Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • "Ζωή που νοσεί" - roberto30/gkourmoul1

       (0 κριτικές)

    gkourmoul1
     
     

    Στίχοι: Απόστολος Βαϊνάς

    Μουσική: Γιώργος Κουρμούλης

     

    Ένα νέο ροκ κομματάκι το οποίο δεν κατάφερα να το ολοκληρώσω καθώς είχε πάνω από 40 tracks και κολλούσε το pc συνεχώς. Το παράτησα όπως είναι και σας το παρουσιάζω...


    • Like 8

    Feedback χρήστη

    Πρόταση



    Πολύ καλύτερο παιδιά!  Τελικά μάλλον καλό του έκανε αυτό που λέγαμε και δεν κάναμε Γιώργο.

     Προσωπική γνώμη, το καλύτερό σου Γιώργο. Απόστολε μάλλον ένα από τα καλύτερα σου...

    • Ευχαριστώ 2
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Να 'σαι καλα Φωτη!

    Ολα παιρνουν τον δρομο τους με τον εναν ή τον αλλον τροπο. Δεν ξερω εαν ειναι το καλυτερο μου (δεν νομιζω να ειναι), αλλα γεγονος ειναι οτι αρχιζει και μου αρεσει.

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    ωραίοι ήχοι στις κιθάρες, λίγο άτσαλο μπάσιμο, παράξενα τύμπανα και γενικώς ψάχνεται.

    Εντάξει έχει πέσει δουλειά, αλλά...κάτι μου λείπει

    • Ευχαριστώ 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    11 λεπτά πριν, dimsonic είπε

    κάτι μου λείπει

     

    Κάποιες φορές φτιάχνω ένα κομμάτι, και το έχω φανταστεί ολοκληρωμένο πριν το φτιάξω. Άρα το έχω πλήρες στο μυαλό μου και συνήθως βγαίνει πλήρες και προς τα έξω (λίγο ή πολύ).

    Κάποιες άλλες φορές ξεκινώ ένα κομμάτι έχοντας μόνο ένα -δειγμα από- ριφ, χωρίς να μπορώ να φανταστώ τι θα ακουλουθήσει. Το προχωρώ βήμα βήμα χωρίς να ξέρω την συνέχεια, και με την ελπίδα ότι δεν θα χάσω τον χρόνο μου τσάμπα και ότι κάτι καλό θα βγει. Λίγο η αλλαγή αρμονίας και ρυθμού, λίγο οι δυναμικές, λίγο οι ωραίες κιθάρες, βοηθούν προς τον δρόμο αυτόν. Και πάλι η επιτυχία δεν είναι δεδομένη. Έρχεται και κουμπώνει και η φωνή, και "δενει" περισσότερο το γλυκό. Και πάλι δεν είναι απαραίτητο ότι θα υπάρξει επιτυχία. Και όταν συμβαίνει αυτό, είναι πολύ δύσκολο να βρω το τι λείπει, διότι μιλάμε για λεπτομέρειες (που κάνουν τη διαφορά).

    Και μένα κάτι μου λείπει στο μουσικό σκέλος, ίσως κάποια χαρακτηριστική μελωδία να παίζει κάτω από το ριφ, ώστε να χρωματίζει τα ρυθμικά μερη.

     

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    συνήθως ένα κομμάτι σε αρπάζει από την αρχή και κάθε αλλαγή σε κρατάει με ζωντανό ενδιαφέρον.

    Αν δεν γίνει αυτό, ή κάθε αλλαγή σε παραξενεύει και λες, ΟΚ ας δούμε τι θα γίνει παρακάτω κ.ο.κ τότε σημαίνει ότι η συνταγή δεν έπιασε.

    Ιδίως αν παλεύεις κάτι πολύ καιρό βρίσκεις άλλα και τα διώχνεις ίσως επειδή δεν ταιριάζουν τα παλιά που καλά ή κακά τα έχεις συνηθίσει ως άκουσμα.

    Γι αυτό δεν θέλει πολύ τριγύρισμα. Αν δεν έρθει κάτι σχετικά σύντομα θα τελματώσει...

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες



  • "Charis" - gkourmoul1

    Ήρθε προ ημερών ο σύντεκνος ο Χάρης (μουσικός παραγωγός/dj), κάτσαμε μπροστά στο pc (εκείνος στα πλήκτρα και εγώ στην κιθάρα) και αυτοσχεδιάζαμε/τζαμάραμε για κάμποσες ωρες. Προς το τελος της βραδιάς εγραψε τα πλήκτρα που ακούγονται στα πρώτα δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην έκατσε να το συνεχίσουμε και να το ολοκληρώσουμε παρέα, αλλά φρόντισα να μη χαθεί η ευκαιρία. Έβαλα τύμπανα, κιθάρες, μελωδίες με συνθ, κάποια εφέ από πίσω και ...έτοιμο.

    gkourmoul1
    gkourmoul1
    Music

    Ποια είσαι

    Ο PAL και ο gkourmoul1 είναι σαν το νερό που ρέει. Ακούνε τις καμπάνες της σύγχρονης εποχής, αφομοιώνουν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και γιατί όχι κάποιες φορές, ίσως τις διαμορφώνουν. Όχι η ρεγκετόν λοιπόν... αλλά η ΡΕΓΚΕΤΡΟΝ πρόταση τους για το καλοκαίρι που έρχεται 😝.

    PAL
    PAL
    Music 20

    Out of the water

    Βαρυ και ασηκωτο 🙂  

    Superfunk
    Superfunk
    Music 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου