Προς το περιεχόμενο

Κβαντική Διεμπλοκή

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  33
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Κβαντική Διεμπλοκή ήταν Μέλος της ημέρας 11 Φεβρουαρίου

Κβαντική Διεμπλοκή είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

21 Excellent

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
  Τραγούδι
 • My Band(s)
  Το Δικό Μου
 • Day job
  Εισοδηματίας
 • Τόπος
  Αθήνα
 1. Ένα τραγούδι που έγραψα πάνω στο υπέροχο ποίημα του Κωστή Παλαμά. Παραγωγή και mixing George Loukissas
 2. Ένα τραγούδι που έγραψα με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.
 3. Ο zaranikas τις έχει 6.20 ρίξε μια ματιά στο skroutz.Βεβαια έχει και μεταφορικά.
 4. Όσοι κάνουν reaction video πρέπει να πηγαίνουν στο σπίτι του κόμη Δράκουλα.
 5. Φίλε μου ο σημαντικός αριθμός είναι το death rate.
 6. Ο κορονοΐος είναι λιγότερο επικίνδυνος από τον h1n1 με ποσοστό θνησιμότητας 2,1% όταν h1n1 είχε 17%. Στην Κίνα κάθε μέρα πεθαίνουν από διάφορα αίτια 25 χιλιάδες άνθρωποι περίπου 9 εκατομμύρια το χρόνο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
 7. Με αυτό το χωρίς σκέψη no brainer με έπεισες. Για τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σημασία να συνεχίσω.
 8. Δεν ξέρω τι εννοείς πολιτικής φύσεως ίσως και να έχεις δίκιο. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου και θεωρώ ανόητους όσους ψηφίζουν τους δυνάστες τους.Αυτο εννοείς; Προφανώς είμαστε πολιτικά όντα.
 9. Προφανώς στην Ελλάδα έχουμε όλοι ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ηλεκτρικά μποιλερ.Η ΔΕΗ δίνει απλώς ένα μικρο ποσοστό των αναγκών μας σε ενέργεια.Περα από το ότι οι εκτάσεις φωτοβολταϊκών των ΗΠΑ πρέπει να καταλαμβάνουν μεγαλύτερη έκταση από την Ελλάδα.Αλλα αυτό ας το αφήσουμε στην άκρη μπορούμε να πάμε μετανάστες. Το ότι καλύπτουν το 1,66% των ΗΠΑ το είδες;
 10. Φίλε μου ακόμη και αν γεμίζαμε ολόκληρη την χώρα από άκρη σε άκρη με ΑΠΕ στο τέλος η ενέργεια δεν θα έφτανε ούτε για το 20% των αναγκών μας.Με τιμολόγιο για όλους εμάς 5 φορές πάνω από ότι τώρα. Δεν λίγο πίνακες με τιμές kwh στην Ευρώπη. Όπου υπάρχουν ΑΠΕ πχ Δανία οι τιμές είναι στα ύψη. Χρησιμοποιώ τον όρο ΑΠΕ κατά συνθήκη διότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Ανανεώσιμη πηγή ενέργειας είναι ενάντια στους νομούς της φυσικής απλά τον εισήγαγαν για να ταισουν σανό την πλεμπα.Σορρυ. Ναι μας αγοράζουν διότι αγοράζουμε τα παραμύθια τους.
 11. Μα η Γερμανία είναι ένα βιομηχανικός γίγαντας.Ξερει τι ενέργεια χρειάζεται για να μπορεί να καλύψει στις ανάγκες της? Γι'αυτό η Μέρκελ γλύφει τον Πούτιν διότι αν τους κλείσουν την στρόφιγγα φαληρισαν.Ειναι ένα γίγαντας με πήλινα πόδια διότι έχει βιομηχανίες χωρίς ενέργεια.Σε αντίθεση με ΗΠΑ Κίνα Ρωσία.
 12. Το φυσικό αέριο δεν είναι ΑΠΕ αλλά ΜΕΚ όπως είναι ο λιγνίτης και το πετρέλαιο. Οι διάφορα των ΜΕΚ είναι ότι μπορούν να τροφοδοτούν με ενέργεια το σύστημα 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο στο μέγιστο της απόδοσης τούς. Οι ΑΠΕ μόνο υπό ιδανικές συνθήκες που μπορεί να είναι απλά μερικές μέρες το χρόνο. Κέρδος και απόδοσή είναι το ένα και το αυτό. Παράγεις μεγάλη απόδοση έχεις μεγάλο κέρδος μικρή απόδοση μικρό κέρδος.
 13. Επιμένει στο λιγνίτη διότι μόνο έτσι μπορούν να λειτουργήσουν τα εργοστάσια που παράγουν ανεμογεννήτριες και αυτοκίνητα που πουλάνε στον υπόλοιπο κόσμο. Καλά είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι μια χώρα με τόσο βαριά βιομηχανία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τις από τις ισχνές ΑΠΕ?
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.