Προς το περιεχόμενο

papi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή papi

0

Φήμη

  1. papi

    fx για vocals?

    thanx. θα το δοκιμάσω και τα ξαναλέμε.
  2. papi

    fx για vocals?

    έχει μήπως κάποιος να προτείνει κάποιο πολυfx για vocals με κατα προτίμηση presets που να λύνουν το πρόβλημα του ψαξίματος; να κάνει δηλαδή κάτι ανάλογο με το guitar rig για κιθάρα.. έχω υπόψη μου το vocal rack της yamaha. any other suggestions? thanx..
  3. γεια χαρά.. νόμιζα ότι είχα καταλήξει στην 410 της m-audio αλλά με λίγα χρήματα ακόμη μπαίνει το δίλημμα tascam fw 1804. H υπεροχή της δεύτερης σε αριθμό επιλογών είναι προφανής. αυτό που δεν ξέρω είναι ποιότητα συγκριτικά με την 410 σε latency, σε D/A μετατροπείς κοκ. δεν θα ήθελα να θυσιάσω ποιότητα για ποσότητα in-out. επίσης η δεύτερη υποστηρίζει ASIO2? αν κάποιος την έχει δουλέψει ή έχει άποψη... ...'Εχω ένα laptop centrino 1.8, 512mb.
  4. papi

    sx & wavestation problem

    μόνο στο track του wavestation. αν βάλω άλλο track στο wavestation ακούγεται και εκείνο άχρονα ενώ πριν δεν ακουγόταν. έχω ένα laptop centrino 1.8 512 ram και driver asio4forall..
  5. papi

    sx & wavestation problem

    μμμ.. μάλλον ανεξάρτητο. δοκίμασα αρκετούς. cpu πρόβλημα πάντως δεν είναι. δοκίμασα και freeze..
  6. αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει στο εξής κουφό. παίζω ένα midi track με vst to wavestation στο cubase sx2 και το πρόβλημα είναι ότι το παίζει με προβλήματα tempo για όλα τα tempo εκτός 120 και 60. το ίδιο track παίζει χωρίς πρόβλημα με άλλο vst όπως το fm7. επίσης παίζει χωρίς πρόβλημα με vst το wavestation, σε άλλο sequencer (fruity loops).... thanx
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου