Προς το περιεχόμενο

Κβαντική Διεμπλοκή

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  259
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Κβαντική Διεμπλοκή ήταν Μέλος της ημέρας 11 Φεβρουαρίου 2020

Κβαντική Διεμπλοκή είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

866 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Κβαντική Διεμπλοκή

Artist

Artist (1/4)

78

Φήμη

 1. Από τότε που μπήκαν τόσες ιδιωτικές εταιρίες στο παιχνίδι η γραφειοκρατία έγινε 10 φορές χειρότερη.Η εμπειρία μου με ιδιωτικές κλινικές ,Τράπεζες,παρόχους ρεύματος, τηλεφωνίας κτλ. είναι τραγική.Κανουν την πρώην Ολυμπιακή αεροπορία να μοιάζει με την Τέσλα του Ελον.Για να μην μιλήσω για την ιδιωτική τηλεόραση που πληρώνονται αποκλειστικά με δημόσιο χρήμα. Δηλαδή στην efood τους χακαραν το λογισμικό και κάνουν την παλαβή.Και ποιος μου λέει ότι δεν το έκαναν οι ίδιοι. Σαν να γίνει ληστεία σε μια τράπεζα και όταν εσύ πας να πάρεις το μισθό σου να σου πούνε συγνώμη δεν έχει γιατί μας κλέψανε.Ελεος με τους κατσαπλιαδες.Ολα στο δημόσιο τουλάχιστον υπάρχει μια φερεγγυότητα.
 2. Καθάρισμα με αζαξ και λίπανση της ταστιέρας με ελαιόλαδο. Η ζωή των χορδών επεκτείνεται με τρίψιμο ντουκοχαρτο νο5000
 3. Η καλύτερη αγορά είναι η ελεύθερη αγορά και η μόνη ελεύθερη αγορά είναι η μαύρη αγορά.. Οπότε ας πουλάει καθένας ότι θέλει στην τιμή που θέλει.
 4. Φαίνεται πολύ καλή κατασκευή.Βγαλε κανένα βίντεο στο YouTube.
 5. Το πιο παρανοϊκό είναι ότι υπάρχουν μαγνήτες που κοστίζουν 300 ευρώ.
 6. Πολύ ωραίοι στίχοι και γαμάτη ερμηνεία.Να υποθέσω πως οι 4 άνδρες είναι οι καβαλάρηδες της Αποκάλυψης;
 7. Από τα μπουζούκια στο μέταλ.Παντως έχει φοβερή τεχνική.
 8. Πολύ ωραία μουσική και ατμόσφαιρα.Η κιθάρα τα σπάει.Το μπασο δεν μου άρεσε.Το ακούω με ακουστικά είναι τέρμα αριστερά πολύ ψηλά σε ένταση και πολύ χαμηλή οκτάβα η τέλος πάντων πολλές χαμηλές συχνότητες στο μπάσο. Μπράβο.
 9. Υπάρχει και πιο απλός τρόπος να γίνει η δουλειά. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι όταν μπει το μπράτσο η απόσταση από το nut μέχρι το δωδέκατο ταστο και η απόσταση από το δωδέκατο ταστο μέχρι την γέφυρα δεν είναι ίδια καθώς τα δύο κομμάτια είναι φτιαγμένα για διαφορετική κλίμακα κιθάρας. Μπορείς αντί να μετακινήσεις την γέφυρα που είναι αρκετά δύσκολο να μετακινήσεις το μπράτσο. Αφού μετρήσεις τις παραπάνω αποστάσεις αν η δεύτερη απόσταση είναι μικρότερη που λογικά κάτι τέτοιο συμβαίνει θα προσθέσεις την διαφορά σε μήκος με ένα μικρό κομμάτι ξύλο μπροστά από το μπράτσο εκεί που ενώνεται με το σώμα μπροστά από τον μαγνήτη.(όχι από κάτω) Έτσι θα μεγαλώσει η κλίμακα. Βέβαια οι βίδες θα πέσουν άλλου αλλά η διαφορά πρέπει να είναι μικρή διότι η φεντερ έχει μακριά κλίμακα. Μην πας έτσι απλά σε άλλο σώμα διότι ούτε εκείνο μπορεί να κάνει. Πρώτα να το μετρήσεις.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.