Προς το περιεχόμενο

SpyrosCh

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    812
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

SpyrosCh ήταν Μέλος της ημέρας 31 Οκτωβρίου 2018

SpyrosCh είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή SpyrosCh

Musician

Musician (2/4)

28

Φήμη

  1. SpyrosCh

    dear beetroot : 2, a.m.

    Α ρε blue. Απίθανο. Πόσο 2am είναι όλος ο δίσκος! Όλα είναι ακριβώς όπως πρέπει (και ήθελε ο δημιουργός του) να είναι. Μπράβο.
  2. Σωστός! (Και το παντελονάκι-πυτζαμουλα δεν πάει πίσω)
  3. Απίθανη! (Αν και το επεισόδιο με τον Albini παραμένει από τα κορυφαία)
  4. SpyrosCh

    None Other live LP

    Για να μην ανοίγω καινούριο θρεντ, αφήνω αυτό εδώ για όποιον ενδιαφέρεται: https://www.youtube.com/watch?v=yQfG94RoR6s Είναι το τρίτο κατά σειρά (και τελευταίο) βίντεο από το εν λόγω LP, σας ευχαριστώ και πάλι! Σπύρος.
  5. SpyrosCh

    None Other live LP

    Τι λες, τα ευχαριστώ είναι όλα δικά μου! Μακράν το πιο ενδιαφέρον τραπέζι το δικό σας :D:D:D Μακράν το πιο ενδιαφέρον στασίδι εκει που άραξε ο μπλου. Ευχαριστώ και πάλι
  6. SpyrosCh

    None Other live LP

    Χάρη να'σαι καλά! Καλημέρα
  7. SpyrosCh

    None Other live LP

    Mustafank δεν έχουμε κάποιο σχέδιο, θα σε ενοχλήσω όμως - αφού προσφέρεσαι Σε ευχαριστώ πολύ!
  8. SpyrosCh

    None Other live LP

    Καλησπέρα στο φόρουμ, Με χαρά (αλλά και μετά από πολύ κόπο) έχω αυτό εδώ: https://spyroscharmanis.bandcamp.com/album/none-other Δείγματα του οποίου είχα ποστάρει στη μορφή των λαιβ βιντεοζ λίγο παλαιότερα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τα αυτιά και τις γνώμες σας και θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά, Σάββατο 11 Μαίου στο ΙΛΙΟΝ plus εδώ: https://www.facebook.com/events/339361736581971/?event_time_id=339361739915304 Σόρρυ για τυχόν σπαμ, Ευχαριστώ και πάλι - Σπύρος :)
  9. Και επανέρχομαι με πολλά συγχαρητήρια. Σπύρο, αν θες, πες μας περισσότερα για τα περί της ηχογράφησης (gear, mics κλπ). Ο ήχος σου world class, όπως πάντα! Προσωπικό highlight το μαγικό σόλο σου (υποθέτω ότι είσαι ο αριστερά όπως ακούμε;) στο "I ain't your man", ήταν τύπου 'αράξτε παλικάρια λίγο, αναλαμβάνω'. Ξαναγύρισα να το ακούσω Και ξανά μπράβο για το της live ηχογράφησης, καλή συνέχεια!
  10. Γράφω πολλα συγχαρητήρια πριν καν ακούσω γιατί: 1) κατά καιρούς ο,τι ανεβάζει ο φιλτατος έχουν αξιοζήλευτα παιξιματα και πάντα εξαιρετικά εύστοχο ήχο, οπότε εμπιστεύομαι μια ευθεία αναλογία και εδώ 2) Live ηχογράφηση. Θα επανέλθω με περισσότερα συγχαρητήρια, είμαι σίγουρος!
  11. +1 για το καταπληκτικό echo shifter!! Εμπειρία με *boutique* πετάλια έχω προσωπικά απειροελάχιστη, προσφάτως όμως η αναζήτηση για ήχους πέραν του αναμενόμενου με οδήγησε στο Transmisser της EQD. Πανάκριβο πετάλι για αυτόν τον 1 ήχο που κάνει, παρόλα αυτά το κάνει τόσο μα τόσο καλά που δεν το μετάνιωσα στιγμή...σκεπτόμενος κιόλας ότι μετά από Χ χρόνο μπορεί και να ξεχάσω πόσα έδωσα - το πετάλι όμως εκει θα παραμένει
  12. Έι, ευχαριστώ για τα πανέμορφα σχόλιά σας! Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να παίξουμε μαζί περίπου 2 χρόνια τώρα, με σποραδικές πρόβες όποτε επιτρέπει ο χρόνος μας...Η αλήθεια είναι ότι πάντα με γοήτευαν τα power trio's, συν του ότι ήτανε μεγάλη πρόκληση να απογυμνωθούν οι ήδη υπάρχουσες ενορχηστρώσεις που έχουν μέσα την Άρτα και τα Γιάννενα :) Και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου