Προς το περιεχόμενο

Κβαντική Διεμπλοκή

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  195
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Κβαντική Διεμπλοκή ήταν Μέλος της ημέρας 11 Φεβρουαρίου 2020

Κβαντική Διεμπλοκή είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

73 Neutral

Σχετικά με τον Κβαντική Διεμπλοκή

 • Rank
  Musician

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

518 προβολές προφίλ
 1. Και συνεχίζω με κάτι το οποίο είναι ήδη πραγματικότητα στην Κίνα. Το κοινωνικο σύστημα αξιολόγησης. Η τεχνητή νοημοσύνη θα αποφασίζει ποιοί θα έχουν πρόσβαση σε επιπλέον υπηρεσίες και προϊόντα ανάλογα με την προσήλωση που θα δίνουν στο νέο μοντέλο. Οι αντιφρονούντες αυτομάτως θα εξαιρούνται ή θα τιμωρούνται οικονομικά.
 2. Αυτό ακριβώς που διαβάζεις.Το τωρινό οικονομικό μοντέλο βασίζεται στην κατανάλωση και την παραγωγικότητα. Για να είναι οικονομικά βιώσιμη μια οικονομία θα πρέπει να είναι καταναλωτική και παραγωγική ταυτόχρονα. Αυτό θα αλλάξει. Μόνο απαραίτητα πλέον προϊόντα θα παράγονται και θα καταναλώνονται.
 3. Συνεχίσω έστω και αν χλευάζετε. Δυστυχώς έτσι γινόταν πάντα. Σύντομα θα παρουσιαστεί ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης. Οι άνθρωποι θα παραδώσουν την βούληση τους στην Τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή θα νομοθετεί και θα βγάζει αποφάσεις.Κανεις δεν θα είναι πάνω από την τεχνητή νοημοσύνη διότι ο τεχνοπολιτισμος είναι η θρησκεία της νέας εποχής.
 4. Τα μετρητά θα καταργηθούν όπως επίσης η εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Απλά σε κάθε συναλλαγή θα γίνεται παρακράτηση φόρου. Τα αυτοκίνητα θα είναι κοινόχρηστα ώστε να μειωθεί η παραγωγή και η κυκλοφορία. Γενικά ο όρος κοινόχρηστα θα επικρατήσει όσο τον δυνατόν περισσότερο. Ετοιμαστείτε να ζήσετε ως καλόγεροι.
 5. Το οικονομικό σύστημα βασισμένο στην παραγωγικότητα και την κατανάλωση έχει τελειώσει. Ο λόγος είναι απλός.Οσο πιο πολλά παράγουμε και καταναλώνουμε καταστρέφουμε την φύση. Στην πραγματικότητα τα περισσότερα προϊόντα που παράγονται είναι παντελώς άχρηστα και μολύνουν το περιβάλλον ανεπανόρθωτα. Γι'αυτό και το νέο οικονομικό μοντέλο που θα παρουσιαστεί τα επόμενα χρόνια θα κάνει ακόμη και τους Λενινιστές να ντρέπονται. Οι άνθρωποι θα πληρώνονται έστω και λίγα για να κάθονται ώστε να μην παράγουν και να καταναλώνουν λιγότερο.Οι ομάδες που θεωρούνται πως είναι βάρος (συνταξιού
 6. Πρόσφατα διάβασα ένα βιβλίο αυτοβιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς. Σε κάποιος σημείο έγραφε ότι ο ίδιος από νωρίς κατάλαβε ότι όσοι πάνε στις συναυλίες δεν το κάνουν για την μουσική αλλά για την γενική φάση. Και έτσι είναι.Ολη η μουσική της εποχής πωλείται ως ένα προϊόν με περιτύλιγμα την ζωή του κάθε μουσικού ιστορίες γύρω από αυτόν το στυλ κτλ.Εξαλλου η σύγχρονη μουσική στην πραγματικότητα είναι στο σύνολο της εντελώς της πλάκας ακόμη και από μεγάλα όνοματα.Απλα η σοουμπιζ τους κάνει θεούς. Και το κάθε ριάλιτι αυτό επιδιώξει.Δεν ενδιαφέρει απλώς η μουσική καθαυτή .
 7. Χθες πήγα με μια φίλη μου ήθελε να πάρει ένα μπάσο. Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν στέλνω μυνήματα. Πάω από το σπίτι της και κατεβαίνει με το κλουβί της γάτας χωρίς την γάτα μέσα Δεν κατάλαβα καλά απλά κάτι μου είπε ότι και καλά θα πηγαίναμε την γάτα σε κτηνίατρο.
 8. Κάνω το σταυρό μου και πάω όπου είναι η συνάντηση. Γενικά δεν έχω φοβίες.Αν ο άλλος θέλει τα λεφτά που κουβαλάω αντί με ληστέψει θα του τα δώσω. Έχει ο Θεός.
 9. Σήμερα μπήκα να βάλω μια αγγελία. Έχοντας ένα φτηνό τηλέφωνο και βάζοντας την χαμηλότερη ανάλυση το σάιτ αδυνατεί να τις φορτώσει λέγοντας ότι είναι μεγάλες. Το πρόβλημα είναι εμφανές ακόμη και από τις φωτογραφίες από τις άλλες αγγελίες καθώς είναι άθλιες με πολύ χαμηλή ανάλυση και δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς βλέπεις. Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω κατά τα άλλα μια χαρά.
 10. Το θέμα είναι να προσαρμόζεσαι στις περιστάσεις. Σήμερα ας πούμε έχω κορονοπαρτυ στο σπίτι μου με ζωντανή μουσική και επειδή ακόμη έχουμε να ξοδέψουμε χαρτί θα έχουμε όλα τα ελέη. Ποτά φαγητά κάθε είδους και αλλά που δεν λέγονται.
 11. Άλλο μοναχός άλλο καλόγερος. Οι συγκεκριμένοι είναι μοναχοί και όχι καλόγεροι.
 12. Αγαπητέ μου οι ιδεολόγοι συμπεριλαμβάνονται στους σκλάβους. Οι κυβερνώντες κάθε ιδεολογίας ΔΕΝ πιστεύουν σε αυτήν απλά πουλάνε παραμύθια για τους ανόητους. Τα χρέη και τα ελλείμματα είναι επίσης για τους σκλάβους. Αν θες να είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ζήσεις και ως καλόγερος. Η απάθεια και η απείθεια ει άι ο δρόμος.
 13. Φίλε μου είτε σου αρέσει είτε όχι τα μέτρα ισχύουν για τους υπακούους. Βλέπεις να πειθαρχεί η άρχουσα τάξη;Φυσικά και όχι.Βλεπεις να πειθαρχούν όσοι έχουν τα φράγκα;Όχι. Βλέπεις να πειθαρχούν όσοι είναι έτσι κι αλλιώς ελεύθεροι και δεν νοιάζονται για τις επιπτώσεις; Όχι. Μόνο μάζες των σκλάβων υπακούν στους νομούς. Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι.Ειναι φύση τέτοια βλέπεις.Εντροπια.
 14. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους η ζωή προχωρά με τους παράνομους. Αν δεν υπήρχαν άνθρωποι να παραβαίνουν τους νόμους δεν θα υπήρχε εξέλιξη.Θα ειμασταν ακόμη στις σπηλιές σαν πίθηκοι. Η παράνομοι έφεραν την γαλλική επανάσταση οι παράνομοι την επανάσταση του 21 . Και ο Σωκράτης ως παράνομος δικάστηκε. Κατά την άποψη μου η οποία συμβαδίζει με την πραγματικότητα οι παράνομοι είναι αυτοί που ως ανώτεροι σκεπτόμενοι άνθρωποι εξελίσσουν το ανθρώπινο είδος.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.