Προς το περιεχόμενο

Videos

IP.Board Videos by DevFuse

Ανακοινώσεις • Latest Videos

 • Σχόλια

  • κιθαρα με λάμπες. Η λεγόμενη λαμποκιθαρα
   By: dimsonic · 22/01/2019
   οτι πραγματικά αξιζει στο βιντεο ειναι οι ζεπ
  • Neon (John Mayer) - Live at Weltklang Studios
   By: vagelism · 20/01/2019
   Παιδια σορρυ η εννοια της διασκευης ειναι αλλαζω- Εμενα δεν με χαλασε καθολου Τα παιδια διασκευη κανουν.. οχι tribute...{γιατι κ σε αυτα η συγκεκριμενη μπαντα ολοι ξερουμε οτι τα σπαει,.}
  • Neon (John Mayer) - Live at Weltklang Studios
   By: dimsonic · 20/01/2019
   εντάξει τον ξεσκίσαμε τώρα... σίγουρο είναι ότι το νετ είναι γεμάτο "ταλεντάρες" που θέλουν να δείξουν και καλά κάνουν Αλλοι το πετυχαίνουν άλλοι όχι. Αλλά ο αχώνευτος Μαγιερ είναι γεγονός ότι έχει φτιάξει κάτι κομμάτια δικά του. Δεν υπάρχουν αλλού στον πλανήτη. Και το neon ήταν από τον πρώτο καιρό του. Όταν είχε έμπνευση. Εντελώς διαφορετική από το σχεδόν πεζό κομματάκι που μπήκε πιό πάνω με το making of. Όπου απλά έπαιξε όπως είπε με δυό λούπες. Το neon ...sorry αλλά....αν δεν βλέπω τη φάτσα του όταν το παίζει είναι σχεδόν αριστούργημα.
  • "6 Pedal Myths" JHS VLOG
   By: RayDTutto · 20/01/2019
   Χαχα κι εγώ το άκουσα...  
  • Neon (John Mayer) - Live at Weltklang Studios
   By: RayDTutto · 20/01/2019
   Συμφωνώ ότι σέρνεται άσχημα και ότι το κομμάτι έχει πολύ δυνατή υπογραφή. Έχουν πετάξει επίσης κάθε groove που έχει δημιουργήσει ο Τζόνις και κερασάκι στην τούρτα είναι η υπερπροσπάθεια της τραγουδιάρας να δείξει το ταλέντο της. Πραγματικά σιχαίνομαι τα "ταλέντα" αυτά που πρέπει να δείξουν σε κάθε τραγούδι πόσο το έχουν και μπορούν να κάνουν "δικά τους" τα τραγούδια... Ούτε μια μελωδική γραμμή δεν έχει κρατήσει. Ούτε μία. Σόρρυ Βαγγέλη αλλά μαύρο κι από εμένα.
×

Χρήσιμες πληροφορίες

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύχρηστη. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.