Προς το περιεχόμενο

Hara222

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Hara222

0

Φήμη

  1. Kαι κάτι ακόμα. Είναι εφικτό κάποιος μαθητής να παρακολουθήσει το υποχρεωτικό πιάνο σε διαφορετικό ωδείο από αυτό που είναι εγγεγραμμένος για το ειδικό της αρμονίας ή το απαγορεύει κάποια νομοθεσία? Η' να παρακολουθήσει μαθήματα ενός οργάνου σε ένα ωδείο και άλλου οργάνου σε διαφορετικό ωδείο ή να παρακολουθήσει τα υποχρεωτικά μαθήματα που απαιτούνται για το πτυχίο οργάνου(υποχρεωτικό αρμονίας,ιστορία, μορφολογία,κλπ) σε διαφορετικό ωδείο από το ωδείο που σπουδάζει το όργανο ?
  2. Ναι, εννοούσα το υποχρεωτικό πιάνο για το ειδικό αρμονίας για όσους δεν είναι πιανίστες 8) Ευχαριστώ πολύ :)
  3. Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για τα εξής: 1) Αν κάποιος μαθητής έχει τελειώσει την α' τάξη υποχρεωτικού αρμονίας μπορεί να δώσει κατευθείαν κατατακτήριες για την β' τάξη του ειδικού αρμονίας ή θα πρέπει αναγκαστικά να είναι ένα χρόνο υπό κατάταξη? 2) Πόσα χρόνια χρειάζονται για το υποχρεωτικό πιάνο(για το ειδικό αρμονίας) ? 3)Όταν κάποιος είναι σε κατάταξη είτε για όργανο είτε για το ειδικό της αρμονίας το ωδείο αναφέρει το όνομα του μαθητή και το ότι είναι υπό κατάταξη στα μαθητολόγια που στέλνει στο υπουργείο Πολιτισμού ή αυτό γίνεται αφού ο μαθητής έχει ήδη δώσει κατατακτήριες για να κατοχυρώσει κάποια τάξη? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας. (Αν έχω βάλει το θέμα σε λάθος κατηγορία διορθώστε το)
  4. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο ωδείο στην Αθήνα που να γίνεται καλή δουλειά για κλασσικό βιολί.Να αναφέρω ότι μένω στην Καλλιθέα και θα πρέπει αναγκαστικά να έχω πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου