling Stones - Waiting On A Friend -HQ
  9. 1. Είναι σωστό να αποδίδεται μέρος του τζίρου των καταστημάτων στους δημιουργούς. Κατά γενική ομολογία, ΝΑΙ. 2. Είναι σωστό το ποσό που εισπράττει η ΑΕΠΙ από τους επιχειρηματίες (ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης)? Ο ένας μαγαζάτορας που μίλησε μέχρι στιγμής είπε ότι ήταν στο χέρι του εισπράκτορα ο οποίος χρέωσε «λογικό ποσό». (τους έβαλε στην πιο χαμηλή κατηγορία). Προσωπική άποψη (έχω μπαράκι τρύπα στην επαρχία): Συμφωνώ να πληρώνω. Αν ήταν και στο ¼ από αυτά που ζητάνε ίσως γλίτωνα και καμιά επίσκεψη στο νευρολόγο. Θα έπρεπε να εξαιρούνται και πολλές περιπτώσεις από τη λίστα και να υπολογίζεται ο τζίρος του μαγαζιού (αν φοροδιαφεύγει αφορά άλλη υπηρεσία). 3. Αποδίδει όσα πρέπει στους καλλιτέχνες? Από τους 2 εγγεγραμμένους που μίλησαν μέχρι τώρα ό ένας είπε ΟΧΙ, ο άλλος είπε ΝΑΙ και ότι γνωρίζει και πολλούς άλλους ικανοποιημένους. 4. Είναι άλλος ένας διεφθαρμένος ιδιωτικοκρατικός κερδοσκοπικός οργανισμός ? Σύμφωνα με τα συμπεράσματα στα οποία οδηγεί η εκπομπή, ΝΑΙ.
  10. Lead Belly. Ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση τραγουδοποιού όπου οι διασκευές έγιναν πιο γνωστές από το αυθεντικά. Πολλά ξεσηκωμένα και από την παράδοση αλλά «φτιαγμένα» από τον ίδιο. Ram Jam - Black Betty
  11. 20e η ώρα 1 συνάντηση (1 ώρα) τη βδομάδα
  12. Για να το οδηγήσει κάποιος άλλος ίσως (πατέρας, γιός, φίλος) edit: όπα άκυρο... το δίπλωμα είχα κατά νου...οπότε εύλογη η απορία και με το συμπάθειο κι όλας Το πρόβλημα που είναι δεν κατάλαβα εγώ. Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο για παράνομη στάθμευση, λογικό κι αναμενόμενο. Δε σου πήραν και το δίπλωμα για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Προς τι η γκρίνια?
  13. Ακριβώς και η δικές μου σκέψεις για τον Νίκο. Καλό ταξίδι κι από μένα. (ίσως ο ez μοιραστεί με μας κάποιες αναμνήσεις του από τις ηχογραφήσεις στο ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ και από τα βράδυα του Νίκου στο Παραρλάμα...παράκληση)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου