Προς το περιεχόμενο

macron

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    85
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή macron

0

Φήμη

  1. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Αντουάν. Είναι ίσως ο μόνος που τόλμησε να ψελίσει "...μα ο βασιλιάς είναι γυμνός".
  2. Λάθος ! DX7 , SY77 , SY99 έχουν ίδιο κλαβιέ (ονομάζεται FS αν θυμάμαι καλά) ,όπως και το Motif ES. Μην απαντάτε αν δε γνωρίζετε.
  3. macron

    Everybody understands the Blues...

    Ακόμα θυμάμαι τη συναυλία που είχε δώσει στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 1990 σαν το καλύτερο μακράν live που έχω δεί , τουλάχιστον έτσι έχει αποτυπωθεί σ'εμένα . Είχε μείνει στη σκηνή περισσότερο από το συμφωνημένο και τον είχει κατεβάσει η γυναίκα του ...με το ζόρι.
  4. Άσχετα από τους κλασικούς οι οποίοι είναι εκτός συναγωνισμού , από πληκτράδες έχω ξεχωρίσει μιας και παίζει καθαρά το είδος μουσικής που μου αρέσει τον Reese Wynans (έπαιζε με τον SRV τον ανέφερε και κάποιος άλλος).
  5. Τι άλλο θα διαβάσουμε. Ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς καμία τεκμηρίωση.
  6. Αγαπητέ SteveVai μην αγχώνεσαι από εξυπνάδες. Θα δεις μόνος σου ότι πήρες μια χαρά όργανο για αυτά που ζητούσες και θα μείνεις ευχαριστημένος.
  7. Καλή επιλογή έκανες.
  8. Το σωστό είναι να πεις είτε: α) τα 0.02 μου ευρώ ή... β) τα 2 μου λεπτά ;) Χα χα. Σωστός. Πάντως ΔΕΝ είμαστε αμερικάνοι , ευτυχώς. Είμαστε έλληνες . Πολλές αμερικάνικες ταινίες βλέπουμε και επηρεάζεται και ο τρόπος έκφρασής μας .
  9. Μα δεν είπαμε να παίζουμε με synth της πλάκας. Εντάξει δεν μπορεί ένα synth εικοσαετίας να βγάζει τον ίδιο ήχο με ένα σύγχρονο (τουλάχιστον στα Romplers)αλλά όταν έχεις για παράδειγμα ένα MotifES και περιμένεις να ακουστείς Ο πληκτράς μόνο και μόνο επειδή πήρες το XS , έ ας μου επιτρέψετε να κρατήσω καμιά πισινή.
  10. Συμφωνώ φίλε ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Το βασικό είναι να δουλεύουν τα χεράκια . Από 'κει και πέρα ένας ήχος π.χ. Rhodes λίγο καλύτερος ή λίγο χειρότερος μικρή διαφορά κάνει.
  11. Nαι . Έχω την εντύπωση ότι το aftertouch ήταν αρκετά "σκληρό". Ειδικά σε σχέση με το MotifES 6 είχε αρκετή διαφορά. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς πόσο είναι στο δικό σου Μ1 και να αποκλείσω κάποιο πρόβλημα , αλλά μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο θέμα.
  12. Επειδή μέχρι πρότινος είχα το Μ1 , απ'ότι θυμάμαι δε γίνεται αυτό που ζητάς.
  13. Αυτά είναι τα αρνητικά του να συμμετέχει κανείς σε forum. Ανακατεύεσαι με τα πίτουρα και υπάρχει κίνδυνος να σε φαν οι κότες. Άκου ...ρεμάλια !
  14. 930 ευρώ. Είσαι βλέπω και πατριώτισα (σχεδόν).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου