Προς το περιεχόμενο

Vasilis_5150

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Blues
    Classic Rock
    Hard Rock
    Metal
  • Gear List
    ESP Eclipse, Fender Deluxe Stratocaster, Squier Classic Vibe 60's Custom Telecaster.
  • My Band(s)
    -
  • Day job
    Seaman
  • Τόπος
    Greece

Συμμετοχή Vasilis_5150

1

Φήμη

  1. Εγώ πάντως αν είχα τόσες κιθάρες, θα έκανα σίγουρα ένα giveaway στο φόρουμ....
  2. 1. Fender American Deluxe Strat (2010). 2. Squier CV Tele Custom (2020). 3. ESP Eclipse II (2006).
  3. Άποψη μου είναι ότι οι συγκεκριμένες spaceship του Thomann δεν έχουν λόγο ύπαρξης, αποκλειστικά και μόνο λόγω της τσάντας μεταφοράς. Αν δεις η τσάντα χωράει την πεταλιέρα στο πλήρες της μέγεθος, οπότε δε βρίσκω νόημα να την έχει κανείς στην τσάντα "διπλωμένη", εκτός και αν πάρει δεύτερη τσάντα, πιο μικρή.
  4. Ο Φανής είναι πίσω από το παλιό δημαρχείο στη Βενιζέλου. Απλά αν γνωρίζω σωστά, είναι κλεισμένος μέχρι τέλος του μήνα. Ο Ζήσης στο echowood ασχολείται και με ηλεκτρικά όργανα. Του πήγα μια κιθάρα μου για σετάρισμα και πραγματικά πετάει! Πολύ καλό κι ευγενικό παιδί, αλλά και γνώστης και σωστός μάστορας. Σκέψου ότι πολλά τα είδες με την πρώτη ματιά και μου λέει "α, θέλει να δούμε αυτό, αυτό κι αυτό". Και όταν πήρα την κιθάρα μου είπε ακριβώς τι έκανε. Γενικά αν δεις μεταξύ αυτών των δυο, δεν θα το μετανιώσεις.
  5. Γεια σου φίλε, ο Φανής σίγουρα είναι ο ένας (Πνοή και Νύξη) και δεύτερος που μου αρέσει είναι ο Ζήσης (Echowood). Οι υπόλοιποι θα σου κάνουν ένα απλό σετάρισμα, χωρίς να δουν επιμέρους θέματα.
  6. Φίλε Λεωνίδα είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα. Ο γιος μου είναι πιο μεγάλος βέβαια, τεσσάρων, αλλά έχω κι εγώ ένα πενηντάρη κατάνα. Μένω σε διαμέρισμα πυκνοκατοικημένης περιοχής και έχουν περάσει πολλά πράγματα από τα χέρια μου τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησα με 1 watt backstar (λάμπα), συνέχισα με EVH 5150 στα 50 watt και 2χ12 καμπίνα. Πήγα σε κατοστάρη Framus Cobra, Axe Fx II, plugins και τέλος στον κατάνα. Όλα αυτά για χρήση στο σπίτι! Πριν πάρω τον boss σκεφτόμουν κι εγώ τον blues jr. Από όλα αυτά που σου ανέφερα, αν εξαιρέσεις το blackstar και το katana, όλα τα υπόλοιπα ήταν πεταμένα λεφτά. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν έχεις λόγο να αφήσεις τον boss, αφού βγάζει παραπάνω από τίμιο ήχο, αλλά έσύ ξέρεις τι θέλεις. Δες αν σε ενδιαφέρει τον blackstar στο 1 watt ή στα 5 watts. Ο πεντάρης έχει και loop για να βάλεις κάποιο delay ή ότι άλλο μπορεί να πάρεις στο μέλλον. Αν δε θέλεις να ξοδέψεις και πολλά, κυκλοφορεί στις αγγελίες από αρκετά παιδιά. Πάντως ότι και αν πάρεις, μην το πάρεις χωρίς να το ακούσεις. Άσε στην άκρη το YouTube, γιατί ξεγελάει. Πήγαινε σε ένα κατάστημα, κούμπωσε στον ενισχυτή ότι θέλεις (για εμένα πάρε και τη κιθάρα σου μαζί), σετάρισε τον ενισχυτή όπως θέλεις και άκου τον.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου