Προς το περιεχόμενο

Κβαντική Διεμπλοκή

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  232
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Κβαντική Διεμπλοκή ήταν Μέλος της ημέρας 11 Φεβρουαρίου 2020

Κβαντική Διεμπλοκή είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

74 Neutral

Σχετικά με τον Κβαντική Διεμπλοκή

 • Rank
  Artist

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

646 προβολές προφίλ
 1. Πρόσφατα κάποιος ανέβασε αυτό στο YouTube και του ανέφερα ότι αυτό το τραγούδι είναι καθαρή αντιγραφή από άλλο πολύ γνωστό. Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τι λέτε;
 2. Απεχθάνομαι όλα τα αρώματα και τα αποσμητικά Με πιάνει δύσπνοια όταν μυρίσω κάτι τέτοιο. Καλύτερο είναι το συχνό μπάνιο η έστω μερικά κλωνάρια λεβάντας στην ντουλάπα των ρούχων. Ευτυχώς δεν μπαίνω ποτέ σε ΜΜΜ.
 3. Η μελωδική γραμμή ακολουθεί τις συγχορδίες που είναι αυτές που έγραψα. Το να μοιάζουν μουσικά 2 τραγούδι δεν είναι κάτι καινούργιο.Οταν όμως έχουν και τους ίδιους στίχους; Χθες ας πούμε ένας φίλος από εδώ μου έστειλε αυτό που όντως μοιάζει πολύ περισσότερο με το δικό τους τραγούδι. Τα φωνητικά είναι σχεδόν ίδια. Έχει όμως διαφορετικούς στίχους.
 4. Ευχαριστώ φίλε μου αυτό ρώτησα εξαρχής.Σεβαστη η άποψη σου.
 5. Το ντουκοχαρτο είναι γυαλιστικο περισσότερο παρά αφαίρεσης κάποια επιφάνειας. Το νο5000 και το 7000 δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κάνουν κάτι τέτοιο. Αυτό που σου λέω το έχω δοκιμάσει πάνω στο μπράτσο αφού το έχω περάσει με λάδι (ελαιόλαδο) Δοκίμασε το σε ένα σημείο και θα δεις πως θα βγει.
 6. Αν θες να γυαλίσει θα πρέπει να το τρίψεις με ντουκοχαρτο.Ξεκινα με νο1500 μετά 5000 και αν μπορείς νο7000. Θα γίνει σαν γυαλί.
 7. Βέβαια βρήκα και αυτό. Ο Corleone αντέγραψε τον Στρατό Διονυσίου;
 8. Κατά την γνώμη μου όπως το ακούω η μελωδική γραμμή είναι ίδια. Δηλαδή Bm G Em F# Και κάθε δεύτερο οκταστιχο Bm G A D
 9. Ακριβώς αυτό.Μπορει δηλαδή αύριο μεθαύριο αυτοί να κάνουν strike στο δικό μου τραγούδι; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Δεν γνωρίζω πως δουλεύει σε αυτές τις περιπτώσεις το YouTube. Αν δηλαδή μια νεότερη δημιουργία μπορεί να έχει αξιώσεις από μια παλαιότερη όσο αφορά το χρόνο που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Ακριβώς αυτό.Μπορει δηλαδή αύριο μεθαύριο αυτοί να κάνουν strike στο δικό μου τραγούδι; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Δεν γνωρίζω πως δουλεύει σε αυτές τις περιπτώσεις το YouTube. Αν δηλαδή μια νεότερη δημιουργία μπορεί να έχει αξιώσεις από μια παλαιότερη όσο αφορά το χ
 10. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω strike διότι πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κατέβει το βίντεο τους(αν κατέβει) Όπως είπα πιο πριν ίσως στο μέλλον κάνω μια κανονική ηχογράφηση (αυτή είναι της πλάκας)και δεν θέλω το συγκεκριμένο συγκρότημα να πει ότι το δικό μου τραγούδι είναι αντιγραφή από το δικό τους;Με λίγα λόγια θέλω να διαφυλάξω ότι το δικό μου τραγούδι είναι δικό μου.Τωρα αν δεν έχουν σχέση μεταξύ τους δεν με ενδιαφέρει. Προφανώς και τα α-β που ανέφερες είναι ψίχουλα εξάλλου στο συγκεκριμένο τραγούδι και στις δύο περιπτώσεις μόνο οι στίχοι αξίζουν που δεν ανήκουν σε κ
 11. Η κατοχύρωση σε συμβολαιογράφο αποτελεί επίσης μέσο αναγνώρισης. Αν ο συμβολαιογράφος προηγείται τότε ισχύει αυτό αν προηγείται το YouTube τότε το δεύτερο. Είπαμε ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ μέσο δημοσιεύσης Φίλε μου εγώ δεν έκανα καμία τέτοια συζήτηση. Ζήτησα μόνο την άποψη άλλων αν μοιάζει ή αν πρόκειται για το ίδιο τραγούδι. Τα υπόλοιπα είναι μάλλον απλά ένα θέμα συζήτησης άσχετα με το δικό μου ερώτημα.
 12. Κατά τον νόμο το έργο φέρει χρονολογία με την δημοσίευση του σε ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ μέσο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση στο YouTube.
 13. Φίλε μου ευχαριστώ. Έριξα μια ματιά. Ο νόμος λέει ότι αυτός που το δημοσιεύει πρώτος σε οποιαδήποτε μέσο είναι και ο νόμιμος δικαιούχος. Δηλαδή αυτό που λέει το άρθρο που έστειλες το αναφέρει ως ηλεκτρονική χρονοσημανση υπάρχει στο YouTube και είναι καθόλα αναγνωρισμένη.
 14. Το YouTube σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις κατοχύρωση όταν ανεβάζεις τραγούδια η άλλο υλικό.Creative commons. https://creativecommons.ellak.gr/fylladio/
 15. Μα εσύ ανέφερες την ΑΕΠΙ ότι θα μου κάνει αγωγή. Δηλαδή θα μου κάνει αγωγή μια εταιρία που δεν υπάρχει;
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.