Προς το περιεχόμενο

augustin

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή augustin

0

Φήμη

  1. Θέλω να αλλάξω τάστα σε μια Adamas I..Ίσως και να χρειαστεί και ένα leveling η ταστιέρα..Ψάχνω ένα πολύ καλό μάστορα(εκτός του zozef(δεν εννοώ κάτι)) για να το αναλάβει..Ακούω προτάσεις..και συμβουλές!
  2. Βάλε κάτι παραπάνω και πάρε μια Adamas..Αν μπορέσεις και βρεις μια επανέκδοση(Reissue)..
  3. Οι κιθάρες Γύπα είναι ισοτονικές με ζεστό ήχο και πλούσιες αρμονικές..Κάπως "ντελικάτες" βέβαια σε σχέση με του Ευθυμιάδη τις οποίες θα χαρακτήριζα πιο "επιθετικές", πιο δυνατές αλλά και κάπως πιο "σκληρές" ηχητικά..Καταξιωμένοι και οι δυο τους στο χώρο και με μεγάλη θητεία. Του Παλαιοδημόπουλου από Θεσαλλονίκη προτιμώ τις κιθάρες από έλατο..Δυνατές, με πλούσια "overtones", και ζεστό ήχο..Οι κέδρινες λόγω των τεράστιων Μι και Λα μπάσων είναι κάπως αμπαλανσάριστες αν και ιδιαίτερα εντυπωσιακές..Δυνατός μάστορας πάντως. Ο Βασιλειάδης από Κοζάνη χρησιμοποιεί με μεγάη επιτυχία τη μέθοδο με τα διπλά καπάκια και nomex στη μέση..Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος δυνατός διαυγής και ισορροπημένος με μια ελαφρά "συρμάτινη" χροια(δεν είναι απαραίτητα κακό). Ο Λαζαρίδης είναι μια αξιόπιστη λύση, μάλλον πιο παραδοσιακό στυλ από τους προαναφερθέντες.. Ο Αποστολάτος από Πάτρα αν και νέος στο χώρο είναι ίσως ο πιο χαρισματικός από όλους αλλά θα πρέπει να ασχοληθεί πιο συστηματικά με το αντικείμενο..Μια κιθάρα του έχω ακούσει που τελείωσε πρόσφατα..Από τις καλύτερες που έχω ακούσει αλλά θα πρέπει να δω περισσότερα για να σχηματίσω γνώμη για αυτόν τον κατά τα άλλα φοβερό σκαλιστή και γνώστη του ξύλου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου