Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Αργησες να ρθεις

       (0 κριτικές)

    takisdi

    Αλλο ενα τραγουδι για την παρεα του noiz που μπορει να αρεσει το ειδος της μουσικης,ξερω εχει το θεματακι του στον ηχο του Μπασου και καποια s στη φωνη καποια στιγμη θα διορθωθει.

    Ελπιζω να σας αρεσει.

     


    • Like 3

    Feedback χρήστη

    Πρόταση



    3 ώρες πριν, dimsonic είπε

    Πιστεύω ότι αν πάρεις μια μια τις παρατηρήσεις και τις δουλέψεις θα δεις αμέσως διαφορά

    Θέλει πολυ χρόνο η όλη διαδικασία εμένα μου τρώει πολυ χρόνο η μίξη κ τα φωνητικά πιο πολυ 

    οκ για να δούμε πάντα ελπίζουμε ....

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Καλοπροαιρετα ολα οσα σου πω.... το πολυ περισσο χαλαει το ισο...Με αλλα λογια γραφε λιγο πιο απλα και πιο συμμαζεμενα , ξεκινα με λιγα οργανα στην αρχη και με τον χρονο που θα αποκτησεις και εμπειρια πανω στο recording , του χωνεις και αλλα ....Επισης δεν δινεις χωρο στα οργανα να ¨αναπνευσουν¨ το ενα παταει στο αλλο με αποτελεσμα να ακουγεται βαβουρα,,,Οσο αφορα την μιξη φαντασου οτι πελατης σε ενα μαγαζι  και βλεπεις την μπαντα απο κατω , Πως θα εστηνες τα οργανα?

    Μπροστα η φωνη , πισω κιθαρες , μπασα κτλ και πιο πισω κρουστα.... Επισης τα τραγουδια πρεπει να εχουν αρχη-μεση και τελος κατι που γενικως λειπει απο αυτο  που ακουσα και πρεπει επισης να παιζεις με τις δυναμικες ,,,Συμβουλη : ξεκινα και ακου προσεχτικα παραγωγες απο διαφορους καλλιτεχνες ....τι οργανα παιζουν? σε τι ενταση ειναι το καθε οργανο? πως μπαινουν στο ρεφρεν? Ελπιζω εστω και στο ελαχιστο να σε βοηθησα!!!

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες



  • Out of the water

    Βαρυ και ασηκωτο 🙂  

    Superfunk
    Superfunk
    Music 1

    Δανάη Μιχαλάκη/Γιώργος Αβραμίδης - Στο μεταξύ

    Το νέο single με την συμμετοχή της Δανάης Μιχαλάκη. Μπαλάντα με πάντρεμα ηλεκτρονικής μουσικής και φυσικού ήχου τρομπετας

    g.avram
    g.avram
    Music 1

    Ποια είσαι

    Ο PAL και ο gkourmoul1 είναι σαν το νερό που ρέει. Ακούνε τις καμπάνες της σύγχρονης εποχής, αφομοιώνουν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και γιατί όχι κάποιες φορές, ίσως τις διαμορφώνουν. Όχι η ρεγκετόν λοιπόν... αλλά η ΡΕΓΚΕΤΡΟΝ πρόταση τους για το καλοκαίρι που έρχεται 😝.

    PAL
    PAL
    Music 19
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου