Προς το περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΗΜΕΡΑ


    17 Μάι 2024      18 Μάι 2024

    ΕΙΣΙΤΗΡΙA
     
    Ένα χρόνο μετά το 1ο Athens Pop Underground Fest And Convention, η μεγάλη αθηναϊκή γιορτή της ανεξάρτητης indie – pop μουσικής, με καλλιτέχνες και φίλους απ’ όλον τον κόσμο, επιστρέφει στην σκηνή του Half Note Jazz Bar (Τριβωνιανού 17), με ανανεωμένο ρόστερ και την υπόσχεση για ένα διήμερο συγκινήσεων.
    Το πνεύμα και οι στόχοι παραμένουν και φέτος οι ίδιοι: indie pop μουσική, δίσκοι, χορός, αλκοόλ αλλά, κυρίως, συμμετοχή: άλλωστε, όσοι παρευρέθηκαν πέρυσι θα θυμούνται πως διάφοροι μεταξύ τους άγνωστοι κατέληξαν στο τέλος της ημέρας μια μεγάλη παρέα, ότι η απόσταση μεταξύ των καλλιτεχνών και των παρευρισκόμενων (και όχι  θεατών)  έγινε σχεδόν μηδαμινή και ότι like – minded άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι με κοινό άξονα την αγαπημένη τους μουσική. Με αυτή την παρακαταθήκη, η διοργάνωση ευελπιστεί να συμβεί το ίδιο και φέτος, με ένα «βαρύ» line up επτά συγκροτημάτων από το εξωτερικό και ενός από την χώρα μας.
    Το event όμως δεν περιλαμβάνει μόνο τις οκτώ συναυλίες, αλλά και την «μάζωξη» στο φιλόξενο χώρο του Tiki Bar (Φαλήρου 15), όπου κάτω από την Ακρόπολη οι ζωντανοί θρύλοι της indie – pop θα δώσουν ομιλίες και θα μας παρουσιάσουν κάποια acoustic sets, καθώς και ένα πάρτυ με vinyl – DJ’s sets το Σάββατο το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση των συναυλιών, που ευελπιστούμε να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
    Η διοργάνωση κινείται και φέτος σε αυστηρά DIY πλαίσια, σε συνεννόηση με τους καλλιτέχνες, με τα έσοδα να καλύπτουν αποκλειστικά την μετακίνηση και την διαμονή τους. Γι’ αυτό τον λόγο, η στήριξη είναι πολύτιμη και αναγκαία.
     
    1 – The Flatmates: Από το Bristol και στον πυρήνα της Subway Organization, οι Flatmates θα παίξουν το Σάββατο 18 Μάϊου, ενώ το μέλος της μπάντας και ιδρυτής της Subway Organization, θα δώσει μια μοναδική ομιλία το Σάββατο το πρωί στο Tiki. (http://www.bristolarchiverecords.com/bands82/The_Flatmates.html). (https://www.facebook.com/TheFlatmatesOfficial).

    Action Painting: Μετά την Subway, το παρόν θα δώσει μπάντα από το ρόστερ της θρυλικής Sarah Records. Οι ιστορίες που έχουμε να ακούσουμε και εδώ πολλές (https://louderthanwar.com/.well-known/sgcaptcha/?r=%2Finterview-action-painting%2F&y=ffu:2.86.251.82:1714118568.121). (https://www.facebook.com/profile.php?id=61552534261825).

     

    Karen: Μετά την περυσινή του εμφάνιση, ο Davey Woodward των Brilliant Corners, επιστρέφει με το indie – pop supergroup του (τον Hugo Owen Morgan των Loop και τον Tom Adams από τους Secret Shine) (https://oldbadhabitslabel.bandcamp.com/album/obhlp007-karen). (https://www.facebook.com/KarenBand001).

     

    Silver Biplanes: Μπάντα που κόλλησε με το ελληνικό κοινό πέρυσι, ο Tim Vass (ex – Razorcuts) και η σύζυγος του Vanessa, επιστρέφουν εκεί που ανήκουν. Μάλιστα, θα μας παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά το δεύτερο άλμπουμ τους, Travelling By Candlelight (https://wiaiwya.bandcamp.com/album/a-moment-in-the-sun). (https://oldbadhabitslabel.bandcamp.com/album/obhlp019-travelling-by-candlelight). (https://www.facebook.com/profile.php?id=100083538631638).

     

    The Legendary Bang: Από το Αμβούργο και μέλη της ευρωπαϊκής Sarah – της Marsh Marigold, 100% ποπ μουσική και πανκ καρδιά (https://oldbadhabitslabel.bandcamp.com/album/obh004-the-legendary-bang-live-ep). (https://www.instagram.com/the.legendarybang2024/).

     

    Jowe Head’s Infernal Trinity: Κρίνοντας από τον περίγυρο, οι Television Personalities και οι Swell Maps είναι μπάντες για τις οποίες τα πολλά λόγια περιττεύουν. Ιδρυτικό και βασικό μέλος αμφότερων, ο Jowe Head θα μας κάνει την τιμή να το ακούσουμε και να τον δούμε για ακόμα μια φορά (https://jowehead.bandcamp.com/). (https://pennyblackmusic.co.uk/Home/Details?id=25721).

     

    Candymouse: Υπερ – εκπροσώπηση από το Bristol, με την μπάντα – παράγωγο των Mousefolk και Candy Darlings. Ο Stuart Parslow θα μας εξιστορήσει στο Tiki την ιστορία των σχημάτων του και της Teatime Records (https://raving-pop-blast.bandcamp.com/album/king-of-the-pricks). (https://www.facebook.com/candymouseband).

     

    One Night Suzan: Η ελληνική συμμετοχή για φέτος, με ένα από τα πιο ιστορικά συγκροτήματα του ρόστερ της This Happy Feeling και πλέον της Make Me Happy Records, που θα κλείσουν το φεστιβάλ το Σάββατο βράδι με ένα trip down memory lane (https://make-me-happy.bandcamp.com/album/one-night-suzan-till-the-end-of-time). (https://www.facebook.com/onenightsuzan).

    ___________________________________________
    Εισιτήρια: https://www.more.com/music/2nd-athens-indie-pop-festival/.
    Πρόγραμμα: https://www.facebook.com/events/903308608104551.
     
     
    ΕΙΣΙΤΗΡΙA
     

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου