Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Road Kings Muff - The Puppeteer

       (0 κριτικές)

    MGs

    Ενα track γιά το επερχόμενο καρναβάλι που ξεκίνησε.

    Καλή ακρόαση!

     

     


    • Like 4

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Αρκετά επαναλμβανόμενο, ήθελα ένα break/interlude/breakdown, κάτι κάπου στη μέση για να σπάσει, και μετά να έρθει ένα τελευταίο "ρεφραιν" σαν αποκορύφωση. Δε μου άρεσε το τέλος που τελειώνει με 4η. Από άποψη μείξης και εκτέλεσης είναι πολύ καλό!

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Να σε καλά Alex!Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει καλύτερο,απλά ο στόχος που είχα βάλει ήταν άλλος.Έλαβα τήν εγγραφή σάν το μεγαλύτερο μέρος της μίξης και τα έκανα όλα στα μικρόφωνα(EQing,compression,tape emulation κ.α) πρίν πατήσω rec.Ηθελα να κάθονται τα όργανα μαζί στην μείξη χωρίς πολλά,εξ αρχής.Κατά την διάρκεια του mix το 80% είναι panning και volume/tempo automation,τα περισσότερα κανάλια έχουν πάνω μόνο ένα eq,3 send fx,2 plugins στο master bus για mastering και τέλος.Περίπου 2 ώρες πήρε mix/mastering.Αυτό ήθελα να κάνω.

     

    Ανοίγω περασμένα project και σε ορισμένα κανάλια τα plugins που έχω βάλει κατα το mix,οταν δουλεύουν όλα μαζί,πέφτει η τάση ρεύματος σε 2 οικοδομικά τετράγωνα και τρεμοπαίζουν τα φώτα στα σπίτια.Είχα παράπονα απο τους γείτονες και άλλαξα προσέγγιση.

    Το voxακι λογικά θα έχει μαύρες λάμπες μέσα,το ηχείο το είδα σε μια φάση,σκαστό πήγαινε,θα το δείτε σε καμιά αγγελία ''πωλειται ελαφρός μεταχειρισμένο από άκαπνο home studio'' και εγώ κάποια στιγμή δέν έβρισκα το χερούλι της πόρτας να βγώ έξω.

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


  • Aornum - Chasm in Time (lyric video)

    Μια πρώτη απόπειρα σε ολοκληρωμένο heavy κομμάτι και παράλληλα το πρώτο basic lyric video που έχω προσπαθήσει.(Έχει ξανανέβει χωρίς το βίντεο) . Οποιοδήποτε feedback ευπρόσδεκτο 🍻    

    GMartin
    GMartin
    Music

    Out of the water

    Βαρυ και ασηκωτο 🙂  

    Superfunk
    Superfunk
    Music 2

    "Charis" - gkourmoul1

    Ήρθε προ ημερών ο σύντεκνος ο Χάρης (μουσικός παραγωγός/dj), κάτσαμε μπροστά στο pc (εκείνος στα πλήκτρα και εγώ στην κιθάρα) και αυτοσχεδιάζαμε/τζαμάραμε για κάμποσες ωρες. Προς το τελος της βραδιάς εγραψε τα πλήκτρα που ακούγονται στα πρώτα δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην έκατσε να το συνεχίσουμε και να το ολοκληρώσουμε παρέα, αλλά φρόντισα να μη χαθεί η ευκαιρία. Έβαλα τύμπανα, κιθάρες, μελωδίες με συνθ, κάποια εφέ από πίσω και ...έτοιμο.

    gkourmoul1
    gkourmoul1
    Music 2
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου