Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Lost dreams... Nikos Aravanis-cigaret13

       (0 κριτικές)

    cigaret13

     Το κομμάτι είναι η δική μας "προσπάθεια" σε ένα άσμα του gkourmoul1 σε στίχους και πρόζα από μένα που ανέβηκε εδώ...  https://www.noiz.gr/community/mix/glimpse-of-hope-aravaniscigaret13gkourmoul1-r413/  

     Σε αυτό που ανεβάζω εδώ δεν άλλαξα την αρμονία και την δομή του που είναι του Γιώργου. Όλα τα άλλα είναι του Αραβανή και δικά μου.

    Οι στίχοι είναι "επηρεασμένοι"-"δανεισμένοι" από το ποίημα "Safe" του Bukowski.

     Και όπως λένε με το αγαλματίδιο του Oscar στα χέρια οι καλλιτέχνες.... Ευχαριστώ τους Σπύρο και Στράτο ή Στράτο και Σπύρο.. για τις πολύτιμες συμβουλές σας. 

    Χωρίς εσάς παιδιά δεν θα τα κατάφερνα.... 🥰

     Τώρα βέβαια εάν το κομμάτι δεν "ακούγεται" σίγουρα δεν φταίνε τα παιδιά! Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα βαραίνει τον Αραβανή (λιγότερο..) κι εμένα...

     

     

     

     

     

     


    • Like 10

    Feedback χρήστη

    Πρόταση



    Μπραβο ρε παιδια πολυ καλη δουλεια το μονο που θα ηθελα σε τετοιου ηδους αφηγηματικα κομματια καπου τα φωνητικα να γκαζωνουν να μην ειναι σε ολο το κομματι ετσι flat.Απο το σημειο  στο 2.14 υπαρχει χωρος για το γκαζωμα οχι μονο των φωνητικων αλλα και για την ενορχητρωση γενικα. Ηδη η ηλεκτρικη  εκει δινει πατημα για ανεβασμα. 

    • Ευχαριστώ 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    22 λεπτά πριν, Panos Kostagiannis είπε

    το μονο που θα ηθελα σε τετοιου ηδους αφηγηματικα κομματια καπου τα φωνητικα να γκαζωνουν να μην ειναι σε ολο το κομματι ετσι flat.

     Πάνο πρώτα πρώτα ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Κατά δεύτερον, έκανα τόσες εγγραφές φωνής σε αυτό το άσμα που, να σου πω την αλήθεια..., το ψιλοσιχάθηκα.  Στις τόσες προσπάθειες φωνής υπήρχαν και κάποιες πιο "έντονες" και με περισσότερες δυναμικές, αλλά κατά την γνώμη μου, οι στίχοι δεν ενδεικνύονται για πολλά πολλά... Έτσι flat πρόζα νομίζω ότι τους ταιριάζει καλύτερα. 

    Επεξεργασμένο από cigaret13
    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες



  • Weeks on end

    Ενα.... mainstream μετα πανκ-φανκ κομματι  😅 Hope you enjoy it!    

    Superfunk
    Superfunk
    Music 16

    Ποια είσαι

    Ο PAL και ο gkourmoul1 είναι σαν το νερό που ρέει. Ακούνε τις καμπάνες της σύγχρονης εποχής, αφομοιώνουν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και γιατί όχι κάποιες φορές, ίσως τις διαμορφώνουν. Όχι η ρεγκετόν λοιπόν... αλλά η ΡΕΓΚΕΤΡΟΝ πρόταση τους για το καλοκαίρι που έρχεται 😝.

    PAL
    PAL
    Music 13

    Χρήστος Σωτάκης "Short Tales of a Long Story"

    Ένα κομμάτι κλασικής κιθάρας από ένα EP που μόλις κυκλοφόρησε (και που επιμελήθηκα εγώ για την BreezeHouse music), του Χρήστου Σωτάκη! Φίλος και καταπληκτικός κιθαρίστας, ετοιμάζει ένα φουλ άλμπουμ τους επόμενους μήνες! Παρακάτω το link για το EP που είναι τρια κομμάτια συνολικά: https://fanlink.tv/sotakis   Και ένα κομμάτι από το Youtube:  

    Alter
    Alter
    Music 4
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου